Ljepota

Pronađeno! CC krema koja pokriva (i pomaže i vašoj koži)

Pronađeno! CC krema koja pokriva (i pomaže i vašoj koži)

Tu je nova CC krema u gradu. A ako imate pošteno do srednje kožu, to može samo postati svoj omiljeni KZ od svih. 

Znam, znam! CC kreme nisu baš nove vijesti za nas ljepotu narkomana. U ovom trenutku, postoje doslovno stotine njih tamo, tako da ne krivim te za osjećaj preopterećeni, zbunjen, pa čak i malo jaded. 

load...

Ali tu sam došao u. Kao dio mog "posao", ja sam testirao samo oko bajillion CC kreme u ovom trenutku, većina njih razočaranja. 

To je razlog zašto ne mogu definitivno reći da Biotherm kože najbolji CC krema je jedan od boljih KZ izbore u apoteci. Heck, čak bolji od većinu robne kuće temelja!

Glavni razlog ovog CC krema mene impresionira je zbog ozbiljno neverovatno pokrivenost. 

Za razliku od mnogih (ili čak većina?) KC i BB, to radi sjajan posao kamuflira i večernji izlazak vaše nesavršenosti-mrlje, crvenilo, pa čak i pore i fine linije. Opisao bih to kao srednji nivo pokrivenosti, što je samo gdje mi se sviđa! Nije preteško; ne previše svjetla.

Kao što vidite, imam puno crvenilo oko mog nosa i brade, i kunem se da nisam ni potrebna dodatna korektor tamo za "poslije" fotografija. Ovaj CC pokriva tako dobro!

Volim i kraja. To je polu-mat, ali blistav polu-mat-tako da koža ima život, ali nisi previše svjež (čitaj: sjajni) ni. Ja zapravo mogu izvući čak i bez raspršivanjem ove stvari za barem nekoliko sati prije nego što mi je potrebno da se izbrisati moj T-zonu, što stvarno ne dešava i većina drugih šminke na koži.

Formula koristi mineralni pigmenti, a tu su i dvije nijanse, lakih i srednjih. (Nažalost ne Dark, ali nadam se da ćemo to razmotriti pokretanje to uskoro.)

Nosim Light, koju sam bio iznenađen da otkrijete je prilično dobra utakmica za moju blijedo-neutralni kožu. U ljeto, kada imam malo više boje, to bi trebalo da bude još bolje!

load...

KZ krema oslobađa iz cijevi, a za najbolje rezultate, volim da se prijave sa moj verni Lancôme temelj četkom.

Naravno, da ćete dobiti Biotherm anti-aging proizvode za njegu kože koristi ovdje kao dodatni bonus. Baš kao i ostale proizvode u novoj kože najbolja linija, sadrži spirulina, mikro-alge koji odmah energiju kožu i bori se protiv umora. Tu je i astaksantin, antioksidans koji štiti od slobodnih radikala, plus SPF 25 zaštite.

Suština: Ako imate svjetlo ili srednje ten, i tražite CC kremu koja štiti kožu od prvih znakova starenja-dok dajući vam veliku srednje prekrivanje i prekrasan polu-mat-onda bi to moglo biti u jedan!

Gdje kupiti

Nađi Biotherm Skin najbolji CC krema u apotekama, odaberite robne kuće i Biotherm.ca.

Da li nosite CC kreme? Jeste li pokušao ovo?

load...