Ljepota

OPI-jeva moda Minnie kolekcija kanala Minnie miš

OPI-jeva moda Minnie kolekcija kanala Minnie miš

A lak za nokte linija bazirana na modne trendove slatka animirani lik? Da molim! Po drugi put, OPI je stvorio kolekciju sve o Minnie Mouse i njen smisao za modu, koji su već uzbudjen malo poradite ili dva, ako ste vidjeli promo slike.

load...

Prikupljanje, Couture de Minnie, to je sve o Minnie ljubavi za crvene i roze...

Definitivno Moust-Have

Definitivna Moust imamo je kremast i svijetle ružičastim sa bisera sjaj na njega. To je jedva primjetno, osim direktno na suncu, ali ipak, čini nokte malo drugačije. Ovo je bilo tri sloja da ga savršen, ali dva bi bilo u redu. Ova nijansa mi je must-have kolekcije, pa je prikladno ime.

Chic od Uši do repa

Chic od Uši do repa je baby pink sa jedva ima srebro shimmer. To je stvarno lijepa, svijetla na nokat, i izgleda odlično na moje super-blijeda koža, što znači da će izgledati predivno na svakoga s ljetnom tan ili tamnije boje kože.

Innie Minnie Mightie Bow

Oh. Moj bože. Ovaj je savršen. Nisam očekivao mnogo od gledajući boce-Mislim, to izgleda kao tipična crvena-sa-zlato-shimmer ali kad ga stavi na to je tako, tako sjajno. Stavio sam dva sloja jer je jedan sloj laka za nokte jednostavno izgleda čudno mi je, ali to, dame, je rijetka jedan-nalivanje. To je na ovoj slici s naglaskom noktiju Minnie Style (tako slatko!), Što ću vam reći o sekund.

Magazine Cover Mouse

Magazine Cover Mouse je Liquid Sand nokte (vidi mojih originalnih pregled ih ovdje) da se suši sa istrajan, teksturom kraja. To je crvena baza prepun zlata i roze shimmer i, kao i većina Sand lakova Liquid, izgleda ubojica na suncu.

load...

Minnie Style

Slatka, šesterokutna glitter se zove Minnie stil. Ja stvarno volim ovaj sjaj. Evo gotovo je definitivno Moust imati. Izgleda sjajno istrošen na svim noktima ili kao akcent noktiju, i to ozbiljno iskoči. Je mješavina bijele, crvene i ružičaste je savršena kombinacija i čini to izgleda kao da imam konfete nered (na dobar način!) Sve po mom nokte. Swoon!

Dakle, da li ova kolekcija se kao Minnie Mouse za vas? Rekao bih da je najbliži je sjaj, što me podsjeća na njen potpis polka dot ansambla. Ipak, boje su jako lijepo, ako ste ljubitelj crvene i roze, a pogotovo ako ste ljubitelj legendarnog karaktera. (Iako sljedeći put Nadam se da Hello Kitty Collab. OPI, slušaš li?)

Reci mi:

Koja nijansa je tvoj favorit? Jeste li u ove nove konfete stilu premaza? Koji lik želite da vidi sadržane u poljskom sljedeći?

load...