Ljepota

Najbolji prirodni serum za lice: konsonantni hidekstremni pregled

Najbolji prirodni serum za lice: konsonantni hidekstremni pregled

Prošle sedmice, ja sam imao šminku učiniti na ljepotu događaju. Kao lik je pedantno nanošenja slojeva i slojeva sjenilo, čuo sam strašne riječi:

"Vaša koža je tako dehidrirana."

load...

TO JE?

Isprva, osjetio sam se kao žrtva ljepote sramote. Ko je on da sudi vodostaja moje kože? Nije svako ko živi u Kanadi, u martu dehidrirana?

Onda sam pomislila, dobro, možda mi je koža kosu jer sam pojačale Retin-A.

I na kraju, shvatio sam pravi problem. Nisam bio u zadnje vrijeme koristim HydrExtreme.

Ako ste ovdje čitao neko vrijeme, onda ste vjerojatno čuli da je spomenuti u više navrata. 

Consonant prvi put predstavljen HydrExtreme još 2018. Godine, a ja sam bio odan navijač od tada. (Pa, osim kada radim svoj due diligence za testiranje i druge proizvode, kao što je u vrijeme ovog incidenta šminkera. Možete se kladiti da se vratio u HydrExtreme te iste noći-a odmah, vidio sam razliku.)

Već je to znao sam, ali to iskustvo samo ponovno potvrdio je moje uvjerenje: HydrExtreme je najbolje potpuno prirodan hidratantna serumu. 

Heck, ja mislim da je to najbolja hidratantna seruma, periodu. Tako voilà, to je krajnje vrijeme da proizvod dobio svoju odan svom blogu.

Consonant HydrExtreme Sastojci

Ja sam u početku privukao HydrExtreme jer je 100 posto prirodna, a ima nevjerojatno kratak popis sastojaka:

Cassia angustifolia Seed polisaharid, povrća glicerin.

Samo dvije stvari. Dva! Kada se to nije dogodilo u povijesti za njegu kože? 

Cassia angustifolia, poznat i kao senna, je polisaharid-bogat biljka, porijeklom iz Indije, koja je istorijski koristi kao laksativ. U njege kože, ekstrakt je uređaj agent koji se ponaša kao prirodni hijaluronske kiseline, pružajući vlagu, povećava elastičnost i pomaže u popravku i zaštitu tkiva. 

load...

U stvari, ekstrakt cassia angustifolia sjeme je klinički dokazano da pružaju vrhunski i dugotrajnije hidrataciju prednosti u odnosu na hijaluronsku kiselinu! U mom iskustvu sa HydrExtreme, ovo je bio 100 posto istina. (Evo još mojih misli bazi hijaluronske kiseline.) Također ima anti-upalni akcije koje mogu imati koristi stanja kao što su akne i ekcemi.

Drugi sastojak u HydrExtreme je glicerin (glicerin?), Lagani hidrator koji pomaže privući vode u kožu. Ali, to treba da bude s ekstraktom je cassia angustifolia sjeme. Razlog tome, osim ako živite u vlažnom okruženju gdje glicerin može povući vlagu iz zraka, to će ga izvući iz dubljih slojeva kože umjesto toga, sušenje ste iznutra. Budući da je ekstrakt cassia je okluzivnu, pomaže stvoriti barijeru protiv gubitka vode. Dakle, stavio oba sastojka zajedno i to je savršena kombinacija! Nije potrebna Icky nafte ili mineralna ulja.

Consonant HydrExtreme Rezultati

Tako da sada to čini ukupno smisla mi se da je drugi serum sam testirao, NiaSerum, me je isušivanja. To sadrži samo glicerin i niacinamid, tako da ništa okluzivna da zaustavi gubitak vode. Pa, možda je to u redu za ljude u Australiji, gdje je napravljen, ali ne i zimskim Kanada!

Ali, vratimo se HydrExtreme. Mislim da smo ustanovili da radi-i to radi jako dobro! 

Odmah, omekšava bilo dehidracija linije, pogotovo ispod očiju, a ja sam pronašao boravak vlage sa sobom mnogo duže nego kod drugih proizvoda Pokušao sam (hijaluronska kiselina, gledam vas). 

Takođe, izgleda kao san da se prijave. Tekstura je jasan, vodenast tečnost koja nije masna na sve, i tone u brzo. 

Tko bi trebao koristiti Consonant HydrExtreme

Svaki tip kože, od osjetljive na masnu, bi bila pogodna za ovaj serum. 

Ljudi sa masnu ili kožu sklonu aknama uvijek brinuti o kremama začepljenja njihove pore ili što njihova koža previše masna, tako da je ovo zapravo idealan način da biste dobili svoj hidratacije u. 

A ako vam je koža na kosu strani, HydrExtreme je lijepo sloj ispod ili miješati sa svojim redovnim hidratantnu kremu za dodatni poticaj hidrataciju. Ja obično to zimi, a zatim u ljeti, samo ću ga nositi samo ispod sunca, to je to hidratacija. 

Za ekcem, dermatitis ili ekstremna suhoća, možete ga češće primjenjivati, nekoliko puta dnevno.

Još jedan razlog da ga volim HydrExtreme je zato što Consonant je kanadska kompanija fokusirana na prirodne proizvode za njegu kože i sa velikim etike Pa drago mi je da ih podrži. 

Prilično sam siguran da sam sada na mom četvrti ili peti bocu HydrExtreme, i da se kupaju u ove stvari, ako sam mogao. Samo ću ga pozvati mog života serum-can't uživo bez njega!

Gdje kupiti

  • Sephora
  • Well.ca
  • ConsonantSkincare.com (ili pogledajte ovdje Consonant store oglasa)
  • Ostala prodajna oglasi ovdje

Jeste li pokušali HydrExtreme još? Koja je tvoja omiljena hidratantna serum?

load...