Ljepota

Našao sam savršenu osnovu za nošenje u teretanu

Našao sam savršenu osnovu za nošenje u teretanu

Znam, znam. Našminkan dok radite nešto nije najveći ideja. Kažnjavam svoje loše ljepota bloger načina, ali sam ozbiljno previše nesigurne da napusti kuću bez temelja.

Zato sam uvijek sam u potrazi za veliki meč boja koja izgleda sasvim prirodno za teretanu. Kada sam čuo Benefit je 'Zdravo Flawless!' Oxygen Wow Liquid Foundation, zvučalo je kao da bi moglo da mi pruži dovoljno pokrivenost sigurnost-deka.

load...

Želio sam da vidim kako će proći u mojoj potrazi za all-around Sveti Gral temelj. Da rezimiramo, ja tražim za veliki hlad meč za moju srednje tamnu kožu; pokrivenost (Fuller, to bolje); dugotrajnu formulu; i travel-friendly ambalažu. Razumnu cijenu je bonus! 

Moj prvi otkriće HG temelj je Bobbi Brown kože Foundation štap. Čitajte da biste saznali kako Benefit mjeri se.

1. Shade Match

Hello Flawless! dolazi u devet nijansi, a šesti najdublje, 'Zagrijavanje Me Up' Toasted bež, je odlična boja utakmica za moju indijske NC45 kože. To je malo previše mračno za moje trenutno odzasićeno ton zime kože, ali bi mi odgovaralo 10 mjeseci u godini, nema problema. 

Iako je opseg nijansa je donekle ograničena i ne nedostatak mogućnosti na vrlo lagan i vrlo tamne krajevima skale, u tonovima žute-based, tako da bi trebalo laskati mnogo nacionalnosti. (Kao što je vrh šminker Melanie Inglessis istakao, većina temelji su previše roze ili previše narančasta.)

Korist ima zgodan grafikon će vam pomoći da pronađete nijansu.

Na curi formula odnosi lako, i samo pumpe ili dva bi trebalo biti dovoljno za cijelu lice.

2. Pokrivenost

Nisam očekivao tako velike pokrivenost od onoga što Benefit opisuje kao temelj svjetlo do srednje. Hello Flawless! je definitivno izgradivost, što znači da ne mogu sloj ga preko područja Želim da prikriju, i primijeniti ga sheerly preko mog pjege. 

Stavio sam dvije pumpe na prstima i umasirajte ga preko kože, koristeći vlažnom Beautyblender spužvom za područja oko mog nosa. 

load...

Iako je bez ulja, ovaj temelj ostavlja svjež završno koji mrzim, kao što stoji sjajno na mojoj kombinaciji kože. Tako da je potrebno da mu daju svjetlo brisanje prašine praha. Koristio sam odgovarajući 'Zdravo Flawless!' SPF 15, baršunasto-soft pritisne kompaktan.

3. Pakiranje

Ako je tekuća podloga su ikad da me pridobije na ambalaži, Hello Flawless! bi bilo to. Korist je dostavila pametno dizajniran kompaktan plastičnoj bočici s uskim čep koji putuje i bez straha od razbija, i pumpa koja pruža savršeno veličine blob od temelja a.

4. Longevity

Nažalost, Hello Flawless! ima jednu manu za mene i to je posao-breaker u smislu Sveti gral statusa što je prikladno za teretanu-nose samo.

Evo problem. Nakon tri sata, ova fondacija počinje da raspusti u zakrpe, brzo gubi na mom masnu T-zonu. Takođe, počinje da se nastane u pore i nabora, i to radi čudna stvar na nosu, gdje se čini da se istakne svaku poru, što ih čini izgledaju kao vojsku Whiteheads. 

Ako je vaša koža nije toliko masna kao moje, verovatno ćete imati više sreće. Formula ostaje pridržavao kosu dijelovima mog lica, tako da može biti savršen za suhu do normalnu kožu.

(I prije nego što izgubiti svoj um misleći na mene nosi sweatified šminku cijeli dan, obećavam da mi se očisti moju kožu ICK nakon treninga, a zatim ponovo primijeniti šminku!)

The Bottom Line

Dajem Zdravo Flawless! solidnu B. Boja, pokrivenost i pakovanje čine ga fab temelj za kratkoročne habanje kombinaciji kože tijekom vremena teretanu, na primjer. To je rekao, ja ne bih ponovo kupovine. Dobio sam ovaj uzorak za pregled, ali za 42 €, očekujem više dugovječnost iz temelja. Ja sam veliki vjernik da ulažu u svoju bazu proizvoda, ali sa mojim novcem dolazi visoke standarde! 

Nadam se da me ne suditi previše zbog nošenja temelja u teretanu ali ja jednostavno nisam spremna podijeliti svoje hiperpigmentacije sa vrućim tip na sljedeći pokretnoj traci gotovo!

Gdje kupiti

Nađi Benefit 'Zdravo Flawless!' Oxygen Wow tekući puder na:

  • Kanada: Shoppers Drug Mart, Murale
  • SAD: Sephora, Amazon.com, Ulta Beauty, Macy, Birchbox, Benefit

Neka vaše Say

Da li nositi temelj u teretanu? Jeste li pokušao ovo? 

load...