Ljepota

Šta da radite sa istaknutim naglaskom

Šta da radite sa istaknutim naglaskom

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo Bill! Ja zaista uživam čitajući savjete dajete drugim frizuru smjernice azila! Moje ime je Meghan. Ja sam 26 godina i imaju male varijacije od ramena do dužu kosu za većinu svog života. Upravo sam se vratio iz devet mjeseci backpacking put oko svijeta, a sada je moj općenito dobro i gusta kosa je najduža (au najgorem stanju!) nego ikada. Kao što možete vidjeti, moj pramenovi su izrasli oko četiri inča.

load...

Potpuno sam osvježavaju na život nakon sve moje putovanje, a uskoro moj muž i ja ću se preseliti u novi grad i pokretanje nove karijere. Mislim da je vrijeme da mi je kosa dobije preporod, previše! Ja sam spreman da idem na bilo koju boju i dužinu, i tražim za smjernice o stilu koji odgovara mom obliku lica, boja kože i aktivnog načina života; to izgleda sa stilom, ali ne i stari na mene; je u trendu i mogu se stilski na različite načine; i da ne zahtijeva mnogo više od pola sata vremena jutra prep. (To je čak i moguće, zar ne?)

Također sam uključen pre-putovanje fotografija iz vremena kad mi se sviđa moja kosa najbolje, u dugim, mekim kovrče. Da biste dobili ovaj izgled za moju dugačke mene traje sat i pol i konzervu lak za kosu, tako da ne završiti to rade vrlo često. 

Pred put, ja bih uslovljavaju svaki dan i šampon blizu korena svaka dva ili više dana da bi se izbjegla masnu kožu glave i isušivanja mog kraja. Moj generalni jutarnju rutinu je nježan za feniranje sa okruglom četkom. Trudim se da ne koristite previše topline na kosu i koristiti samo ravnanje kose u rijetkim slučajevima. Hvala unaprijed na vašem vremenu, radujem se sluh svoje misli! - Meghan

A: Meghan, super-cool biti u mogućnosti da putuju tako dugo. S tim načinom života, kosa je mučen.

Moram reći da sam stvarno volim svoj trenutni boja, što je teško nabaviti na tamnije kose. Ja sam tip koji voli kosu koja sija, ali za proljeće ću uzeti svoju trenutnu boju na viši nivo.

load...

Označite korijeni ne lak kao svoj kraj, imajući neke smeđe Smudged korijena. Onda se rastane bliže centru. Uz ovu boju i vašu prirodnu teksturu, vi ste dobro ide.

Onda u jesen, smatrao bih tamniju nijansu sa ispiranja koji vam omogućuje da zadrži mekanom vrhunac prikazivanje.

Evo dvije opcije za smanjenje nakon što ste imali svoj put sa beachy plavuša ljetni look:

Ja osobno kopaju drugi sa blagim asimetričnim liniju. Ovo je urbani izgled koji ima malo više rub, i nećete morati potrošiti sve svoje vrijeme curling.

Nadam se da ovo pomaže i radi s ovom novo poglavlje svog života.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...