Ljepota

Najbolji šampon i kondicioner za moju lepu, kosu tretiranu kosu

Najbolji šampon i kondicioner za moju lepu, kosu tretiranu kosu

Da vas pitam nešto:

Zašto brendova da želimo teške, kremaste šampone i regeneratori-samo zato što smo obojiti kosu?

(Sam arogantno, pretpostavljam da, takođe, imaju fino, obojenu kosu, pošto vidim kliknuli na ovaj post.) Možda je stick-ravno kao što je moja, ili možda je talasasta ili kovrdžava. Ali prilično sam siguran da smo svi u dogovoru o tome da ne žele to opterećena sa gomilom goo pod tušem.

load...

Vjerojatno je jedan od razloga imate boje na prvom mjestu je zbog toga što boja čini punijma tvoju kosu lanci tako da nismo baš toliko dobro i klizavim. Zadnja stvar koja nam treba je neki bogat, heavy-duty šampon ili uređaj. Naravno, oni mogu držati boja tražim svježe, ali to neće biti važno kada je sve Lanky i masna.

Zato, kada se suoče s izborom između koristi boja za zaštitu i volumen, ja uvijek, uvijek odabrati zvuka. Osim sada nemam to! Stručnjaci za njegu kose John Frieda® nedavno preformulisati svoje Luksuzno Volume Touchably Cijeli šampon i regenerator:

Didja vidjeti? Oni su sada posebno za obojenu kosu. Tako da nema brige o ubrzavanje procesa blijedi, iako su super-lagan. Kosa molitve odgovorio.

Zapravo sam bio od decembra prošle godine, kada sam prvi put dobio svoje ruke na neki mediji uzoraka pomoću ovog dvojca. Oni su od tada u mom tušem, što je velika stvar. Ja sam ih skoro iskoristio, u stvari! dokazi:

Evo šta mi se o njima. Šampon ne samo da vam daje temeljnu čist, to je i jasno što je odlično, jer u mom iskustvu bele su uvijek preteške. Je uređaj je proziran bijele; također dobar znak. Oni formulisao uređaj za dodavanje "grip" u tanku kosu, uz sjaj i volumen koristi. Uredan, zar ne?

To je i veliki Detangler:

Još jedna cool osobina je da je tehnologija volumena povišenje šampona se aktivira kada blow-suho! Iskusio sam da je to istina. Ja sam obično lijen zraka za kosu, ali kad radim potruditi za zagrijavanje stilu nakon upotrebe ovih proizvoda, efekat je vrlo "wow" *:

load...

* Pa, "wow" za fino, ravne kose osoba. U mom svijetu, ovo je velika kosa! I sve što sam radio ovdje je uprskao osušite glavu naopačke; nema posebnih ručni rad sa okruglom četkom ili tako nešto.

Neka vaše Say

Da li ste probali ove proizvode još? Bih da čujem šta mislite!

load...