Ljepota

Rimmel ostane sjajan je najbolji krem sjaj od YSL-a

Rimmel ostane sjajan je najbolji krem sjaj od YSL-a

Nije šala, Rimmel London upravo izaći sa set rumenila koje su nekako kao moj voljeni YSL creme de rumenilo, osim u cijevi. I verovatno sa još ljepše rezultat na koži (bez daha!).

Prilično sam uzbuđen, jer iako sam pronašao pristojan drogerija rumenila u formatima prahu i štap ranije, nikada nisam video ovu jedinstvenu teksturu na ovom nivou. To je kao nešto između gela i kremasti mousse-što čini ime, Stay pocrvene Liquid Cheek trepavice, malo zbunjujuće. Oni nisu tečnosti na sve i osušite dole u prekrasan, prirodnog izgleda mrlja. (Osim ne mrlja, jer dolaze u pravu sa mojim Bioderma Créaline H2O.)

load...

Postoji pet nijansi u redu, a ja sam poslao ove tri pokušati:

Oni dolaze iz prilično pigmentirana i opet, tekstura me podsjeća na YSL kremasto rumenilo, ali manje puderaste i sa nula shimmer.

  • 001 Pop Pink (nije prikazan) je svijetla, mat koral pink
  • 002 Touch of Berry (nije prikazan) je mat, cool orhideja pink
  • 003 Peach Flush je topao, mat breskve
  • 004 Sunkissed Cherry je mat, toplo trešnja pink
  • 005 Kajsija Glow je sličan 003 Peach Flush, ali suptilnije i sa manje pink

Iako 001 Pop Pink zvuči sjajno, imam osjećaj da su tri nijanse sam pokušao najviše prirodnog izgleda u grupi-jer govorimo o obraza ovdje, a ne usne, a toplije boje imaju tendenciju da budu malo lakše nositi. Mislio sam 004 Sunkissed Cherry je bio savršen kompromis između breskve i roza rumenilo (to je negdje između). I 003 Peach ravnini i 005 marelica Glow su bili i veliki za toplije rumenilo izgled, drugo je malo mekše.

Evo kako izgledaju pomiješan dole:

Oni zaista potonuti u kožu umjesto sjedi na vrhu i tražim očigledno. Osim toga, ti nije ostavio sa kremastim / masnu osjećaju na svojim obrazima koja je jedna stvar koja me uvijek smetalo o nekim popularnim krem ​​rumenila, kao što je Stila Convertible boje. Sa ovim, možete trljati prstima desno preko kože i to izgleda potpuno suha i normalno. I boja neće prenijeti na sve.

load...

Zapravo, to me dovodi do vremena habanja. Ovi posljednji soooo dug, momci. Obećanje je 24 sati, što ću priznati da ne treba (ne bilo koga?), Ali sam nosio te za najmanje 10 i oni su i dalje jaki. Ako ste rumenilo ovisnik poput mene, ovo je važno-toliko od njih frustrirajuće nestati na licu roku od nekoliko sati. Ovi neće.

Imajte na umu da su cijevi su prilično mala samo malo veći od ruž ali budite sigurni, potrebno je samo da istisnuti malu količinu po nosi. Ja bih ići na opciju manje, a ne više, tako da ne preterate. Možete zadržati zgrade do željene boje i bez gledanja cakey najmanje.

Mogu vam reći volim te? A cijena (6 € za nas Kanađani) je ridic.

Gdje kupiti

Pronađite Rimmel London Stay pocrvene Liquid Cheek trepavice u apotekama i mase trgovaca. Puna linija je online na Well.ca; ASOS li imaju neke nijanse, ali je već na skladištu, tako da možda želite provjeriti nazad.

Neka vaše recimo

Jeste li još uvijek pregledava ovih rumenila? Koja nijansa je tvoj fave? Pronašli nikakve druge velike rumenila na nivou apoteci?

load...