Ljepota

Probajte ovaj cvetni tutorial za proljeće

Probajte ovaj cvetni tutorial za proljeće

The Devil Wears Prada mora da je jedan od mojih omiljenih filmova. A) Jer sam ambiciozni časopis pisac (na sreću, Michelle dokazuje da urednici su dušice, a ne đavoli, fuj!) I b), jer bez obzira na njen ukupni diva stav, nekako volim Miranda Priestly. Posebno kada ide na nju vrlo važi Kreolijan plava Rant, ne zaboravite da? Njen citati su mjesto na, posebno ovaj:

load...

Ova manikura nije samo najslađi stvar ikad, ali kunem se da ne lažem kad kažem da je to tako smešno lako, čak i baka mogla to. Nemoj mi vjerovati? Pa, ti ćeš morati isprobati sami. Evo kako.

Što ćete trebati:

  • A osnovna boja po vašem izboru (koristio sam Sally Hansen Hard as Nails Xtreme Wear Nail Colour u bijelo na)
  • Četiri različite nokte za latice (koristio sam Esi lakovi za nokte u bikiniju Tako Teeny i Prva Timer;? OPI Lak za nokte u Do You Lilac je i Zoya lak za nokte u Ali)
  • A crni ili tamnije boje za nokte za točkice (koristio sam Sally Hansen Hard as Nails Xtreme Wear Nail Colour u Black Out)
  • Alat za napraviti tačaka sam koristio ukosnicu, ali vi možete koristiti i kemijske olovke, olovke ili dotting alata (Quo čini dobar)

Korak 1: Nanesite svoju bazu

Krenuti sa dva čvrsta sloja svoju bazu u boji (na vrhu jasan, zaštitna osnovni premaz, to jest). Bijelo je odlično ako zaista želite cvijeće pop.

Korak 2: Paint latice

Zatim, pobrinite se da vrhovi vaše nokte boce odvije i da imate boje u liniju ispred vas. Zatim polaska sa jedne boje, obrišite većina viška sa četkom, i napraviti mali prevlačenja na noktima. Trebao bi ostati pravokutnik boje poput zelene na moj prsten prst u foto # 1 ispod:

Ponovite udaraca sa preostale tri boje, preklapaju ih u centru za stvaranje svaki cvijet. Kada ste završili sa jedan cvet, pređite na drugu mjesto na nokat i ponovite postupak.

load...

Korak 3: Dodajte točkice

Prije dodavanja točkice, nokte treba izgledati ovako:

Završite izgled dodavanjem nekoliko malih tačaka crne u centru cvijeća pomoću ukosnicu (ili olovku, itd.)

Povrh svega sa završni sloj koji se brzo suši (Kunem se Esi da krenemo Top Coat) kada je dizajn suha. Nemojte zaboraviti da se preko slobodne ivice nokat kako bi bili sigurni vaše mani je čip-dokaz za nekoliko dodatnih dana.

I to je to-savršeno proljeće manikir motivima cvjetnih da đavo sama možda samo sport. Jednostavan, zar ne? Pa, reci mi:

Da li rock ovo cvjetni mani? Kako se osjećate u vezi noktiju ovih dana voli ili naginje prema klasičan izgled jednu nijansu? Koja je vaša go-to sredi boja ovog proljeća?

load...