Ljepota

Uradite ili ne: Jenifer Lopezova sjenila za rđu u boji

Uradite ili ne: Jenifer Lopezova sjenila za rđu u boji

Jennifer Lopez u 2018. Fox TCA Winter All Star stranke.

To je zvaničnik. Jennifer Lopez je nadrkan njen stil tim, a sada uzimaju osvetu.

Postoji li još nešto što mogu objasniti šminku-ovoj jedinici?

load...

Ja ću vam dati trenutak:

Jenny iz bloka, ovo nije vaš izgled.

Znali smo da su stvari bile nesigurne, barem ljepote tiče, kada smo vidjeli JLo na Zlatnih globusa nosili SVE šminku.

Ali sada, kao što možete vidjeti, postoji nekoliko novih dodataka. Rust shimmer, skroz oko očiju! I odgovaraju ruž za usne nacrtane način izvan gornje usne liniju! Plus, kontura tako mračno i tako naranče da se to stvaranje vlastite Eagle situaciju. (Iako, na svoju, mislim da je boja temelj može biti u redu.)

Znate, kada kažemo da bi bilo dobro za celebs u "mix stvari," mi ne znači to. 

Nemojte me krivo shvatiti; nije da mislim da matchy-matchy je uvijek loše. Ali hrđa je posebno nezgodna boja odjeće i šminke. Imajući to na suknju, usne, oči i nokte je kao ljepota situacija crni pojas sa stopom kvara 99,9 posto. Očigledno, nije to napraviti ovdje.

A ja jednostavno ne mogu sa aplikacijom. Da, to je "u" sada napraviti 360 stupnjeva oko, ali je linija previše debeo ispod očiju, i toliko boje rđe gotovo čini da izgleda loše. Da biste to učinili sjenilo protiv Snažna lice sa odgovarajućim minusu usne je i velika greška-uvijek mislim velike rizike boja bi trebao biti postavljen protiv bare, svježe kože i minimalne ostale šminke. (Što čini ovaj još srceparajuće, jer ispod svega toga, Jen koža je savršen.)

Ali iskreno, najviše od svega želim da se odrekne oblikovanje.

load...

Da li neko misli da izgleda dobro? Ja ne mislim da narančastom kose čini da izgledaju izvajane i preplanuo. To samo izgleda kao loše narančasta šminku.

Čudno, a kajillion novi kit oblikovanje pokrećete ovog proljeća, tako da ćemo morati živjeti sa stvarima kao što je to još neko vreme. 

Neka vaše Say

Mislite li da JLo je šminka je do ili nemaju? Kako biste ga promijeniti? Da li ste ikada nositi rđe sjenilo?

load...