Ljepota

Najbolji rezovi za finu, kovrdžavu kosu i visoko čelo

Najbolji rezovi za finu, kovrdžavu kosu i visoko čelo

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo Bill! Imam vrlo dobro, kovrčavu kosu koja dobije masnu i opterećena, prisiljavajući da ga oprati svaka dva dana (najmanje). Moja kosa je stalno opada zbog stresa. Pustio sam ga klima suho nakon prsta-češljanje i scrunching dodati tijelo, a da zadrži kovrče kao netaknuta moguće. Međutim, vrlo rijetko mi je kosa suva na takav način da se mogu ostaviti ga. 

load...

To je tako mlitavo, retke i poufy da većinu dana sam ga zakačili se u niskom lepinji, puštajući moja valovi dodati teksturu i visinu na svoju krunu, a zatim izvući neke komade oko moje šiške i uši da mu daju mekši izgled. Radi, nekako ali bih naći rez i stil koji su manje bla i Mousy. 

Ako držim kosu te dužine, želim biti u mogućnosti češće nose ga. Ako sam smanjiti ga u Pixie, želim da budem siguran stil odgovara mojoj rounder lice. Kao što vidite, ja imam visoko čelo, a ne nužno da bi trebalo da se sakrijem, ali ja bih da rez i stil koji me laska i sofisticiran. 

Ja sam otvoren za bilo kakve ideje, od pomoći proizvode novim stilom tehnike u super-prečicom. Moja kosa izuzetno sporo raste, tako da je dugo stil nije opcija. Hvala vam puno na vašem vremenu! Mislim da sve vaše kose konsultuje da se uoči na. - Allison

A: Alison, hvala vam na zahtjev za konsultacije.

Tanku kosu je vrlo lijepo kada rukuje na odgovarajući način, i mislim da imate jako dobro prianjanje na njemu.

Ovdje je prozirnim, shag da će biti veliki oblik za vas. Možete pustiti samo da padne ravno i na vaš valova.

Ovaj oblik će izgledati jednako dobro talasasta ili ravna. Moglo bi se nositi ravno prilika za sastav:

A lajsne paste, kao što su KMS California Hair Play Molding Paste, bio bi odličan proizvod za kosu:

load...

Za kovrče i valove, ja bih nanesite na mokru kosu. Kada želite da nosite svoju kosu ravno, nanesite ga na suhu kosu.

Koristite ga štedljivo, jer će previše učiniti vaša kosa teška. Takođe, obavezno temeljito ga emulguju u ruke prije nanošenja.

Ovo je još jedan izbor stajling za ovaj rez:

Ovo je super-prečicom koji će raditi sa kosom i lice:

To se može nositi naprijed ili sa lica potpuno, i to će raditi dobro sa svojim talasa.

Moram reći, moja omiljena stil za vaš tip kose je klasičan valovit bob:

Sretno.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...