Ljepota

RMS ljepote za ljepotu pregled ljepota: najbolja prirodna linija za usne

RMS ljepote za ljepotu pregled ljepota: najbolja prirodna linija za usne

U posljednje vrijeme došlo je do non-stop tok lansiranja iz RMS Beauty, što znači da sad imam skoro svaki proizvod da ćeš naći u mainstream makeup liniju, ali sa zdravijim sastojcima, naravno!

load...

Jedna od novih ponuda je Curated kolekcija za usne. 

Jer sam primoran da kupi sve Rose-Marie Swift čini (da sam toliko opsjednut), nedavno sam pukla te na The Detox Market. I ja sam ih tada koristite, s toliko nijansi ruža za usne!

Ako tražite kvalitetan, sve-prirodni za usne koju možete nositi sa svime, držati čitanje za sve detalje.

O RMS Beauty Products

U slučaju da niste upoznati sa RMS Beauty je "RMS" označava osnivač Rose-Marie Swift, poznati osoba i uređivačku šminkera. Ona je stvorila njena linija prije gotovo deset godina, nakon koje pate od zdravstvenih problema koji se odnose na kozmetičke kemijske izloženosti. Zato sve svoje proizvode su:

  • Made sa sirovim, prehrambenu industriju i organskim sastojcima
  • Bez sintetičkih konzervansa
  • GMO-free
  • Non-nano
  • Bez parabena
  • Okrutnosti-free

Ono što sam i volim RMS Ljepota je da je to jednostavno i lako. To je sve o user-friendly proizvoda, tekstura i boja. A usne nisu izuzetak!

RMS Beauty usne

Postoje samo tri nijanse ove usne, a razmišljanje iza njih najbolje opisuje sama Rose-Marie:

"Ja sam čvrsto vjerovao da usne treba da odgovara vašem prirodnu boju usana, a ne nijansu ruža za usne", kaže ona. 

"Ako pratite ovo pravilo, vidjet ćete više realan rezultat koji je moderan i mekši izgled. Izaberite Daytime Nude ili Noćna Nude kako bi odgovarao boji prirodnih usana. 

"Moj jedini izuzetak je crvena. Dressed-Up Red parova savršeno crveni ruž za postizanje nevjerojatan, prirodno crvena usne hlad."

load...

Imate to? Za razliku od drugih brendova (Bite, gledam vas), RMS Beauty nikada neće imati 50-nijansa niz usne.

Sve što je potrebno je jedan gol, u skladu sa svojim usnama, plus crveni (ako nosite crveni ruž). To je to!

Moram reći, nikada nisam razmišljao o usne na ovaj način, ali to čini ukupno smisla. Koji ima budžet, vremena ni prostora da imaju različite usne da odgovara svaki ruž za usne? Testirao sam se Rose-Marie teorije i da je u pravu, gole LI ići sa svime! 

Pakovanje i Sastojci

Na usne dolaze u čvrst bijele plastične ambalaže. To je milion puta bolji od Bite je -Ako ste vlasnik jedan od njihovih olovke za usne, znaš o čemu pričam. Tu je ništa od toga nije tip-razbijanje, cap- pada-off poslovanje sa RMS Beauty. Možete lako nositi jedan od ovih u torbici bez brige o tome da nered.

Veličina je prilično "mršav", više nego olovku, a tu je i precizan tip koji je savršen za obloge.

Oni nisu samo-izoštravanjem, ali je zgodan mali ugrađeni oštrač ako twist off baze.

Oni misle lagan, ali ne brinite-0.01 oz / 0,3 g, da ćete dobiti istu količinu proizvoda kao u Kat Von D's Everlasting usne.

Što se tiče liste sastojaka, to je kratak, a prvenstveno se sastoji od suncokretovog ulja, pčelinji vosak i vosak. Moram reći, bio sam malo iznenađen da vidi suncokretovo ulje, jer Rose-Marie je bila toliko protiv "jeftine, užeglo ulja." 

Mogu samo pretpostaviti da nije bilo drugog načina da dobijete pravu teksturu ovdje. Kao što sam naveo, da nisam previše zabrinut za usne proizvoda u odnosu na ono što sam stavio na ostatak mog lica (i što je još važnije, tijelo). Samo budite svjesni da ovi neće imati dug rok trajanja proizvoda kao što su "Un" Cover-Up, koji koristi više stabilna ulja, kao što su kokos.

Boje i teksture

Tako da ovdje možete vidjeti tri nijanse: Dan Nude, Noćna Nude i Dressed-crveno. Ja ću vam pokazati ih na usnama u samo trenutak!

Tekstura je savršen. Problem sa mnogim prirodnim usne je da su ili previše sušenje (i povucite na koži) ili previše masna (tako da se boja ne ostani tu i razmazi dalje).

RMS Beauty usne nemaju ni od ovih pitanja. Oni su kremaste i klize glatko preko tvojih usana, ali imaju i veliki "grip". U roku od nekoliko sekundi, osuše dole polu-mat i dostaviti nekoliko sati udoban, bogate boje.

Naravno, oni neće biti kao dugotrajna kao "24-satni trošenje" brod iz Make Up For Ever ili Kat Von D. Ipak bih preporučio onima ako želite da OVERLINE tvoje usne dosta, i treba da ostane preko obroka, itd

Od RMS Beauty ne koristi nikakve high-tech sintetički polimeri, očekujemo te da prirodno nestati nakon nekoliko sati, pogotovo ako jedete ili piće. Što je u redu sa mnom! 

Ispod ćete naći bliži pogled na svaki hlad. Ih popuniti sam svuda moje usne kao najbolje što sam mogao da ti pokažem boje, ali ne bih baš preporučio da ih koriste na taj način. Mislim, možeš, ali vrhovi su male, a pigment postavlja brzo, tako da je to malo izazov. Mislim da su bolji kao brod, a ne u boji.

Napomena: Ako je moja koža izgleda malo lisnatom ovdje, to je zato što ja pokušavam da uradim noćne 1% Retinol!

Daytime Nude

Dnevna Nude se opisuje kao preplanulog gol. Ovo je najbolje ako imate prirodno svjetlo ton vaše usne. 

Mine su tamnije, tako da možete vidjeti da to nije baš utakmicu na rubovima, a ne bi bio uvjerljivi da sam overlined s njim. I dalje kao što je boja, iako, tako da ću je nositi sa jasnim ili sličnim tonovima.

Noćna Nude

Noćna Nude se opisuje kao duboko ruža tupe. Ako imate mnogo pigmenta na usnama, ovo je tvoja boja.

Za mene, to je Sveti Gral-Apsolutno volim koliko dobro odgovara usni ton! Testirao sam ga sa svime od koralja u roze i to samo radi. Ja primijeniti ga nakon karmin, a ne prije, i stvara lijep definisani, meki rub koji izgleda vrlo prirodno.

Dressed-crveno

Dressed-Up Red je opisana kao klasična crveno. To je vrlo, vrlo svijetao, s plavim tonovima, ali mislim da bi mogao izvući sa ga spojili s toplije crvene, previše.

Za razliku od aktovi, gdje ti ne treba reći što je brod i koji je usni, ova nijansa je za vrijeme kada želite hrabar, precizan rub. Volim ga sa RMS Beauty Lip Shine u Sacred da daju više "završio" izgled.

Zaključak Gdje kupiti

Moraš voljeti brend koji ne pokušava da vam proda na više boja. Volim da je oko RMS Beauty, i to kustos niz usne!

Sad kad imam Noćna Nude, ne mogu vjerojatno povući sve ostale moje usne. Izgleda dobro sa sve što je u mojoj karmin kolekciju-Ja čak ne moraju razmišljati o tome! Pa ja ću apsolutno ponovo kupovine.

Evo gdje ovaj proizvod možete pronaći:

Nordstrom • Sephora • Amazon.com • detoksikaciju Market • B-Glowing • Dermstore • Bloomingdale • Antropologija • Revolve • JCPenney • Shen Beauty • Credo Beauty • citrin Natural Beauty Bar • RMS Beauty

Shop urednika

Jeste li pokušali ove usne? Koja nijansa je tvoj favorit?

load...