Ljepota

Najbolji rezovi koji zahtevaju bez stila

Najbolji rezovi koji zahtevaju bez stila

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Pozdrav, volim sajt i zaista uživam čitajući vaše odličan savjet. Volio bih da čujem vaše mišljenje. Moje prioritet je da imaju kosu koja me čini izgledaju dobro (naravno), ali jednako gledam na minimalan napor. Želim stil koji ja nikada u stilu.

load...

Nadam se da će slika može vam dati ideju mog teksture i pitanja (uključujući i čudnog oblika slovenske lice). Nisam osjećao ugodno s kraćim kose prikazan ovdje, ali je bio vrlo uspješan dugačak prednji / kratke nazad bob oko kad sam imala 18 godina volim biti u mogućnosti da ga vezati se i ne volim sve što izgleda previše "Gotovo" ili nemiran , uključujući i fancy kovrče. Moj stil je uglavnom andro-minimalistički.

Ja ne posjedujete sušilo za kosu, i izaći sa mokrim ili prirodno-osušenu kosu, čak i zimi. Moja kosa je čudan miks tanku kosu koja je sklona kovrča, a neki volumen / talasi-kad čistim, to može ići 80-ih ako se UN-uređajem. To je uglavnom na suhu stranu, ali brzo dobiva masnu na vrhu, tako da sam oprati i stanja svakog jutra. Ne želim da ga ofarbam u ovom trenutku, iako bih da čujem prijedloge boju kad će početi ponovo moraju da.

Ja jednostavno ne mogu nositi sa idejom da mora da oblikujete svoju kosu sada tako bi pozdravila svoje ideje o tome kako bi izgledao bolje dok ga držite tražim "prirodno". Hvala! - Julia

A: Julia, koliko ste vi nosili dugu kosu, radite najbolje što možete učiniti. 

Zbog teksture i debljine, jedan dužina je put kojim treba ići. Slojevi bi tanak tvoju krajevima i da vaša kosa previše mršav.

Ovo je moja prva opcija za što jaču stil koji će raditi na vlastitu s pored ne stajling:

To će također uz vaš oblik lica:

Stilu malo labavija je šik...

Zatim, tu je to prečica to bi bilo super-fantastično na vas kao dobro:

Ne bih obojiti kosu u ovom trenutku. Ova boja ti tako dobro odgovara. Bojanje možete dodati sjaj, ali to je kratkoročna stvar, a od vas će se to juri zauvijek.

load...

Mislim da kada vam ulaze u svijet boja, držeći svoj kosa tamna će stvarno pokazati svoj predivan kožu, i učinit će vaše oči pop.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...