Ljepota

Nova kolekcija Indie noktiju Rainbow Honey inspirisana je video igricom

Nova kolekcija Indie noktiju Rainbow Honey inspirisana je video igricom

Jeste li čuli za Rainbow Honey još? Osnovana u 2018. Dee Maldonado, nokat ovisnik sjedištem u New Jerseyu sa naukom pozadinu i ljubav za boje, to je indie brend za nokte sadrži običaj homogen nokte u niz jedinstvenih nijansi i tekstura. Su lakovi su napravljeni u SAD-u, te su formaldehida, toluene- i dibutilftalata-free.

load...

Kada sam dobio priliku da daju neke od svojih lakova test-vožnje, naravno da sam pristala. Bilo da je brand nikad nisam čuo (kao što su ovi momci) ili neki ultra-high-end kompanija (hm, da li ste čuli za ovaj lak za nokte? OMG), nikad nisam diskriminaciju kada je u pitanju provjera nove lakovi za nokte. Lak za nokte Kanada, koja nosi linije, me je poslao pet nijansi da pokušamo iz Rainbow Honey The Summer of 199x kolekcije, koji je inspirisan 1995. Video igre Earthbound. Da vidimo kako to indie brend mjeri se.

Tessie

Tessie, a periwinkle (svjetlo ljubičasto-plava) nijansa, bio je vjerojatno moja omiljena. Bilo je zaista lako nanosi, i ima suptilni shimmer prolazi kroz njega. Ovo je jedna od onih boja bih nositi tijekom cijele godine i iznenađujuće, nisam imao dupe za to u mom prelijevanje kolekciji.

Nedostaješ mi

Upareni sam Miss You, jasan sjaj top coat, preko Tessie. Super-prelijeva i duginih boja kao, Topper ima baby pink i plavoj glitters, a neki su čak i leptira i obliku srca (!!). Dok Moram priznati da ovaj premaz se čini pomalo devojčica-ish, stvarno je sladak i izgleda prokleto slatko na noktima. (Ali ako sladak nije ono što ćeš za to je da se kloni, i kupiti za svoju malu sestru.)

Meteor

Najmanje volim je Meteor, koji sam u paru nad Amerikankom Apparel Bronze Dash. Ovaj glitter topper ima jasnu bazu, ali je prepuno crna, zlatna, crvena i narančasta glitters, podsećaju me pada lišće i jesen krajolik. To je lijepo, ali to nije kombinacija boja koja mi se dopadaju. U pogledu primjene, bilo je malo gusta, ali definitivno dobiti puno šljokica po prevlačenja... Nisu štedjeti na sjaj sa ovim.

load...

Ultimate Weapon

Ultimate Weapon je kraljevski plava / ljubičasta bazu s električnim plavim šljokicama radi u cijeloj. Aplikacija je bio odličan, i izgledalo savršeno u dva sloja. Nisam bio previše uzbuđen da probamo ovo, ali stvarno provukli na noktima kao veliki pad ili zima hlad.

Pink Cloud

Pink Cloud je daleko moja omiljena na sjaj strani. Ovaj svijetle ružičastim mliječ za nokte je prepuna glitter: prelijeva, magenta boje, trg, šesterokutna, mikro-to je sve tamo. To je bio tad na deblje strane, ali ne i za prekid. To će izgledati neverovatno u proljeće i ljeto, jer je ružičasta je tako svijetla.

Gdje kupiti

Nađi Rainbow Honey nokte na lak za nokte Kanada, Fab.com ili RainbowHoney.com.

Neka vaše recimo

Šta mislite o ovim laka za nokte nijansama? Koje su vaše najviše i najmanje omiljene? Jeste li u indie noktiju marke? Imaš li drugi preporučiti?

load...