Ljepota

Učinite ili nemojte: sjenilo za uši od unutrašnjeg ugla Ashley Tisdale

Učinite ili nemojte: sjenilo za uši od unutrašnjeg ugla Ashley Tisdale

Nikad ne reci nikad, ali u ovom trenutku malo je verovatno da će Ashley Tisdale ikada biti neko ću gledati za kozmetičke inspiraciju. Oh, znam da je ona vrlo lijepa djevojka-definitivno "Boy Hot" na milijune crvene krvi muškaraca. I nakon što je vidio nju u ovom videu, ona definitivno rastao na mene:

load...

U redu, ne samo patka lice. Ja govorim o highlighter! Ona nanosi toliko svetlosti, shimmer sjenilo na unutarnji kut očiju da je to područje izgleda potpuno neprozirna i bijele. Toliko o 'ol svjetlo trik koji šminke profesionalci uvijek govore o lažirati je budna, sjajniji izgled očiju. Nanosi takvim tešku ruku, koncept suptilnosti osnovi leti kroz prozor!

Ovdje je (više uznemirujuće) izbliza vizuelni:

To je tako očigledno. I ostatak aplikacije oka šminka ne pomaže. Osjećam se kao da je previše shimmer širom poklopaca, a ona vjerojatno nije bilo potrebno da se vodene linije-postava u teškim crnim. Pored toga, smeđa sjena može biti za nijansu mekše i pomiješan van.

Ali nemojte me pogrešno shvatiti. Ne kažem da je ideja da je ovo greška. Malo isticanje, malo nijansiranje, malo shimmer-to sve može biti dobro ako znate šta radite.

Evo primjer za to dobro rade na Sarah Hyland:

Nisam mogao učiniti bez teških lažne trepavice, ali inače stvarno volim ovu šminku posao. Postoji lakoća oko nje unutarnji kut, ali to nije kao neprozirne i metalik. Takođe je mekan i dobro uklopljena, a prostire se na krive sve do obrva, tako da je to mnogo više harmoničan sa ostatkom oka. Boja nijansiranje također ostaje ispod nabora, tako da to nije tako očigledno. I volim da je sve držali svjetla i otvorio radi bronzey metalik liner ispod donje trepavice umjesto zatvaranja ih sa crnim u vodena linija.

Pogledajte što mislim? Tako da možete i dalje uživati ​​u ovom šminker naglašavajući trik-you've samo da koriste lake ruke. U suprotnom, počinje da postane ekvivalent ističući browbone sa belim sjena 2018. Godine. (Eeks! Nadam se da nitko još uvijek to radi. Molim te, reci mi da nisi?)

load...

Slažete li se da je Ashley ju je unutrašnja ugla naglašavajući predaleko? Ili misliš da i dalje izgleda prilično dobro bez obzira na tešku ruku? Da li to čine previše i ako je tako, što proizvod / tehnika koristite?

load...