Ljepota

Najbolji rezovi za oštećenu kosu sa prelomom

Najbolji rezovi za oštećenu kosu sa prelomom

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo Bill! Bih početi rekavši da je savjet kosa vam ponuditi čitateljima je apsolutno divno-vrlo informativno i korisno!

load...

Pitam se koja vrsta rez i boje bi predložiti za moju oštećenu kosu. To je, naravno, fino i ravno, i progresivno pati od mojih opsesija igra s različitim bojama kose. U proteklih godinu i po dana, da sam otišao iz svjetlo plava do tamno smeđe i natrag nekoliko puta, a kao što vidite, moja kosa je napokon odustao!

Nakon što je Hayden Panettiere inspirisan bob koje sam volio, ona je na kraju izrasla u svoje trenutno stanje sa nekim paketima opreme i mini-rezove usput. Tu je ekstremna lom oko linije kose i ušiju, a kosa koja je preživjela u ovom trenutku je vrlo tanka i krhka, dajući mu žilava "bla" izgled. Uprkos moj pokušaj da raste moju kosu, ja sam konačno pomiriti sa činjenicom da ga treba prekinuti. Ono što bi bilo laskavu rez koji bi osloboditi od mojih oštećenih vlasi? 

Također, ono što boje bi ti predložio? Moja prirodna boja je tamno plava pepeo, ali to je trenutno DIY kutija-dye overtop svjetlosti plavuša naglašava (strašno odluke). Ja sam najudobniji u plavuša spektra i želite opet plavuša; svaki put sam ofarbala kosu smeđe boje, na kraju sam se žalim da u roku od nekoliko dana, a ubrzo nakon toga imam zakazano za naglašava formaciju. Imam plave oči i moje promjene ten drastično sa sezone, u rasponu od sajma u zimu sasvim preplanuo u ljetnim mjesecima. Imam vrlo mala okvir i postolje na 5'3 "Puno hvala za vaša pomoć -.! Alexandra

A: Alexandra, hvala vam na lepim rečima.

Tako da ste ubili svoju kosu... Nadam se da je bilo zabavno za vas! Ja kažem, da ga izvadim iz svog sistema, kada ste mladi. Ovo je kako mjeriti ono što radi, a ne radi.

To je ono što osećam bi bio idealan boje i smanjiti da vam vrati neki sjaj i dubina:

load...

Rez bi također pomoći riješiti probleme lom.

Ovo je dugoročna ideja za boju i cut:

Slična kose, s više od vaše prirodne boje i mekan naglašava. 

Tonovi u ovoj boji će odgovarati vašem ton kože, kao i:

Postoji puno dubine, ali je i dalje zdrava.

Evo nekoliko rezova koji će raditi. Oni imaju malo više ruba.

Mislim da bi to bilo super-zabavno ljeto:

To bi vam dati priliku da se krene od nule.

Ovo je još mladalački rez, slično kao i prvu fotografiju:

Ako ne možete smanjiti to kraće, to je odličan način da zadrži neke dužine i rock neuredan izgled:

Nikada nećete steći lijepa, zdrava boja ako nastaviš na eksperimentisanje. Najbolji boje su obično one koje su poboljšanje originalne boje.

Rekavši da, ja sam sve za izbjeljivanja sranja iz kose kada je potrebno da zbog efekta!

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst dlake na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...