Ljepota

Olivija Vajld nas školuje o tome kako igrati usne i oči

Olivija Vajld nas školuje o tome kako igrati usne i oči

Znam, to je prilično najtužniji dan u godini-natrag u školu / posao / stvarnost, ali hajde da razveseli se sa nekim ozbiljno velikim šminke. Olivia Wilde je jednom isporučio robu! To je ono što je nosila na svjetsku premijeru Rush u Londonu sinoć. Znao sam čim sam vidio Slika da ću morati da dijele.

load...

Šta je bilo, bilo je uparen bogat, mat, Stop-potpisati crvene usne sa najviše stručno u hladu, blistava zadimljene oči. Ili bi bio sam stunning (i ono što većina nas bi to učinio na svoju ruku), ali nositi zajedno čine da izgleda nevjerojatno glamurozno. I nimalo pretjeran-iako ona naglašava oba funkcije.

Najbolji dio je da je sjenilo promjene u svjetlu. Pogledajte!

Mislim da je sjaj to je ono što drži ovaj tražim svježe. Ako je to stan boje da će samo biti previše teško i ozbiljno uz snažnu, mat usne. Također, primijetiti da nema oštre liner linije i sve je tiho uklopljena.

Hajde da se bliže:

Da li je to smeđa? Da li je to ljubičasto? Nisam siguran, ali ovdje se zapravo vidi koliko je čista što jeste. (Ja ću ažurirati ovaj post sa imenima proizvoda i hlad čim dođu u.) Je nijansiranje je tamnija na vanjske rubove da mu daju dubinu, a tu je i nekoliko srebrenih preliva da pokupi svjetlo na unutarnji kut. Tu je eyeliner, kao i, ali to je super-mršave i sjenilo stapa da se previše, tako da je sve meko, meko, meko. I bez lažne trepavice-ona ne trebaju! Tražim bliže, nisu oči mnogo manje komplikovano nego što ste mislili?

UPDATE: Ura! Upravo našli proizvoda preko svoje šminkera, Melanie Inglessis!

Na kapcima:

Yves Saint Laurent Ombres Duolumières Dva Color sjenilo za oči duo paleta u No. 1 - Heavenly Bež / Astral Brown, u Bloomingdale, Lord & Taylor, Nordstrom i Yves Saint Laurent

load...

LOVE YSL sjenilo. (Been loving it od 2018. Godine, u stvari.) Ako niste pokušali, teksture su tako predivno.

Revlon ColorStay Smoky Shadow Stick u Smolder na Amazon.com, Target, Ulta i Walgreens

MAC puder u Pigment u zadimljenim, na Amazon.com i Dillard-a

Sue Devitt oči Intensifier olovka u Keniji, na Amazon.com, LookFantastic i Macy

Na usnama, Olivia je nosi:

Revlon ColorStay Ultimate Suede ruž za usne u Couture, na Amazon.com, Drugstore.com, Target, Ulta i Well.ca

Preliven:

Giorgio Armani za usne Maestro Matte Lip Lacquer u 400 - Red, u Barneys New York, Bloomingdale, Giorgio Armani Beauty, Nordstrom i Saks Fifth Avenue

Upravo sam napravio test-vožnje na ovome FLARE i to je prilično cool proizvod kao intenzivan ruž u sjajilo formatu, ali bez sjaja. Sjajan je osećaj na usnama.

Nečim tako jarke, aplikacija zaista treba da budemo precizni tako da četkicom za usne je dobra ideja, plus za usne, ako ste skloni krvarenja. Jer ima toliko dešava sa očiju i usana, rumenilo treba biti vrlo suptilna; dovoljno da se probudi ten, tako da ne izgledaš mrtav. Olivia ima veoma blag zamah breskve, što je savršeno. (Isto tako savršen? Njena frizura i boja. Me tera Ombre svaki put.)

Poenta? Možda kad nosite crveni ruž sam, ti zaustavljanja prerano. Za glam noći, dodajući nešto ovako meko, prelijeva smoky eye bi apsolutno prekrasna-i vrlo pasti 2019. Razmislite o tome!

Volite li Olivia super-glam look ovdje? Ili mislite da je to preterano naglasiti oči i usne u isto vrijeme? Koji ti je omiljeni crveni ruž? (Ja ću početi! To nije mat, ali volim Smashbox Legendary ruž za usne u Budite Legendary, pravi crveni.)

load...