Ljepota

Najbolji (i najgori) šapki za lica u obliku srca

Najbolji (i najgori) šapki za lica u obliku srca

Najbolji šiške za srcoliki lica.

Danas nastavljamo sa sljedećim oblik lica u našem šiške seriji: srce lice. (Provjerite prethodnih rundi, duge i trg -i navratite sedmični za predstojeću obrnutog trougla, kruške, dijamant i ovalnog oblika.)

load...

Ako imaš lice u obliku srca, a zatim biti ponosni! Zato što si stvarno jedinstveno. Trebalo mi je dosta vremena da se dođe do osoba primjere za ovo, jer je pravo srce suočava jednostavno nisu jako česte. To je zato što uvijek imaju vrhunac udovice, što čini "V" srca. (Dakle, ne miješati se lice u obliku srca sa obrnutog trougla oblik, koji ćemo se fokusirati na naredne sedmice.) Ono što takođe ovaj izazov je činjenica da su mnoge poznate ličnosti, uključujući i Kim Kardashian, prolaze kroz laser kosa uklanjanje zapravo riješi vrhunac Hairlines njihove udovice.

Molim te, ne radi to! Dok šiljastim kose može nesumnjivo napraviti šiške malo veći izazov, ja sam sve o grli svojim prirodnim poklone od majke prirode i pronalaženje načina da se radi sa njima, a ne protiv njih. Danas, mi ćemo ići preko neke praska ideje će vam pomoći da inspiraciju (i svjesni šta izbjeći). Naravno, u obliku srca lice može biti apsolutno prekrasna sa kosom nosi pravo nazad, kao što ćete vidjeti na Kourtney Kardashian u sekundi.

Ne zaboravite da zadrži svoju prirodnu tip kose u vidu prilikom razmatranja ove slike, i da ih vašoj kosi imenovanje pokazati svoj stilista upravo ono što misliš.

Imaš li srcoliki lice?

Niko u Hollywoodu sada ima više definitivan u obliku srca lice od Kourtney Kardashian. Lično, volim kada nosi kosu do potpuno pokazati ga. Kao što sam rekao, lice u obliku srca će uvijek imati vrhunac udovičku, rast u obliku slova V kose u centru čela. Međutim, to ne znači da su svi sa maksimalnim udovice automatski ima oblik srca lice. (Brooke Shields, na primjer, je više kvadrata, a bez obzira na vrhuncu njene vrlo istaknute udovice, Alyson Hannigan je kruška.) Morate pogledati na dominantan oblik-a u slučaju srčanog osoba, oni imaju najširu tačka lica na čelo, a onda se sužava do najužem mestu u bradu.

load...

The Best Šiške za srcoliki lica

Bardot šiške: Kako neodoljivo su ovi ?! Vrlo svestran Bardot šiške, što smo viđeni vremena i vremena rada na mnogo različitih lica, ide posebno dobro sa Kourtney srce oblik. Oni smanjiti samo malo duže na vanjskim rubovima, i naravno žele da se odvoje malo u centru, što je, gdje vrhunac udovica je. Skoro svi sa vrha udovice će imati prirodni zalizak tamo, a ne morate se boriti s tim. Neka šiške odvoji gdje žele-jer to može izgledati sjajno!

Zavjesa šiške: Eva Longoria nosi odrasla Verzija od Kourtney Kardashian šiške, koji su dugi zavjesa šiške koje su pogodile samo iznad vilice. Da dužina pomaže da dodate širina na najužem dijelu lica, blizu brade, i zato što si tako dugo, oni imaju dovoljno težine da se ponašaju sa zalizak. (Iako je Eva sama ne mora previše brinuti, kao vrhunac joj je udovica ne je vrlo izražena.)

Long, teksture šiške: Možete nositi ravno preko šiške sa obliku srca lice; potrebno je samo da ih dugo zadržati i tiho teksture, poput Kelly Hu pokazuje ovdje. Dužina i debljina pomoć sputavati bilo cowlicks tako da šiške leže više ravna, a tekstura razbija horizontalne linije što je važno jer vam ne treba najširi dio lica, čela, da izgleda čak i šire.

Prekidima šiške: Još jedna varijacija na ravno-preko bang su ovi prekidima oni na Kerry Washington. Poput Kelly Hu, oni su dugo, srednje težine i razbijena na krajevima. Mislim da su ovi oni posebno izgled nevjerovatan sa teksturom valova u ostatku njene kose; dužine obrva-skimming stvarno ističe oči.

Dugo, side-swept bangs: Sviđa mi se Kourtney Kardashian, Cote de Pablo ima prekrasan, vrhunac jak udovica u njoj kose da ona odluči da pokaže umjesto kože. Dug i bočnim swept Bang može učiniti istu stvar za vas-daje kosi malo lift na jednoj strani "V", a onda uleće dole da flertuje preko suprotno oka. Ne možete pogriješiti s ovom stilu.

Side-swept bangs: Da li je moguće imati stranu-swept šiške koje pokrivaju čelo sa licem u obliku srca? Možda. Milla Jovovich nosi njeno dobro ovdje, iako se vidi da je kosa ne žele da se odvoje na vrhuncu udovice, umjesto da ostanu zajedno kao jedna cjelina. Dakle, samo budite svjesni da ćete morati da se bore da malo-Predlažem blowdrying šiške na svoje mjesto odmah nakon pranja kose, tako da nemaju priliku da zrak-suho u njihovom prirodnom položaju.

The Worst Šiške za srcoliki lica

Pitate se šta ne treba raditi? Evo nekoliko vrijedan pažnje primjera:

Teška, tupim šiškama: šiške Kerry Washington je tu daleko manje nevjerovatan od onih koje sam ti ranije pokazao. To je zato što ti oni su super-teški, smanjen sa visoko na glavi, i bez teksture za razbijanje linije. Sa dužinom oka krije i način na koji su ih sušeno u zaobljeni oblik, oni samo izgledaju previše teška za nju petite lice. Teška bang lako može umanjiti uske donjoj polovini lica u obliku srca.

Teška, uvijen šiške: Lijepa Milla Jovovich mogu da se izvuku s tim šiškama, ali ja i dalje ne mislim da su najbolji izbor za nju. Izgleda kao da su smanjiti namjerno debljine, od visoko na kruni, tako da će ravne bez zalizak prisiljavanje razdvajanja. Kao što je bio slučaj i sa Kerry, oni su tako dugo i teško da nadvladaju ostatak njene mogućnosti.

Wispy šiške: Nisam ljubitelj tanke, prozirnim, šiške na koga ali oni su posebno problematična za u obliku srca ljudi zbog zalizak. To je nešto kao Goldilocks debljine bang: ne želite ih predebeo (kao što je Kerry Washington), ali ne želite da ih previše tanak, ili (kao što je Eva Longoria ovdje). Ja ne mislim da su nužno izgledaju loše na nju na ovoj fotografiji, ali da će biti prokleto teško kontrolirati s vrha jakom udovice, da ne spominjem koliko brzo oni bi se grupišu na masnu / znojava čela. Mislim da je nešto poput Kelly Hu stil punija je put kojim treba ići: baš kako treba.

Thin šiške: Evo još jedan primjer tankih šiške, ovaj put na Kristanna Loken. Njene su još gori od Eva, jer oni zajedno držati u određenim sekcijama (koji kontrast zaista od način uz kovrče u ostatku njene kose). Druga stvar koja se može desiti sa šiškama ovako-i znam jer mi se dogodilo-je da zalizak u vršnom udovice može napraviti komad kose zapravo promašiti umjesto ravne. Da biste sakrili da, to bi bilo mnogo bolje da je imala veću težinu u ovim šiške, uz malo seckanja na krajevima.

Ravno preko šiške sa bob: Jedan oprez kada radite ravno preko šiške na lice u obliku srca je da nikada ne žele da ih uparili sa brade bob. Jenny McCarthy je imao ovaj stil za vruće minutu prije nekoliko godina, i možete vidjeti zašto ona nikad nije od učinjeno. Horizontalna linija šiške u kombinaciji sa ostatkom kose zaustavljanja na vilicu zaista naglašava šiljatim bradi lice u obliku srca, i čini donja polovina izgledaju stvarno uske.

Uvijen, odvojen šiške: Ako je potražiti, jasno je da Juliette Lewis ima problem prasak. Njen čini samo da nikada ne žele da ostanu zajedno. Suosjećam, ali bih takođe da ukazuju na to da umjesto ovog čudno uvijen-pod i side-Parted stilu, ona je probati nešto poput Kourtney Kardashian Bardot šiške. Mislim da je, i možda malo teksture, ići dug put prema dajući joj više definiranu i laskavo stilu.

Koji je tvoj omiljeni stil šiške za lice u obliku srca? Ako imate obliku srca lice, koje frizure su radili za vas? Koji je najgori stil u obliku srca lica?

load...