Ljepota

Pogledajte ovaj čitalac prije i nakon izlaska iz klajrole

Pogledajte ovaj čitalac prije i nakon izlaska iz klajrole

Sponzorirani

16. Wowza avgusta je bio veliki dan ovamo na BeautyEditor.ca HQ. I još veći dan za pobjednike našeg Clairol Makeover Challenge!

Od nevjerovatnih 350+ unosa, 13 sretnih dobitnika ima punu VIP tretman u Torontu dlake na Avenue salon. Znaš kako na pojedinim TV emisijama takmičari sve da idem u salon da se promenom izgleda? Pa to je nekako tako, osim bez suza ili Jay Manuel prisiljavajući ljude da se prekinuti sve svoje kose.

load...

Nope-ne samo da su škare nije uključena, na nov izgled koji je sve o SUBTLE, prirodne, "vi samo bolje" promjene. I boljim, mislim svako od djevojaka otišao s prekrasnim, meka, sjajna, bogata izgleda kose.

Luis Pacheco, vlasnik dlake na Avenue i konsalting kolorističke za Clairol.

.kicked stvari sa uz konsultacije boja: svaki pobjednik je uparen s njom najbolje sjeni Clairol Prirodne instinkte. Ovo je zaista budalice-dokaz boja: to radi u samo 10 minuta, je bez amonijaka, pokriva sive i dizajniran je za suptilni učinak u roku od dva ili tri nijanse vaše trenutne boje. To je i demi-trajno, tako da će nestati postepeno bez ostavljanja oštre linije na korijene.

Nakon konsultacije, prije nego što su snimljene fotografije, kosa obojena, opran, blow-sušena i stilu. A onda četiri izuzetno talentirani šminkera iz Toronta Judy Inc. Otišao u grad sa CoverGirl šminke.

I mi-

-as u (s lijeva na desno, gore) bloger hostese Janine iz BeautyGeeks, moja malenkost od BeautyEditor.ca, Ali iz ChickAdvisor i Shan od Coco & Lowe -Da li 100% oduševljen.

Pogledajte sami.

Nadia:

UPDATE: U hladu koristi je # 35 - Ebony Mocha.

Janice:

UPDATE: U hladu koristi je # 28 - Muškatni orah.

Judy:

UPDATE: U hladu koristi je # 28G - Golden Cappuccino.

Rebecca:

load...

UPDATE: U hladu koristi je # 28 - Muškatni orah.

Jennifer:

UPDATE: U hladu koristi je # 31 - Kafa creme.

Priscilla:

UPDATE: Photo ukloniti po želji.

Kitty:

UPDATE: U hladu koristi je # 31 - Kafa creme.

Gauri:

UPDATE: U hladu koristi je # 28G - Golden Cappuccino.

Doris:

UPDATE: U hladu koristi je # 12 - Toasted badema.

Delrene:

UPDATE: U hladu koristi je # 36 - Midnight.

Paula:

UPDATE: U hladu koristi je # 35 - Ebony Mocha.

Tammy:

UPDATE: U hladu koristi je # 30 - Rosewood.

Kate:

UPDATE: Nijanse su korišćeni # 12 - Toasted badema i # 9G - Golden Honey.

Fotografije: Vincent Lions, Judy Inc.

Da li ove djevojke imaju veliku kosu ili šta?

Postoji nekoliko lekcije ovdje:

1. Možete apsolutno izgledati neverovatno pomoću proizvoda koji su dostupni u apoteci: proizvodi Clairol Prirodni Instincts koristi u novu šminku uglavnom prodavati za manje od 12 € svaki!

I

2. Ne morate da se radikalne promjene izgledati i osjećati se kao milion dolara. Ne ove dame izgledaju kao i oni sami. Samo bolje? A demi-trajna boja poput prirodnog Instincts je sve o slavi svoj prirodnih ljepota sa suptilnim poboljšanja.

Pridružite se BeautyEditor.ca Facebook stranicu i pogledajte slike sa ovog događaja!

I javite mi.

Šta mislite o ovim promenom izgleda? Jeste li ikad pokušali Clairol Natural Instincts? Možete li da-bi-nakon što ovi rezultati?

PS. Želim da pokušate Clairol Natural Instincts sebe? Clairol izaziva da ih stavi na test: s prirodnim Instincts® vidjet ćete veliku boja koji su zdraviji izgled * -SATISFACTION GUARANTEED † -ili oni će vam vratiti novac za kupovinu i platiti za dvije kutije starih boja. Plus možete dobiti kupon za korištenje na sledeće kupovine prirodnih Instincts i uštedite i do 4 €. Kliknite ovdje za detalje.

* Vs. Netretirane kose

† Zadovoljstvo garantovano ili ćemo vam vratiti za jedan Prirodne Instincts® kutiju i vrijednost 2 kutije svoj stari / zamjena at-home kose (do maksimalno 36 €). Nazovite 1-800-Clairol za detalje. Zahtjev uključuje slanje originalni novčana primanja u roku od 60 dana od kupovine za prirodne Instincts® i 1 kutija od svog starog / zamjena at-home kose sa otkupna cijena zaokružena. Ponuda vrijedi do 31. Decembra 2018. Godine Limit 1 ponuda povrat po ime, domaćinstvu ili adresu.

load...