Ljepota

Oskari 2019: najgora ljepota izgleda

Oskari 2019: najgora ljepota izgleda

A sada za neke konstruktivne ljepotu kritike. Jer to je ono što je Oscara su sve o, n'est-ce pas?

Zapravo, mislio sam da celebs nije to tako loše u svemu, uzimajući u obzir sve pogrešne korake smo vidjeli na globus posebno. Naravno, nakon svih tih suđenja radi u januaru, znaju da svoje igre (pogledaj moj "Oskar BESTS" post ovdje). U proteklih nekoliko tjedana, sam primanje novosti na dnevnom o tome šta su svi oni rade za pripremu. (Razmisli:. Vojnog rasporeda koji uključuje sve, od ličnog treninga, Botox injekcija, tretmani za lice, naglašava, probu haljina, mani-pedis, itd itd Znate proceduru)

load...

Međutim, ono što grije moje srce je da se novac ne može uvijek kupiti ukus ili dobrog ljepotu donošenje odluka. Srećom, znam da ćeš poklapati se vaše mišljenje o onome što je mogao učiniti bolje. Ja ću početi.

MOST Samey McSAMERSON (kravata): Michelle Williams

Ja ću da se pravo iz i reci. Dosadilo mi je ovo kose na Michelle. Ona uvijek izgleda isto (ne da možete učiniti mnogo sa kratkom kosom, ali Ginnifer Goodwin uvijek izgleda kretati stvari). I zajedno sa svojim šminka, to je bilo prilično mnogo kopija onoga što je učinila za globus. (Ok, možda je kosa razlomak duže. Veliki whoop.) Pretpostavljam da sam pod uticajem haljinu, koja doduše je bio veliki napredak u odnosu na tratinčice, ali i dalje super dosadno. Hajde, Michelle! Nas zabavljajte. Najmanje svijetle usne ili tako nešto.

U svakom slučaju, ona je kravatu.

MOST Samey McSAMERSON # 2: Halle Berry

Opet, izgleda sjajno-neverovatno, čak ali uz Marchesa haljini, Vidio sam to hiljadu puta ranije. Znam, Halle je savršen i ne treba da drugačije učiniti ništa. Ali ljepote tiče, ona je uglavnom uvijek padne na mom "dosadan / najgori" liste, jer je frizuru i šminku se nije promijenila u posljednjih deset godina.

Najneprimjereniji HAIR-TOUSLING: Scarlett Johansson

Mislim da su ljudi podijeljeni po tom jednom, i moram da kažem da volim kako Scarlett se ne boji da preuzmu rizik (sjećam žuti sjenilo?). Ja mislim da je to bio pogrešan rizik za Oskara. Govorim o kosi. Ako je to ulegne ili globus ili bilo koji drugi događaj, verovatno bih reći da sam volio to. Ali, evo, posebno sa tu haljinu, koju sam takođe nije siguran-to je malo neuredan. Mislim da je tekstura-y izgled bi se bolje kanališu u poliranog talase koji Amy Adams i Natalie Portman nosili.

load...

Volite li šminke oko očiju? To je NSRS Dolce & Gabbana. Ja ne mogu odlučiti da li volim ili mrzim to smeđe boje.

NAJGORI BRIGHT LIP: Mandy Moore

Znaš da sam Mandy Moore ventilatora. Ali, ja ne znam što se dogodilo ovdje. Prije svega, mislim da je podignuta kosa mora biti gubitnik, s nekim više kose oko lica. I drugo, koliko god volim narandžasto usana i to je tako na trend za proljeće 2018. Zašto se to ne radi ovdje? Možda je to zato što je haljina tako princeza nalik, to poziva na nešto mekši i slađi. Princeze ne nose narandžaste karmin. Ona je izgledala bolje u emisiji u toj plavoj haljini, kada je pevao i imala kosu. Iako kao što sam rekao, bedazzled hair clip je samo u pravu.

NAJGORI (BEST?) BARBIE KOSE: Reese Witherspoon

Kada Reese počela sinoć hoda crvenim tepihom, sve iznova je kao Elle Woods. Ili Barbie. Ili navijačica. Ne samo kosom, ali je njen čitav ličnost-Ona je tako dobro na radnom gomile, moraš diviti djevojka. (Ona je ozbiljno treba dati ženi Marky Mark neke lekcije o tome kako da osmijeh za kamere.)

U svakom slučaju, nakon moje London F / W '11 opservacija o nizak rep kao novi trend, želim da osude ovaj visoki poni svesrdno. Baš kao i Anne Hathaway u-show pleteni lepinja, koji dobija nečasno spominje.

.I otkriti rad Ken Paves, ili barem Bumpit. Međutim, (i ne mogu da vjerujem da ovo govorim), nešto o tome nekako odgovara Reese, kao pogrešan kao što je to. Znam, slobodno odmah odjaviti.

Ipak, ja ne savjetujemo pokušava ovo kod kuće. Vole zelene naušnice, iako.

MOST mamica HAIR: Cate Blanchett

Donose na haterade, jer ja sam jedan od rijetkih peeps koji nisu dobili Cate haljinu. (To je razlog zašto pišem o ljepoti, pretpostavljam.) I dok sam shvatio da sa tim ramena, ne bi želite da uradite mnogo sa kosom, to je tako dosadno, brate. Slažeš li se? Znam Cate je gorgessity oličena, ali mi se ne sviđa frizura ILI naušnice. Zajedno, oni čine da izgleda od vrata kao neka fina dama koja radi u biblioteci i trgovina na Talbots.

Laziest HAIR: Nicole Kidman

Nicole je dobro radio na šminku ispred zadnje vrijeme (iako i dalje imaju ogroman problem sa gornje usne). Ali šta se dešava sa kosom? Jednom, kada je Sally Hershberger bio u gradu predstavljajući Toronto ljepotu EDS, govorila je o tome kako je išao Tom i Nicole kuću kako bi ih spremni za Oskara natrag u dan. Nadam se da ovo nije bilo Sally je posao, jer izgleda kao da je upravo bacio je u konjski rep i otišao. (Vjerujte mi: sa zadnje strane ne postoji ništa posebno o tome.)

Volio bih da vidim Nic bočne lepinji ponovo usprkos zalutale puder za lice, to je bio jedan od njenih boljih crvenog tepiha trenutke.

Updo da većina liči NEST ptice: Hilary Swank

O dragi! Mislio sam da Hilary je napravio odličnu od prednjeg-dok nisam vidio ovo čudno teksture niske lepinja. Isprva, mislio sam da je zapravo prekriven mrežicu za kosu, ali ne, čini se da se jednostavno su beeen zadirkivali nadomak svog života. To je razlog zašto, kad god zadirkuju, trebalo bi uvijek, uvijek, uvijek to radimo na slojeve ispod, ostavljajući gornji dio glatko, tako da možete sakriti krmno bilje. Kakva šteta.

NAJGORI KOŠNICA: Sharon Stone

Sada je to strašno. Čak i ako je nosio svoju kosu u jednostavnu punđu da bi bilo strašno. Ali košnica je kao završni dodir. Eeks! Druge stvari na umu: Mislim da je ruž za usne i eyeliner nijanse su previše oštre za većinu ljudi, pogotovo na zrelu kožu i posebno nositi zajedno. (Manje je više, Sharon!) I aplikacija rumenilo je tako teška i nasumičan, to je vrlo zbunjujuće. Šteta, jer Sharon je i dalje vrlo lijepa žena.

NAJGORI PROM HAIR: Melissa Leo

Odakle da počnem sa ovim? Vidio sam da je nekoliko Twitter peeps volio haljinu, ali opet, moram dobiti mode jer sam prezirao ga. (A milje? Sa ispod zlato šljokice? I sticky-outy ramena? I visok okovratnik? Nonononono.) Nažalost, kosa sve u redu bilo previše. Kao iu Jessica McClintock pozvao i nju prom haljina modela žele da njihova kosa nazad nekako pogrešno. Mislim da sa poufy kruna (još jedan Bumpit?), I labave vitica, to je stvarno uzrasta. Da sam bio mnogo bolji da vidi nešto niske i labave kao Mila Kunis 'punđu. Sjaja za usne, takođe, čini previše blijeda i ledena.

Šta je vi mislite bili najgori ljepotu izgled noći? Da li se i teško da mrze na Reese high rep? Kako ste se osjećali u vezi Cate i Melissa haljine?

load...