Ljepota

Spavao sam na ovoj bakarnoj jastučnici kako bih se borio protiv bora

Spavao sam na ovoj bakarnoj jastučnici kako bih se borio protiv bora

Prije nekoliko mjeseci, počeo sam spavao na posebnom jastučnicu. 

Ni jedan od svile ili satena. Ne, moj poseban jastučnicu je oblikovan od bakra oksida vlakana.

Čekati. Šta?

Znate da me volite neki ludi zvuči ljepotu INC. I bakar jastučnicu definitivno zvuči pomalo čudno. Možda ćete čak se pitate da li to treba da bude još jedan dodatak na mojoj listi odaberite najluđi kozmetičkih proizvoda ikad. (Znate, odmah nakon Va JJ Vizir.)

load...

Ali, saslušaj me. Volim ovu stvar!

I to je sve jer je bakar je zapravo legitiman način da se pomogne usporavaju proces starenja. Nakon 10 godina istraživanja, Iluminage su jedini peeps koji je shvatio kako da ga dostavite nam u jastučnicu formi koja, budimo iskreni, mnogo je lakše nego neku kremu da ćeš morati da se prijave. 

Zove se pomlađuje kožu Jastučnica s bakrenim oksidom, zvani "inteligentnog tekstila", a dolazi u prilično kutiju koja izgleda ovako. (Jedan jastučnicu po kutiji.)

Na etiketi, to vam govori šta je napravljen od, što je "100% Cupron bakar oksida poliester". (Cupron je biotehnološka kompanija koja je razvila patentirani bakra tehnologije. Iluminage se fokusira na anti-age njege kože gadgeta, koje se kreću od ovog jastučnicu na laserskom kože zaglađivanje na stalni sistem za uklanjanje dlaka.) 

Broj niti je 249-yep, čak je računati na temi! -i to je standardne veličine 20 "x 26".

Unutra, to je namotana ovako:

Tako da ti kažem ono što oni tvrde da radi. 

Iluminage je pomlađuje kožu Jastučnica s bakrenim oksidom je klinički dokazano da promenite izgled vaše kože u samo četiri tjedna, i to:

  • A) smanjuje pojavu finih linija, bora i nedostatak glatkoće; i 
  • B) poboljšanje cjelokupni izgled kože.

To je sve zahvaljujući bakar oksid vlakana. Kada je Vaša koža u kontaktu sa jastučnicu tokom noći, bakra ioni prenose u gornje slojeve vaše epidermisa, gdje oni pomažu podršku obnavljanja kože i promovirati prirodni rast proteina u koži.

load...

Sada, to zvuči nategnuto za samo jastučnice, ali to se na osnovu rezultata iz četiri nezavisna, dvostruko slijepa, placebo-kontrolisane studije.

Evo jednog od njih, na primjer. Objavljen u časopisu Journal of Cosmetic Dermatology u 2018., istraživači su zaključili: "Spavanje na bakar oksid sadrže jastučnice rezultate u smanjenju dubine bora i sveukupno poboljšanje izgled kože."

Ko sam ja da se raspravljam sa tim ?! Plus, bakar se već dugo koristi u tematska proizvoda za njegu kože. To se prirodno nalazi u našoj koži, i to je ključni element za održavanje elastičnost.

Najbolji dio je da možete koristiti jastučnicu zauvek svoju akciju na koži će trajati za život proizvoda. 

To je i mašinsko pranje, iako ne bi trebalo koristiti omekšivač ili kosu listova kada ga stavite u mašinu ili kosu.

Nisam lud bež boji-dosadan, za koju kažu da je "predstavnik prirodan ton bakra" Ali možete samo uvuci iza druge dekorativne jastuke na krevetu, tako da nije velika stvar. Osjećaj je vrlo mekana i glatka, tako da ste sigurno dobiti isti anti-gužvanje pogodnosti kao što bi iz redovnog satena ili svile jastučnicu. Ja nikada probuditi sa jastukom maraka sada! 

Što se tiče stvarni rezultati kože, neki ljudi su prijavili poboljšanje akni i omekšavanje linija. Pošto nemam dubokih bora, nisam primijetio ništa na tom planu ali rekao bih da mi je koža definitivno mekša i osjeća više hidrirana sa ovom jastučnicu. I usudio bih se reći da, izgleda malo više debeljuca ?!

Ona također ima kontinuirani efekat tokom vremena, tako da duže spavam na njemu, bolje kožu!

Gdje kupiti

Evo gdje pronaći Iluminage pomlađuje kožu Jastučnica s bakrenim Oxide:

  • Kanada: Sephora, Nordstrom
  • SAD: Sephora, Nordstrom, Ulta Beauty, Neiman Marcus, Bloomingdale, Bergdorf Goodman, B-Glowing, Amazon.com

Neka vaše Say

Jeste li pokušao ovo jastučnica? Šta mislite o konceptu-lud ili intrigantno?

load...