Ljepota

Najbolje frizure za plavušu

Najbolje frizure za plavušu

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo! Ja raspravljaju posvjetljenje moje kose malo, uz prikaz. Ne znam koji tip plavuša da ide za, ili koliko da ga razvedri. Ja stvarno ne želim da gledam isprano.

load...

Ovo je moja prirodna boja kose, koje nisam vidio od kad sam bio oko 15. Kad sam bio klinac, imao sam bijelo-plavu kosu, a onda se ispostavilo da ove misterije boja (ne plava, ali ne i smeđe). 

Kada sam nekada farbam svoju kosu, to bi uvijek okrenuti žuto-plava, što je na kraju pranja me. Ja se vrlo blijedo u zimskom periodu, ali imaju tamne oči, tako da ne znam da mogu da izvede svjetlo plava kao devojke sa plavim očima mogu. 

Imam tanku kosu-dosta toga, ali to je u redu. To je prirodno kovrčava i ja se bore da ga da raste. Moja kosa lomi lako, čak i bez boje u njemu. Ja sam jako nervozan jer je devet godina da se vratim na moju prirodnu boju kose, a ja ne želim da imam strašne plavuša koja me čini izgledaju blijedo i dovodi do više lomljenja. Ne znam šta da radim! Molim vas, pomozite! - Jackie

A: Jackie, mislim da vašu prirodnu boju je divno.

Ako je vaša kosa je tako delikatna da se slomi, molimo vas da se drži podalje od plavuša. Lightening kosa uvijek slabi zanoktica, i da će promovirati više lom.

Ako želite promjenu, ja bih mijenjati rez. Ali ako apsolutno potrebno da liječenje boju, ja bih preporučio ide malo tamnija bojom ne amonijaka. To će ostaviti zanoktica netaknuta i da će promovirati sjaj.

Evo nekoliko oblika ideja koje mi padaju na pamet.

Raste svoju kosu u stilu jedne dužine bi bilo tako lijepo.

load...

To bi pokazati vašu prirodnu boju bolje. Uz kraći slojevi, ne postoji dovoljno površina za svjetlo odražava. Jedna dužina stvara kontinuiranu površinu da pokaže prirodni pramenovi u kosi.

Prebacivanje se dio je druga opcija sa ovim kraćim, jedan dužine reza.

Molimo vas da se drži podalje od plavuša... Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...