Ljepota

Najbolji kose za kosu sa više tekstura

Najbolji kose za kosu sa više tekstura

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Bok, moje ime je Taylor i ja trenutno žive u Gruziji kao student. Moja kosa je vrlo dobro, kovrčavu, a mješavina valovit, kovrčava i ravna.

load...

Ja nikad ne isfenirajte mi kosu ili četkom, jer se pretvara u jedan veliki loptu od lisnatog. Ja vrlo rijetko ispraviti moju kosu, jer sam uplašena štetu će napraviti kovrče gore, iako ja volim ispeglate kosu i koristiti zaštitu od toplote svaki put radim. 

Moje pitanje je šta šišanje bi bilo najbolje za moje lice oblik i teksturu kose? Trebam li zadržati dugo, ili ići na nešto kraće? Hvala ti! - Taylor

A: Taylor, hvala vam na konsultacije zahtjev.

Prvo i najvažnije, imate vrlo lijepu kosu i prekrasne boje.

Ja uglavnom pogledamo kako zadržati kosu zdrava kao što je to moguće, tako da sam zaista cijenim tvoje ruke-off pristup kada je u pitanju ispravljanja kose.

Ako želite da nosite kosu ravno, ja bih uzeti u obzir stil i oblikuju ovako:

Uz ovu dužinu, samo naprijed i ispravite jer štete koju bi izazvalo ne bi predugo trajalo da ispravi. Ovo smanjenje bi se pokazati svojim lijepim dugačak vrat kao dobro.

Ako želite zadržati svoju kosu dugo, ja bih predložiti nekoliko suptilnih slojeva da oslobodite svoj kraj, da se malo fluidnost i kretanje.

Umjesto ispravljanja, ja bih radije da ti sa svojim prirodnim teksture.

Poravnanja ga i dodavanjem talas sa štapićem ili curling željeza će biti manje stresan za vašu kosu.

load...

Mijenja svoj dio će dodati neke dodatne karakter.

Ova dužina i tekstura će izgledati sjajno, kao i:

Trebat će vam da se ne oprati kosu koliko ili preko-stanje krajevima. Koristite svoje prste u svakom trenutku sa kovrče i valove; kloni češalj ili četkom. Dodavanje malo lajsne paste sa svojim krajevima na mokru kosu će pomoći u postizanju ovaj izgled.

I ja mislim da je ovo rese bi bilo super-slatka si:

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...