Ljepota

Najbolji rezovi za duge, super-guste kose

Najbolji rezovi za duge, super-guste kose

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo Bill! Pozdrav iz Londona! Imam izuzetno guste, tamne kose da moram da isfenirati dva puta tjedno za de-kovrdžanja i poravnajte. Mislim da držim kosu ravno čini daleko lakše upravljati. Nekad sam razvedri kad sam bio mlađi, ali nedavno sam favorizuje prirodniji izgled tako da sam pustio naglašava da preraste. 

load...

Moje pitanje stvarno-misliš da ova boja i rez rade za mene? Nikada nisam imao nikakvih drugih šišanje, i počinjem da se pitam da li postoji nešto više laskavo za mene tamo, moj "Život Cut" možda ?! Osećam malo ograničen, s obzirom na debljinu i teksturu moju kosu. Najbolje želje i hvala unaprijed! - Zeenat

A: Zenat, kul ime.

Ste blagosloveni tako snažan, predivnu kosu, znam koliko posla je potrebno za održavanje.

Moram priznati da je čak i za sebe, u borbi protiv tako velikog volumena kose je zastrašujuće. Znam da sam sposoban, ali to je ipak pravi posao za bilo koga da preuzme.

A novi dio će pomoći distribuirati težinu vašeg dovoljno kosu u pravim mjestima za novi izgled. 

Ovaj centar deo sa zatamnjenim krajevima će pokazati mekih slojeva. Takođe bi bilo neverovatno uvijen sa velikim željeza za definiciju.

Ovdje je strana ubaciti dijela na kruni; ovo je super distribuciju težine za kosu na bilo koju dužinu:

Uz izuzetne bojanje, rezanje i rastanci, to bi se ludi prekrasna na vas kao dobro:

Ako ste frizuru dva puta tjedno, zašto ne rade ove razbarušene izgled? Bez obzira na oštećenja boje, to bi bilo ludo-lepa na tebe. To bi opustošili kosu tokom vremena, ali za šetnju na divljoj strani moglo bi biti vrijedno...

load...

Imajte na umu rastanci, Zeenat. 

Billyxoxo

PS: Hvala vam za sliku lice bez kose, kao i svoju sliku u punoj dužini. 

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...