Ljepota

Razmislite o magentskoj usnoj za pad, kako se vidi Hailee Steinfeld

Razmislite o magentskoj usnoj za pad, kako se vidi Hailee Steinfeld

Ne mogu vjerovati da Hailee Steinfeld je samo 17-ti? 

To je ne zato što mislim da izgleda stariji od nje godina, ili da je ona oblači previše zrelo za svoje godine. To je samo da, crveni tepih-mudar, ona izgleda kao neko ko već ima svoje e --- zajedno. Stvarno je svoj stil događa, a to je mnogo sofisticiraniji od vršnjaka kao Bella Thorne (starost 16) i Debby Ryan (starost 21).

load...

Takođe? Ona kucnu jedna od najboljih osoba šminkeri, Nick Barose aktivnosti šminku u TIFF formatu. Obično, celebs da se polako uzdigne kroz redove dok se ne nadograditi na tim A-liste frizuru i šminku (kao što smo vidjeli toliko puta u pred i afters). Hailee, kao što možete vidjeti iz Nick izuzetne posao šminke, je otišao ravno do vrha.

To je bilo u Torontu premijeru 'nereda klub "i Hailee izabrao klasičnu ljepotu formuli: kosu i rastali duboko na jednu stranu da pomete preko čela; puna, prirodne obrve i trepavice; i bogate, svijetle boje na usnama.

Što me dovodi do ključna stvar. Ruž za usne, to je magenta. Nije crvena, što bi bilo tako predvidljivo. I to ne fuksija ni. Ali magenta, koji je dublji i sofisticiraniji od pink. 

Sviđa mi se ova ideja za jesen! Sviđa mi se mnogo.

Nick imao reći o boji na njegovom Instagram: "Pokušaj magenta usne ove jeseni, to je hrabar, ali manje ozbiljan nego klasičnu crvenu a od boja ima i crvene i plave u sebi, to će ići sa puno tonova kože. "

Slušao sam da čovjek, on zna njegove stvari! On je tip iza svih nagrada sezone amazingness Lupita Nyong'o je, usput.

Tačan hlad on je izabrao za Hailee je bio novi Estée Lauder Pure Color Envy oblikovanje ruž za usne u Dominant, pravi, bogati magenta. Imajte na umu da je to samo stalno tako malo svjetlucavih, ali ne toliko kao ruž smo vidjeli na Amanda Seyfried neki dan. Opet, mislim da je to novi pokret koji dolaze sa ovim teksture.

load...

To će izgledati sjajno protiv samo čistu kožu i maskaru, ali ja volim kako Hailee se to nosi za večernje drama-sa ne tako hrabar smoky eye u ugalj i puno trepavica. (Napomena nema lažnih. Najbolje vizažista gotovo nikad ne koriste ih.)

Znam da se razmišlja o malo korektora nabora na unutarnji kut oči. Nisam previše smeta ih, ali to je nešto što smo opet i opet vidi na Hailee. Jasno, ona nije pokušala Pixi Ispravak koncentrat još!

Sve u svemu, volim taj izraz, a posebno usne boje kao ulazimo u jesen. Izgledi za pokušaj ovo skoro me uzbuđen zbog dolaska hladnijem vremenu. Skoro.

Evo nekoliko drugih magenta pokušati:

  • NSRS Velvet Matte olovka za usne u Damned
  • Bite Beauty Luminous kremasti ruž za usne u Quince
  • Marc Jacobs Lovemarc usne Gel u Voila
  • Urban Decay Revolution ruž za usne u Prevareni
  • NYX ruž za usne u Chloe

Kupujte Story

Neka vaše Say

Šta mislite o Hailee Pogledajmo ovdje? Kako se osjećate o magenta usta za jesen?

load...