Ljepota

Upravo sam video Rejčel Bilson u stvarnom životu

Upravo sam video Rejčel Bilson u stvarnom životu

Kada dobijete poziv na mail koji uključuje: a) auto servis, b) sladoled i c) uzimajući da vidi Rachel Bilson u stvarnom životu, tu je stvarno samo jedan način da se odgovori. Iako to nije imalo nikakve veze sa ljepotom-ili zdravlje, druga tema pišem o-I neće propustiti priliku da malo osoba buljili kad Rach bio u gradu da pokrene Magnum Mini sladoled u medijima prošle sedmice. (Možda ste vidjeli reklame? To je stvarno dobar sladoled.)

load...

U svakom slučaju, to je bila samo mala grupa od nas, pa sam se u roku od samo nekoliko metara od nje. U stvari, ja vjerujem da je morala da se popne preko torbi, koji je sjedio na podu, da se na scenu. Ups!

Ona nije jedna od onih celebs koji izgleda baš dobro u stvarnom životu, a onda odjednom, magično pretvara u ispred kamere. To je točno kako maleni i slatka:

Jasno je da ne jedu sladoled. (Smešno, imala je sladoled pomoćnika koji ju je predao svježe bar svaki put je morala da poziraju pred kamerama. Nice!) Sedeli smo grizao dalje osećaju kao ukupno krava, naravno.

U svakom slučaju, kao što sam blenuli, primijetio sam nekoliko stvari o njoj izgled. Ja sam u ovome.

Joj nokte

Oni su bili nude. Ne samo prstima.

. Ali prsti kao i!

Uradio sam gol na nozi kad sam bio u New Yorku na druge nedelje, jednostavno zato što je bio nokat za hitne slučajeve i gol je bio sve što sam imala. (A čip u mom svijetle korala potreban kompletan ponovno Do. Jedan samo ne pojavi na NYC ljepotu događaj sa usitnjeno nokte.)

U svakom slučaju, ono što znaš? Voljela sam ga. I dalje rade. Ja sam naginje gol za neko vrijeme sada je to tako lijepo paletu čišćenja nakon svih ludi plave i zelene i ljubičaste-a nešto o tome na prstima stvarno čekići poenta kući. Ovo je moj omiljeni gol trenutka, Hi Održavanje po Essie:

Znam da izgleda roze, ali to stvarno nije-to je zapravo savršen gol. (Moje manikir zapravo je to rekao, jer sam uvijek BYO. Bila je toliko oduševljena da je morala zapisati ime.) To nije previše bež, ne previše roze i ne previše bijele. Plus, kolika je ime Hi održavanje?

load...

Ali, vratimo se Rachel.

Njena kosa

Dakle, ona i dalje radi ombre. Miran! Da budem iskren, ja se ne slažu s tim kako sušeno-out to izgleda u Magnum pix, ali šut (od ranije u maju) je prilično klisure:

Ja tvrdim da Rachel kosa je zaista savršen ombre kose, ako si to uraditi. Već je crnka, tako da je lakši bitova koji počinju oko vilice ne drastično promijeniti svoj izgled (za razliku od kada sam otišao Ombre i odjednom morala suočiti sa činjenicom da je moja kosa bila BROWN-prekid, prekid, prekid!). Ona nema šiške-i esencijalnih-a kosa joj je i dovoljno dugo i malo dovoljno teksture da pokaže piecey naglašavajući akciju.

Šminku

Ona je nekako gospodar bez šminke šminke, znaš šta mislim? Uvijek naglašava oči sa podlogom i puno maskare, a zatim ide nekako nudey na usnama.

Oblogu, urađeno zaista dobro kao što je to, da li je ono što se oblači ga, ako hoćete.

Ali samo čekati sledeći pic, od kada je bila na Marilyn Denis iste nedelje.

Jednostavno ne umreš? To je ista formula-liner i maskara sa bleđi usana, ali nije ovaj blijeda usne veličanstven? Treba mi ovo boja. Kako je moguće da se u mojoj kolekciji od 1.571 ruževa nemam to?

Paging Marilyn Denis izvora šminke SADA. (Ostanite u toku.)

U međuvremenu, recite mi šta mislite o Rachel Bilson je izgled.

Mogu li dobiti u gol stvar za nokte? Se osjećaš njen ombre? Šta je ovo ruž za usne ovdje-neki predlog?

load...