Ljepota

Tajne Keira Knightley-jeve tona-na-tona šminka

Tajne Keira Knightley-jeve tona-na-tona šminka

Pozivam sve smeđe-eyed brinete! Evo nekih gorgeousness dolazi svoj put iz Keira Knightley i njen šminkera, Kate Lee. Za projekcije Keira novi film, Begin Again, na filmskom festivalu Tribeca ove sedmice, Kate je dala šminku koja je bila "neutralan i prirodan, ali bogate teksture."

load...

Zapamtite ovo Anne Hathaway izgleda? Ovo Emma Watson jedan? Oba Kate Lee, prijatelj. Chanel osoba šminker radi prirodan, understated izgleda kao niko drugi. Uz Kate rad, nikada ne otkriti temelj, ili čak i kada rumenilo počinje. Nikada nije bilo oštre linije obloge ili sjeni. A usne su uvijek meke i prigušeni. Volim ovaj citat njena prije nekoliko godina iz intervjua Allure: "Ljudi imaju ovu zabluda da ako neko će biti pred kamerama, morate primijeniti mnogo više šminke. Ne verujem u tu filozofiju. Vidim kako te haljine idu po pisti, a ja uzmem signale od toga. "

Mudre riječi. Ja bih čak i proširiti da do večeri šminke u opšte samo zato što su lampice mali ne znači da treba da se gomilaju na. (Pravovremena, relevantan članak ovdje.)

Sada, Keira je close-up:

Volim da postoji definicija, ali to nije uobičajena smeđe smoky eye / glossy usne koje mogu osjećati tako teška. I sve, od. Evo šta treba da uradite:

Koža

"Počeo sam se priprema kožu Chanel Hydra Beauty Serum", kaže Kate. (Ona je iskoristila ovo na oba Emma i Anne previše, usput.)

"Onda sam dodao tankim slojem Chanel Le Blanc Light Otkrivanje osvjetljavajuće makeup baza SPF 30 kao svjetlećim premazom." Ovo je proizvod sam upoznao prije mnogo godina Julie Cusson, Chanel zapanjujuće talentovani nacionalne vizažistica za Kanadu. Julie je rekao da je to njen omiljeni proizvod daleko; Imam ne-SPF verziju i mislim da je to najbolje za izbjeljivanje pod-baze tamo, čak i bolje od Armanija Fluid Sheers. To nije previše shimmer, samo lijepa i izbjeljivanje / Luminizing.

load...

"Koristeći samo kada je to potrebno, koristio sam Chanel Perfection Lumière Velvet glatkom Effect Makeup širokog spektra SPF 15 do uniformu i usavrši ten." To je isti proizvod smo prošle sedmice vidjeli na Emma Watson! Dakle, dobro za kombinirani kožu jer ostavlja blagi mat.

"Na obraze, koristio sam Le Blush creme de Chanel u moja omiljena boja, Cheeky", kaže Kate. Ove krem ​​rumenila su veliki, i dok moram reći nikad ne bih pomislio da do takvog smeđe ton, efekat na Keira bojenje je fantastičan.

"Pre nego što je izašla, dodao sam samo dodir Chanel Les Beiges zdravi sjaj Sheer Colour SPF 15 u broj 10 na difuzno svjetlo i ostavili Keira kamera spremna za Tribeca crvenom tepihu."

Oči

"Oči su definirani sa toplim ljubičaste u Chanel Lumières svakom detalju Quadra sjenilo u Quadrille, u vanjskom utičnice i donje linije trepavica." Amazing nijanse u ovom paleta sjenila za oči.

"Dalje, koristio sam Chanel Illusion D'Ombre Long Wear Luminous sjenilo za oči u New Moon Feather u shimmer i istopiti ivica utičnice. Volim ovu boju!" Napomena ono što je upravo rekao da do perje u shimmer i da se "istopiti" ivica utičnice. Tako da ne vidim nikakvu liniju gdje u sjeni završava i počinje goloj koži. Ključ je dobra šminka četke i posebnu pažnju na miješanje. Ne možete požurivati ​​ovu tehniku.

Ne liner, samo sjene, a zatim Chanel Inimitable vodootporna maskara u Noir i na vrhu i na dnu trepavica. Vrati se gore i vidite koliko vremena Kate je da primjenjuju maskaru-nema težinu ili clumpiness na trepavice na sve, samo savršena definicija.

Usne

Kate zove boja za usne, što je Chanel Rouge Coco Shine u scenariju ", najviše božansko duda mrlju". Pogledajte kako je to smeđe, baš kao i obraza? Umjesto debljine aplikacije, ona lagano obrisa na usnama, tako da je izgledala ugrizao, umjesto lipsticky.

Još jedan pogled na to kako je došao zajedno:

Možete vidjeti malo više ljubičaste tonove oko očiju na ovom snimku, i super-suptilne usne i obraze. Volim ga šta je s tobom?

Kupujte Story

Neka vaše Say

Šta mislite o Keira Pogledajmo ovdje? Da li ste ljubitelj Kate Lee stil šminke? Jeste li isprobali neki od Chanel proizvoda je koristila?

load...