Ljepota

Philips satinperfect epilator donekle se menja

Philips satinperfect epilator donekle se menja

S obzirom da je slučajno bikini sezona u Kanadi (iako nisam takta približno dovoljno vremena u jednom ove godine), hajde da chat na trenutak o uklanjanju dlaka, hoćemo li?

Da li se Epilady? To je bio izvorni epilator-tip kose uklanjanje gadget koji izgleda kao električni brijač, ali zapravo povukao za van kosu od korijena. Ouchie! Nikad nisam imao pravi posao, ali kada sam živio u Australiji prije nekoliko godina, Emjoi Lagano, što je u osnovi ista stvar, bio je u modi sa "Stralyans. I. To sranje. Kupio sam ga koristiti na mojim nogama, ali to je bio samo beskoristan pokrivanje bilo kakve značajne površinu. I zato što je bio sporiji od melasa u siječnju, to boli kao da ne bi povjerovao.

load...

Ali to je bilo jako davno. Ispostavilo se, oni što depilatori mnogo bolje ovih dana.

PR iza Philips je bilo dovoljno divan da mi pošalje novi Philips SatinPerfect Epilator pokušati, koji izgleda ovako:

Moram da vam kažem-ovo promijenila moj život!

Pokušao sam sve metode prilično uklanjanje dlaka tamo-brijanje, depilacija, čak i Silk'n, koji je kao sistem uklanjanja dlačica kod kuće laser. I dok sam dobro napreduje sa stari Silk'n, možete to učiniti u ljeto, jer ti ne bi trebalo da ima ten. I to je glupo skupe (800 € za sistem, plus 60 € za svaki punjenje).

Ono što mi se sviđa u vezi depilacije je dugotrajan rezultata. Epilaciju, jer je tweezing iz korena, daje vam istu stvar ali bez ingrowns i mogućnost da to dotjerivanje na svoju ruku, bilo kad.

Ono što je drugačije o ovoj mašini od prethodne generacije depilatori je u tome što ima Shiz tona više snage.

Prvi put sam ga koristio (i mi biti malo grafički, ali.) Dlake su pljuje na sve strane. To je brzo. (U stvari, tvrdnja je da uklanja više kose u jednom potezu od bilo koje druge epilator.)

I zato što je tako brzo cepa kosu, to iskreno nije tako bolno. Svaki put kada to uradi, primetićete ouchies manje. Iako ispod pazuha i gležnjevi su uvijek će biti malo više osjetljiva.

Ostale cool stvari:

  • Ona ima izgrađen-u svjetlo koje vam pomaže da vidite šta radite.
  • To je bežični (iako možete također priključiti za punjenje).
  • Također dolazi sa različitim glavama za brijanje i podrezivanje, plus pincetom sa ugrađenim svjetlom i ogledalo.
  • load...

Ozbiljno, volim ovaj proizvod. A cijena je prilično razumno: 139 € u The Bay, Zellers i Personal Edge. Nije loše kad se uzme u obzir da je depilacija samo sam svoje noge može vas koštati 50 € + pop.

Jeste li ikad pokušali epilaciju? Koja je vaša metoda uklanjanja dlačica izbora?

load...