Ljepota

Najnovija frizura Emme Watsona sadrži vidljive Bobby igle

Najnovija frizura Emme Watsona sadrži vidljive Bobby igle

Današnje kosa-spiration dolazi svoj put preko Madrid, gdje je Emma Watson na crvenom tepihu na promociji svog novog filma, Noah. (Ja ću vam prvo dati trenutak da se u sastavu-češljanog-up obrva, šljivast sjena, ispran obraze i snažnu bobica crvene usne. Za slične nijanse, pokušajte NSRS ruž za usne u Scarlett Empress.)

load...

Sada na kosu. Na prvi pogled, stil bočni prolazi dosta liči posljednji sam otišao gaga više, na Amber Heard. Tu je isto duboko strane par, a sličan razbarušeni teksture, s jedne strane se povukao (iako Emma kosa je malo labavija i prigušenim).

Ali onda dobijete pogled na pogled sa strane i ostvariti za kosu su pravi SHOWSTOPPER:

Umjesto uobičajenih sporednih zahvatio stilova vidimo na crvenom tepihu, gdje su igle Bobby pažljivo skrivene od otkrivanja, postoji najmanje sedam od njih ovdje u običnom more. Oni ne samo da drži Emma kosu na mjestu, ali oni također služe kao malo punky dekorativni dodatak.

Nekako volim ovu, a ne samo o tome kako to izgleda, već i zbog toga što je mnogo lakše nego da izmenite nešto pokušava da sakrije svoj Bobby igle. Ključno je da to namerno, iako. Ako koristite samo, recimo, dva ili tri Bobby igle, onda to može izgledati neuredno i kao da nije znao šta ste radili. Čitav mase od njih, poput Ema ima ovdje, potrebno je transformirati vidljivog igle u saopštenju.

Da biste dobili ovaj izgled, ja bih isfenirajte mi kosu s nekim voluminizirajući mousse, scrunching da stvori blago valovita tekstura. Malo teksturu sprej (kao što je moj fave iz Oribe) i / ili suho šampon (koristim Dove) također može pomoći, kada suho jednostavno ne želite da labav kosa izgleda previše ravno ili glatko.

Nakon kreiranja duboko bočnog dijela, možete sprej neke Elnett lak za kosu na četku prije nego četkanje je savršeno na svoje mjesto-na taj način, da ćete dobiti malo čekanje ali kosa će i dalje izgledati čisto. (Mislim da je gel može biti previše i da će promijeniti teksturu.) Prskanje igle prije nego stavljajući ih u je velika bekstejdžu trik da im daju više "grip" i pomoći im da ostanu na mjestu.

load...

Zabavni dio je odabir igle! Mogao bi ravno zlato kao Emma nosi, ili miješati sa malo zabave oblike i obrasce. Evo nekoliko koje volim:

Šta mislite-da pokušate ovo?

Gdje kupiti

Neka vaše recimo

Volite li Emma frizura ovdje? Da li ste pokušali vidljivi šnalica trend? Pronađeno bilo koje druge slatke šnalica stilova?

load...