Ljepota

Najbolji rezovi za ravnu, tanku, plavu kosu

Najbolji rezovi za ravnu, tanku, plavu kosu

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo Bill! Hvala za dopuštajući vaše čitaoce tako divnu priliku da postave superzvijezda za savjet !! Woohoo!

load...

O meni:...! Ja sam 5'5 "sa zelenim očima i svjetlo kožu koja ima toplu prizvuk vrlo lako sam boju na ljeto Moja prirodna boja kose je Bože, ne sjećam se, sudeći prema korijenima, to je srednje smeđe. Ja sam bojenje moju kosu jer mi je dozvoljeno da. Uzeo sam razne snimke na crvene, narančaste, tamna čokolada i sve između, međutim ništa se oseća potpuno u pravu.

Imao sam to frizura za nekoliko godina, kao što ja imam okruglog oblika lica i to je noćna mora pronaći rez koji laska okruglo lice. Dakle, nakon što mi je jedan frizer dao rez se to ne ostavljaj me u suzama, nisam pokušao ništa drugo. 

Imam kosu tako ravno, to je smetnja. To nikada ne drži pregib (siromašni frizer morali da koriste čitav konzervu lak za kosu na mojoj svadbi) i to je i sasvim prirodno tanke, suhe i oštećene od izbjeljivanja to tako dugo. Prije godinu dana, dao sam blowdrying i ispravljanje, i prešle iz operem kosu svakodnevno svaki drugi dan, što joj je omogućilo da se klima suha. Međutim, da budem iskren, nije baš da velika razlika u mom stanju kosu.

Radujemo se sluh tvoj savjet! Hvala puno unaprijed. - Oksana

A: Oksana, laskanje će vas svuda.

Znam posvjetljenje vašeg tanku kosu teško pogodio na njegovo stanje, ali isto tako čini punijma svoj kutikule za stvaranje manje ravan izgled. Možda želite pokušati se stalno tako malo toplije ton. To će usporiti iznos štete stečenih iz procesa sijeva.

(Usput, može doći do novih obećanja u našu budućnost za saniranje štete od bojenja, toplinskim oblikovanjem, itd Detalji uskoro, obećavam. Ako se stvarno radi!)

load...

U međuvremenu, čime se dužina će raditi svoj vrat malo više, što smatram atraktivna mogućnost. 

Cut ono završava imate kao oštar kao što možete ih dobiti (ali ne da bi vaša kosa kratko). Na ovaj način, kosa uvijek stoji zdrava, čak i kada to nije.

Molimo vas da obratite pažnju na obrve na ovoj fotografiji. Pravo obrve i pravo trepavice dokrajči frizuru.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...