Ljepota

Najbolji rezovi za oblik trouglastog lica

Najbolji rezovi za oblik trouglastog lica

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo Bill (i Michelle)! Ja sam bio dugogodišnji sljedbenik i zaista uživam u svim velikim savjet oboje imate! Bill, ovo je fantastična ideja dati čitaocima kosu bez konsultacija. Hvala ti puno! 

load...

Volim da se igram sa mojom kosom, ali sam nikada nije siguran da radim pravu stvar. Sam uključen nekoliko slika da vam dati ideju o tome šta sam imao u prošlosti. Ja sam 5'6 ", sa prosečne građe i plave oči. Moja kosa je nešto dobro, nešto gusta i može biti prilično valovite. Mislim da je najlakše upravljati kad sam stilom valovite-jer ja to ne radim mnogo da ga na svim! Samo klima suha i neki proizvod za upravljanje. 

To je obojen gotovo svaka boja mogu sjetiti, čak i ružičasta u posljednjih nekoliko mjeseci. Moja prirodna boja je vjerojatno negdje između jagoda plavuša i smeđe crvene boje. Ja se borim sa pokrivanjem sive! 

Takođe sam se bore sa dužinom. Upravo sada, moja kosa je najduža prošlo je neko vrijeme, a ja želim da odseci je cijelo vrijeme! Ali isto tako dobijem komplimente na dugačke i plavlja naglašava. Sam i stvarno se dopalo kada je bilo malo tamnija, ali nisam siguran da li je to najviše laskavu boje na mene, jer sam uglavnom imaju bleđa kožu. 

Šta savjet imate za mene? Držite pokušava rasti ili se drži mojih omiljenih dugo stil bob? Držati korak s plavuša naglašava ili ići s all-over boja? Hvala puno za uzimanje vremena za čitanje! - Sarah

A: Sarah, ti si divna kameleon. Većina bilo koji stil i boju bi ti odgovaralo.

Kopam prvu sliku, tvoje tamne kose sa strane prasak. Vaša boja očiju, boja kože i osmeha rock to prilično izgled za vas. Dužina pokazuje vrat i uokviruje vaše vilice. 

load...

Evo dva plavuša, više bang verzije:

Vaš dug, mekana Tresses sa vrhunaca su super-slatkiš u drugu sliku. Povlačenjem svoj dugu kosu natrag u labavu, meka poni će pokazati vrata i vilice:

Treći fotografija je super-cool shag rez da stvarno volim na tebe. Ne gubite vrijeme, to ljulja tvoje lice i uokviruje oči. Ovo je verzija ja sam najviše zanima za tebe, i boja, kao i:

Nadam se da ćete pronaći inspiraciju u ovom konsultovati.

Billyxoxo 

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...