Ljepota

Ovo ružičasto rumenilo je ozbiljan Dupe za Giorgio Armani

Ovo ružičasto rumenilo je ozbiljan Dupe za Giorgio Armani

L'Oréal Paris Vidljivi Lift Blur Blush

Prvo, tu su bili i Rimmel Stay pocrvene Liquid Cheek trepavice koje su bliski varalica za YSL creme de rumenilo, dobro, prije nego što su ga ponovo otkrio kao Baby Doll Kiss & Blush.

load...

Sada, L'Oréal Paris je izaći sa svojim Vidljivi Lift Blur rumenila, i pusti me da ti kažem. Oni su tako, tako blizu Giorgio Armani Blushing Fabric Second Skin rumenilo, proizvod blizu i dragi u moje srce otkad je prvi put predstavljen kao limitirano izdanje u 2018. Godini (Sada se čini da dolaze i odlaze, pa možda Armani ide da obnovimo to.)

Evo šta ja pričam:

Dakle, samo ignorirati sve anti-aging jezik. Ne morate imati ništa "lift" ili "zamućenje" kako bi mogli koristiti ove. Oni su, jednostavno, fantastičan pristupačne rumenila za bilo koje dobi.

E sad, razlog zbog kojeg sam bio tako zaljubljenog sa Armanis je zbog svoje jedinstvene gel teksturu, koja zaista istopio u kožu, tako da je izgledalo kao da su crvenim iznutra, umjesto boje sjedi na vrhu.

L'Oréal Paris rumenila to, previše. I logično je da će formula biti blizu luxe jedan, jer znaš šta? Obojica su u vlasništvu iste kompanije-L'Oreal. Primijetio sam ovaj fenomen događa dosta, gdje je inovacija prvi put predstavljen na luksuz nivou, a onda vidite da godina kasnije u apoteci. (Razmisli: Armani Maestro, evo pregledao, i Maybelline Dream Wonder, pregledao ovdje.)

Ali, vratimo se rumenila. Postoje tri nijanse, a to je kako izgledaju ravno iz cijevi:

Nijansa 501 je mekana breskva, 502 je nježne ružičaste i 503 je mekana bobica. 

Znam da izgleda prilično hrabar, ali evo što se događa kad se uklopiti:

load...

Tu je i efekt druge kože sam ti pričao. To je vrlo interesantno, skoro kao mrlje, ali imate više vremena za rad s njim nego mrlja.

Biti upozoreni da se ne osećaju sasvim "silikon-ish", ali to mi ne smeta toliko kad je samo na obrazima, a ne moje cijelo lice.

Trebalo bi biti svjesni da će se hlad 501 breskve se prikazati samo najpravednije tonova kože. Čak i na mene, to je verrry suptilno i jedva da ga vidim. Za moju ten, 502 je najviše prirodnog izgleda, dok 503 daje hrabriji rumenilo izgled. Ja bih rekao da ako imate srednje do tamne puti, idu na 503 sigurno.

Jedina druga mana ovim momcima je njihova izdržljivost. Zavisno od toga koliko masnu kožu dobiva, možda ćete morati ponovno primijeniti na pola puta kroz dan. NBD, s obzirom na uštedu gotovo 30 € Cijena-ti si protiv Armani!

Gdje kupiti

Nađi L'Oréal Vidljivi Lift Blur Blush online na:

  • Well.ca
  • Drugstore.com
  • Ulta Beauty
  • Meta
  • Amazon.com

Neka vaše Say

Da li ste ljubitelj gel rumenilo? Da li ste probali ove one još? Ili Armanis? 

load...