Ljepota

Najbolji pamučni jastučići su šiseido pamučni lice

Najbolji pamučni jastučići su šiseido pamučni lice

Danas ću zapravo Preporučujemo vam da isprobate dizajner blazinice.

Ozbiljno.

Imam jako dobar razlog da bi ih predlaže! Zapravo, nekoliko dobrih razloga. Dakle, nose sa sobom, zato što treba da znate o lica Pamuk od Shiseido:

load...

Ja sam slučajno poslao ogroman juta torbu punu ovih štenaca prije-ja par meseci govori najmanje 12 velikih paketa, svaki veličine recimo, jumbo set salveta da ćeš kupiti na Ikea. Dakle, sada moglo bi se reći da sam prilično dobro opskrbljena. Ali u to vrijeme, moje misli su bile) zašto ja se uputio kajillion dizajner lica pamuk jastučići, i b) Zašto bi iko pri zdravoj pameti plate za dizajnera pamuk ionako pad ?!

Potonji je dobro pitanje. (Ne žalim se o tome životnu zalihu od tih stvari sada!) Kao što se ispostavilo, razlika je u tome da su napravljeni od 100 posto tekstilne kvalitetan pamuk; u stvari, 15 do 20 listova da se u slojevima da jedan pad.

Primećujete razliku odmah kada ih koristite, jer za razliku od run-of-the-mlin drogerija blazinice (ili još gore, pamuk loptice), tu je nula dlačica ili žilavo bitova ostavio iza sebe kada ih koristite. Ovo je posebno korisno kada koristite odstranjivač šminke za oči, jer ne bi bilo koji od onih dosadnih vlakana uhvaćena u trepavice ili u tvojim očima. Tako dobro!

Oni su također super-soft i nježan na koži, ali super-izdržljiv. Pored njih voli kao kanal za skidanje šminke s očiju, sam ih i pokušao sa micelarna voda za čišćenje. Znaš kako se osjećate kao da trošiš ga (isto sa tonera) kada stisnete na pamuka i sve to izgleda potopiti u i nestaju prije nego što padne na lice? Ovi Shiseido momci to ne rade. Jer postoje do 20 slojeva pamuka listova u jednom pad, to zapravo pomaže da se osloboditi proizvod na vašoj koži bez upijajući u pamuk-pamuk pomaže nositi i otpustiti vlagu. Možete čak i pokušati ih sa redovnim gel ili kremu za čišćenje-nekako kao DIY čišćenje tkanina takve stvari-i koristiti ih kako naneti proizvod, a zatim obrišite ga. (Da, oni mogu ići pod vodom nakon isprati i ne raspadnu.) Nekako izgleda kao da si fensi kozmetičar iz udobnosti svog kupatila. Kunem ti dojam kao jastučići moj estetičar koristi za uklanjanje sve moje šminke prije mog prošlog lica.

load...

Ali ja znam šta misliš. Misliš MICHELLE sam i dalje neće kupiti DIZAJNER LICA blazinice.

I čujem te. Ali šta ako oni nisu zapravo dolaze sa dizajner cijeni? Hajde da se razbije ova dole. Upravo sam pogledao šta Well.ca prodaju svoje blazinice za. To su iz neke kompanije koja se zove Marka off:

Možete dobiti 50 jastučići za 3 €. Ne zvuče loše, zar ne?

Pa, s onima Shiseido dobijete nevjerojatnih 165 jastučići za 9 €. Sada, matematika nikad nije bila jača strana, ali prema mojim proračunima koji radi od samo 5 centi po pad. Dok Make off su 8 centi po komadu.

WHOA. Ovi nisu razmetanje, ali jeftino! Sad zvučim malo manje smiješno? Rekao sam ti da nose sa mnom.

Gdje kupiti

Nađi Shiseido lica Pamuk u Nordstrom, Sephora i Amazon.com.

Neka vaše Say

Da li ste pokušali lica Pamuk Shiseido je još? Koji su vaši različiti načini za blazinice? Koja je tvoja najgluplja zvuči dizajner ljepote popustljivost?

load...