Ljepota

Shailene Woodley, pre i posle

Shailene Woodley, pre i posle

Nakon što je nominiran za Emmy, Zlatni globus i Independent Spirit Award, to je sigurno reći da Shailene Woodley je jedan od najtoplijih mlade zvezde u Holivudu sada.

Ali to nije samo ona vodeće uloge u Big Little Lies, Divergent i Fault u Naša zvijezda koje su privukla njenu pažnju. 

load...

26-godišnjak je postao jednako dobro poznata po svojim nekonvencionalan pristup zdravlje i ljepotu.

U 2009. Godini, ona je slavno rekao Into the Gloss da jede glina, izbegava šampon i voli da se sunčati vaginu da se vitamin D. Ona je također čini svoje lijekove i hrani za divlje hranu, navodi se u intervjuu 2009. Godine, uz mahati.

Nedavno, ona je zajednička ovaj crveni tepih ljepota tip: "Samo sreća, čovjek"

Ono što možda ne znate je da Shailene je djeluje od kada je imao 10 godina, a prije toga, bila je modeliranje u dobi od četiri godine. U ovom PIC-a, bila je 14. I ja ću pretpostaviti da se viđaš ono što ja vidim. Jedna od karakteristika posebno izgleda vrlo različite!

Shailene u 2007. Godini

A evo Shailene lice sa druge strane. Zato ću spelovati sada ja ne mislim da je ovo nos ona ima sada! Ono što je takođe imala je tada bila nevjerojatno Głowy 15-godišnji kože, bez obzira na početak nekoliko manjih breakouts.

Shailene u 2008. Godini

Da li neko drugi cijeniti znajući da Shailene je jednako neugodno kao i svi drugi, kao tinejdžer? Čudno za kosu, bubuljica, loš temelj. Svi smo bili tamo. 

Shailene u 2009. Godini

Prema starosti 17, Shailene koža očistila up-a stekli neki sladak pjege! Ili možda su uvijek tu i mi ih vidimo tek sada, bez šminke. Izgleda da je ona mogla imati zatamnjena njena smeđa kosa crvena, a ljulja nesretna stil poznat kao "prasak combover." 

Shailene u 1991. Godini

load...

Sada ćemo početi vidjeti Shailene-onda zvijezda 'The Secret Life of the American Teenager'-tražim mnogo više od sjajnog. Ona trguje kestenjaste kose za preplanuli brineta talasa, uz prilično, dobi-odgovarajuće šminke. Kao što možete vidjeti, ona je uvijek ste imali lepe oči i savršene zube. 

Shailene u 1998. Godini

Ovo više liči na Shailene znamo danas, iako ne mislim da je ona mijenjati bilo koji od njenih crta-još. Za mene, izgleda da je bio jedan od onih ljepote koji može izgledati kao potpuno druga osoba sa šminke oko očiju.

Shailene u 2004. Godini

Samo prije nego što je cut svega, Shailene imao najviše raskošnih dugo, sjajnu kosu. Također, pogledajte šta mislim o šminke oko očiju? Od sada pa nadalje, mi ćemo da je vidim bez definicije duž gornjih i donjih trepavica linija, koja je toliko transformativni joj lice.

Shailene u 2009. Godini

Uvijek možete reći da je potrebno šišanje kada se nađete nosi rep cijelo vrijeme. To je ono što Shailene činilo da se radi pravo prije nego što je dobila dramatičan, karijeru mijenja brzo. Međutim, postoji još jedna stvar koju sam primetio u ovu fotografiju: to nas daje jasnu metu svoje stare nosa. Nema sumnje u mom umu da je promijenjen je odmah nakon ovoga!

I onda, tek tako, Shailene imala kratku kosu! Kao i mnogi starleta pred njom, to cut sigurno pomogao pokrenuti njen na novi nivo slave. (Čini se da je obred prolaz u Hollywoodu, iako je stvarno dobro pristaje.) Ali, ako ste primetili nešto drugo što je novo ovdje, niste sami. To nije slučajnost da je ona izašla sa pixie rez i više petite-tražim nos. To je da vas prevarim da misle da je to samo kosu koja promijenio!

Shailene u 2009. Godini

Ne znam za vas, ali kada je većina celebs odseci svoju kosu off, ja ne mogu čekati da raste. Nije slučaj sa Shailene. Ona izgleda neverovatno sa kratkom kosom. Naravno, novi balans između nje funkcija pomaže kao dobro. 

Ne mogu se sjetiti da vidimo ovo u to vrijeme, ali kada Shailene imala kratku kosu, imala je i na kratko kao plavuša. (Ona je bila 23 u ovom trenutku.) Možda je ovo trebalo da bude naš prvi trag da je nije tako "granola", kao što izgleda! Ja mislim da je ona povuče ga, i neverovatno je s njom oči u boji, ali brown je mnogo više upečatljiv.

Shailene u 2016. Godini

To je bolje! Naredne godine, Shailene vratila u svoje prirodno brineta, što joj omogućava funkcije koje se ističu, a ne boju kose. Evo, ti stvarno primijetiti oči-koje imaju takav jedinstven oblik, došao na vanjskim uglovima. 

A evo Shailene rešenje za rast od jedan pixie rez. Puno teksture, i obrnuto francuski pletenica! Kosa je u redu, ali to nije njen najbolji izbor temelja je previše ružičasto. To je vjerojatno zato što je ona omogućava samo sve-prirodni proizvodi dodirnuti njene kože, a svi znamo one se mogu pogoditi i propustiti kada je u pitanju nijanse.

Shailene u 2018. Godini

Godinu dana kasnije, Shailene debitirao još jedan radikalan ljepotu transformacije, izlazio sa dužim, tamnije kose (morala je da se ekstenzije za ulogu u 'Snowden'). Mislim da je boja je previše čvrsto tražim, iako mi se sviđa njen prsten nos ostatak uključujući! Koji je bolji način da pokaže novi nos!

Ovaj izgled kose, mogu dobiti iza. Nakon mjesec dana, boja je lijepo nestao, a cool pletenice su Shailene stil. Obratite pažnju kako ona postaje sve više samopouzdanja s njom šminke, s blistavim obrazima, jake obrve i stručno postrojeni oči.

Shailene u 2019. Godini

Sofisticirani ljepotu vibracije nastavio iu 2019. Ovaj prilično šminku i romantične podignutom kosom. Da li je nadograditi svoje proizvode, njena ljepota tim, ili oboje, to je sve isplatilo-ona izgleda fantastično ovdje! Ali onda je uključen stvari opet.

Nakon površnog bavljenja ističe cijelo ljeto, Shailene pojavio u Emmy sa svjetlije plava nego ikad! Presvetla, po mom mišljenju, ali po svemu sudeći to je za svoju ulogu. (U suprotnom, da vidim nekog tako u prirodni postati izbjeljivač plavuša je vrlo. Nije ono što bih očekivao.) Bez obzira na to, ja sam ljubitelj svega ona ima ovde dešava, posebno nervozan šminke oko očiju!

Zaključak

Upoređujući Shailene je slike rame uz rame, nema sumnje o tome. Njen nos je vidno drugačije, što ukazuje da je promijenjen ga sa rinoplastika u nekom trenutku u 2009. Godini Ko bi pretpostavio !? 

Niko nije primetio, jer joj je tajming bio besprekoran. Debitovao novi nos u isto vrijeme kao radikalni pixie rez je moždani udar od genija, iskreno. Drugih celebs treba uzeti u obzir! Ovo je kako ti lete ispod radara uz plastične operacije. 

Shailene je ujedno i poslednja osoba koju bi sumnjate u poseti plastičnog hirurga, zbog njenog visokog profila hipi persona. 

Na primjer, u Intervju, ona railed protiv Photoshopu slike o sebi u medijima: "Realnost je da nemam te usne i moja koža nije besprijekoran i ja imam malo stomaka To nije bio pravi. Zastupljenost ko sam ja. "

I na Into the Gloss, ona je govorila o držeći je pravi, čak i na crvenom tepihu:.. "Dan za danom, ja ne šminkam na sve što će se moja šminka učinio za utakmica i događaja mislim da ima da se nešto reći o prebacivanje starih paradigmi, ali morate okretanje točkova polako. Morate birati gdje će vas i stvari koje držite sveto, a zatim tu su i stvari koje treba da uradite za predstavljaju javnost. Poštujem osnivanje, ali ne žrtvovati svoj integritet. Ne bih nositi lažne trepavice ili lud proširenja. To me uvijek-samo možda javnosti, prilično-in-a-Cinderella-dress mene. "

Možemo samo zaključiti da ona ne uzima u obzir posao nos da bude uvreda za svoj lični integritet! 

Ja ću reći da je izvršen besprijekorno jedan od najboljih operacija sam video-a svakako se pojavio da joj pomogne u karijeri. 

A možda Shailene imali veći cilj na umu ne samo ličnu slavu. "[Stars] da bi ovo o sebi s obzirom na platformu da imamo ili možemo koristiti za uzrok", rekla je Global News u 2009. "Koristite sve ovo pažnju na nešto što je veće od samo individualni život." Kao strastveni ekološki aktivist, čini se da je upravo to!

Kako mislite o Shailene ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...