Ljepota

TIFF 2018: 5 najboljih izgleda ljepote

TIFF 2018: 5 najboljih izgleda ljepote

Ne zaboravite Toronto International Film Festival? Da, znate, velika zvijezda-okovan klincima događaj koji svi izgleda da je zaboravio, jer smo uronjeni u Fashion Week. Pa, ulicama Yorkville više nisu lokaciji uočiti bogatih i slavnih (dobro, bogati su još uvijek prisutnim oko), ali mislim da smo i dalje zbog plaćaju poštovanje na fest.

load...

Naravno filmovima igrali su svi dobiti odlične kritike, ali to nije ono što me zanima ne želim da kritikuje ovih ženskih zvijezda A-liste na njihovom djeluje kotlete.; Ne, želim da preispitaju svoje frizuru i šminku izbora na crvenom tepihu. Možda ćete biti iznenađeni nekim mojim bere (hm, Megan Fox, anyone?), Ali evo mojih top pet izgled iz raznih premijere.

# 5: Megan Fox u Friends with Kids premijeru

No, to nije greška čitate. Da, ja sam uključen Megan u ovoj top pet odbrojavanje jer sam bio ugodno iznenađen njom. Ne kažem da je to besprijekoran izgled, ali ja volim da je ona odlučila da ga ohladi na nju over-the-top seksi / vampy Vibe (Michelle nisi pozvao na jadnika Angelina Jolie za ništa). Ditching prekomjernog faux trepavica za hrabriji obraz je bio novi potez za Megan i za to, ja pozdravljam nju.

# 4: Ashley Greene na Butter premijeru

Da li to vidite sjaj? Vidite li one savršene kovrče? Ozbiljno, ova žena mora biti koristeći neverovatan seruma, jer ne vidim jedan Flyaway. Ovo su neki kosu komercijalno-dostojan brave. Također, Kopam da Ashley se odlučili za dublju stranu part-to samo čini izgled mnogo više sofisticiran i manje za takmičenje slično.

# 3: Elizabeth Olsen u Thompson Hotel

Kao 90-ih dijete, sestre Olsen su moj život (priznanje: oni i dalje nekako su). Ali čekaj samo jednu sekundu, jer to mlađa sestra može samo ukrasti grmljavina blizanaca. Ne mogu da prestanem da se dere o tome koliko te volim sve što se događa ovdje. Iskreno, ja ću provesti dobar količinu vremena pokušava da ponovi ovo. Elizabeth izgleda svježe, mlade i nevjerojatno šik. Cijeli obrve, guste olovka za oči, i višnje crvene usne mrlja? Stvarno ne možete pogriješiti.

load...

# 2: Olivia Wilde na Butter premijeru

Drop. Smrt. Gorgeous. Olivia izgleda zadivljujuće s njom dramatične oči u paru sa istegnute-back "uradi. Ovo je oličenje suzdržan seksi (tj OLD Megan Fox). U redu, tako da joj je ubojica jagodica učiniti da joj noge gore na konkurenciju, ali to je to nagovještaj zlata anilingus donje linije trepavica, što njena beba blues pop, to je samo očaravajući. (Napomena sebi: Moram probati ovaj trik.)

# 1: Madonna na WE premijeru

Oni je ne zvati Madge za ništa. Madonna je samo odišu starog Hollywooda glamura. (I samo podsjetnik, narode: ona je 53) Prst-mahnuo kosu, crna krilati brod i grimizna usne su jednostavno prekrasne. Obično jak oči i usne kombo možete pročitati neodoljiv, ali sjajan balans između ova dva čini neke sjajne rezultate. Ali opet, to je Madonna, a ona ne može zaista bilo pogrešno.

Neka vaše Say

Da li ti bilo Celeb-mrlja na TIFF? Koji od ovih izgleda ti se najviše sviđa? Ko ti iznenađuje najviše?

load...