Ljepota

Šta kupiti od OPI-jeve nordijske kolekcije noktiju za pasti

Šta kupiti od OPI-jeve nordijske kolekcije noktiju za pasti

Moram reći, ja stvarno volim OPI. Tako su u skladu sa svojim formulama i oni uvijek izaći s takvim zabavno zbirki, što ih čini jednim od mojih top tri (ili pet. Ima stvarno toliko) go-to polish brendova.

load...

Ovaj pad se ne razlikuje sa svojim nedavno pokrenula Nordic kolekcije, po uzoru na Northern Lights u Finskoj, fjordove u Norveškoj, a šarene kuće u Kopenhagenu. Sa 12 boja za izabrati iz, tu je doslovno nešto za svakoga, čak i ako (spojler alert!) Oni nisu svi najrevolucionarnija.

Zavalite se, opustite se i pregledajte sve mišljenja, jer je ovo jedan veliki. Sve uzorke su bez top coat, usput!

Going My Way ili Norveške?

Going My Way ili Norveške? je svjetlo karamel nijansa koja, nažalost, nije bio vrlo laskava sa mojim tonusa kože. Ali, ako ova boja je tvoja stvar-to bi vjerojatno izgledati tona bolje na tamnoj koži onda aplikacija je prilično peachy. To je trajalo super-dobro u samo dva sloja.

Ice-Bergers & Fries

Zašto lak za nokte kompanije prave smeđe nokte? Iko li tamo stvarno sviđa? Samo ne mogu da se na brodu s ovom hlad, Ice-Bergers & Fries. Što se tiče aplikacija, našao sam da to bude malo vodenast, ali je izgradio dobro u dva sloja. 

OPI sa lijepim Finn-ish

OPI sa lijepim Finn-ish je bronzanu shimmer boja nikada ne bih otišao na sam, ali nakon što je pokušao ga na nokte, stvarno sam je volio. Potpuno neočekivano! Iako su neki potezima su vidljivi, izgleda stvarno dobro, i daje puno pokriće u dva sloja. Love!

Kolika je Vaša Dane? 

Ja sam još uvijek ne znam kako ja mislim o How Great Vaša je Dane ?. Ovaj tamno sivo-smeđe vjerojatno neće biti moj go-to mrak pada hlad, ali je i dalje u redu. Samo mi ove kolekcije malo je preko ograde sa smeđim nijansama, sada? U svakom slučaju, ova nijansa nije bila toliko neprozirna kao što sam mislio da će biti na prvi sloj i otišao na malo vodenast, ali drugi sloj uvijek radi svoju magiju kao i obično. 

load...

Moje Dogsled je hibrid

Moje Dogsled je Hybrid je pogledom penušav zelene i jednostavno jedan od mojih omiljenih iz cijele ove kolekcije, uglavnom zbog toga što je tako neočekivano-na najbolji mogući način-među sve ove smeđe! To je zabavno vidjeti kolekciju jesen koja ima malo napalilo, a ova nijansa potpuno daje. To me odmah podsjetio na to '50s retro mente boja, zbog čega sam ga još više volim. Savršeno primijeniti, previše.

Suzi ima Šveđanin Tooth

Iako je ovo vruće ružičaste boje vjerojatno nije najoriginalniji, zaista sam kao Suzi ima Šveđanin zub. Mislim da je to veliki hlad i pomaže razbiti sve neutralnih u ovoj kolekciji. Formula je ah-mah-zing i otišao glatko u dva sloja, tako da nema pritužbi. Plus, ko ne voli dobar roze?

Imate li ovu boju u Stock-Holm?

Imate li ovu boju u Stock-Holm? je plavo-naginje ljubičasta koja je na granici neon za mene. Iako je lijepo, to nije moj prvi izbor u ovoj kolekciji, a posebno od tri ljubičastim. Jeste primijeniti lijepo, ipak, tako da ako je ovo boja, a zatim potpuno go for it!

Ne možete Åfjord Not To

Tako sam zaljubljen u Ne možete Åfjord Not To, kremasti naranče, koji, nažalost, dolazi off mnogo više korala na fotografiji nego u stvarnom životu. To nije previše pametan, ali ne bla ni, a to je samo pravo za jesen. Iako je to krem ​​nijansa, našao sam da izgleda malo vidljivih nakon dva sloja, pa sam otišao za treći da čine ga savršenim.

Viking u Vinter Vonderland

Na moj komentar list, doslovno sam napisao, "Ono što ja živim za" ispod ove boje, Viking u Vinter Vonderland. Dubokim, bogatim nijansama samo da me tako sretna, i to ljubičasta je savršena alternativa crno. A kad su tamni nokti ne šik? Odgovor je nikad. Oni su uvijek šik. Zato se ovo na nokte, ASAP! Dva sloja da bude savršen, usput.

Klizanje na tankom ledu-Land

Sam i živim za nijanse poput Klizanje na tankom ledu-Land. Kao što možete vidjeti, OPI je stvarno u ljubičastim (i smeđe) ovaj put, sa tri svake od njih. Srećom, ja volim ovo bobica-ish nijansu. Kao što možete vidjeti, to je malo neujednačena, a neki lakši područja na pojedinim dijelovima mog nokta. Ova fotografija je dva sloja, ali mislim da je treća bi se to zaista još. Osim toga, ja sam opsednuta nad ovom hlad za jesen.

Hvala Glogg To je u petak!

Nisam bio uzbuđen zbog ove duboke fuksije shimmer, Hvala Glogg petak je !, dok sam se prijavio ga. Apsolutno je volio na noktima, i baš kao i OPI sa lijepim Finn-ish, ljubav niotkuda. Ako ne kopati ga u bocu, samo mi ovaj šansu, momci. Bilo je super-neprozirna, takođe, koje sam uvijek volim. Dakle, hvala Glogg ova nijansa postoji. 

Moj glas je malo Norse 

Holografski sjaj, dođi kod mene. Volim ovaj ish. Odlučio sam da se prijave Moj glas je malo nordijske bez osnove, jer iskreno sam mislio da će izgledati bolje nego što je to učinio. Ona ima tona mini GLITTERS lebdi na čistom siva baza, tako da je građevinsko na svoju ali će definitivno biti uzbudjen sa ispod boje. Što se tiče GLITTERS idem, iako sam nekako sve ih volim, a to je bio drugačiji. Plus, to je holografski, tako da ne mogu odoljeti!

Gdje kupiti

Nađi Nordic kolekcija OPI za jesen 2018. Godine u profesionalnim salonima i spa centrima, a na Ulta Beauty.

Neka vaše Say

Šta mislite o ovoj kolekciji? Koja nijansa je tvoj favorit? Da li ste zapazili moj novi oblik noktiju ?! I ako je tako, šta misliš?

load...