Ljepota

Najbolja inspiracija ljepote na filmskom festivalu u Cannesu 2019

Najbolja inspiracija ljepote na filmskom festivalu u Cannesu 2019

Zar ne voliš koliko je crveni tepih događaj nikad nije daleko? To je jako lijepo od celebs da nam ugodi tako. Prošle sedmice bio je Met Ball, a sada filmski festival u Cannesu je upravo počela.

load...

Ikad bio u Cannes? Bio sam tamo jednom kliše kanadski zastavom ukrašene ruksak u auto-pa pretpostavljam da sam imao drugačije iskustvo od nekoga poput Rachel McAdams. Ona je tu za nju predstojeće Woody Allen film, Ponoć u Parizu (njena kolegica je Owen Wilson), a ja sam vrlo zadovoljstvom objavljuje da je naša djevojka radi nas ponosnim. Veoma sam ponosan.

Beauty-mudar, djevojka samo svijetli na crvenom tepihu. Videćete-hajde da joj je kosa i šminka u odnosu na crvenom veterana tepiha kao Angelina Jolie, Uma Thurman i Salma Hayek. Oh, i Karolina Kurkova. (Ali modeli stvarno ne računaju, jer su mogli da golim lica i neopranih kosa i dalje izgledaju sjajno. Bu.)

Pa evo Rachel tokom dana, na fotopoziv za njen novi film:

Incroyable, ne?

Kunem se da nisam pristrasna-Iako je kolega kanadski I nosi moja omiljena vrsta šminke (Lotsa rumenilo!) I sportske frizuru po izboru (dugo, pod uglom šiške rastali u sredini, Sienna Miller -style). To je također malo Bardot-ish previše, zar ne misliš?

Samo na temu rumenilo: vidi, to je ono što se dešava sa ljepotom sve vrijeme. Baš kada sam spreman da prati Carmindy mudrosti i ton ga na mom rumenilo ovisnosti, vidim this pic i ja ponovo usisava nazad. Super-ružičaste, ružičasto rumenilo je pogled ovdje-ne šminke oko očiju. I stvarno mi se ideja odgovaraju vašim lippie na svoj obraz boje. Ja kažem da molim vas da ovaj zasićena roze sjaj.

Sada, ako sam imao jedan prigovor, bilo bi boju kose. Previše plavuša, iako sam sigurno tamo. Kada idete toliko lakši od vaše prirodne boje, stvarno treba da se zalaže za česte korijen dotjerivanje pogotovo ako ste osoba-pa to je razlog zašto sam izabrao više nosive jagoda plavuša. Gentle prijedlog, Rach.

load...

U svakom slučaju, evo je sa večernji izgled za premijeru:

Ok, ovo je bolesno. Ko je znao Rachel mogla ići tako glam? Imajte na umu da je Old Hollywood izgledati da sam naveo iz Met Ball dubokih strani dijelova, nježna kaskadne valova, crvene usne i duge trepavice-je ovdje ponovo pojavio, što znači da ima noge, stvarno.

Verovatno ne bih učinio toliko boja na kapcima (zdravo, Blake Lively!), Ali inače mislim da je to savršenstvo. Najbolji dio je kako ona uspeva da izgleda tako sretan. Čak i oči su nasmijan. Dobro urađeno! K-Stew bi dobro da se bilješke iz ovog djevojka.

Sada ćemo uzeti kratak pogled na ostatak prisutnih.

Evo Salma Hayek na nju fotopoziv, za Mačak u čizmama:

Meh. Nema šta da se ljubav ili mrzim ovaj izgled. Mislim da joj je večeri verzija mnogo uzbudljiviji:

Još jednom, imamo duboko bočnog dijela i valova, ovaj put preko na jednu stranu-za koju mislim da predivno izgleda.

Šta mislite o bijelo-ish sjenilo? Iz nekog razloga to što mi je da ju zubi su jako žuta. Ali to bi moglo biti jer sam se upravo vratio iz učenja o Crest najnoviji Whitestrips inovacija u Montrealu neki dan. (Izuzetno uzbudljiva vijest o tome uskoro, pa ostanite s nama!)

Sada evo Uma Thurman:

Ja sam veliki fan zelene viseće dragulja za naušnice se kada ih Reese nosio za Oskara, a Angelina godine pred njom? I tako da sam prilično zadovoljan da Uma je izabrana pribor dotjerati joj inače sasvim goli haljina / kosu / lice.

A kad smo već Angeline Jolie, evo je na fotopoziv za Kung Fu Panda:

Tražim malo wan. Da sam ja ona, ne bi nosio bež. I ja bih vjerovatno rukavima. Ali inače? Frizuru i šminku uobičajeno niske ključne gorgeousness.

Posljednji od svih, ja ću vam ostaviti ovaj snimak modela Karolina Kurkova:

Da li zvučim kao pokvarena ploča sa ovim Old Hollywood stvar? Ovo je novi preokret, iako: a faux-bob sa 1920 osjećati. (Ako trebate neke savjete o tome kako stvoriti jedan, pogledajte ovdje.) Volim da je to uradila sa minimalnim make-up umjesto u-your-face crvene usne, itd

Šta mislite o ovim Cannesu na crvenom tepihu izgleda? Slažete li se da Rachel McAdams izgledala najbolje, ili ti se sviđa još jedan celeb ovdje bolje? Kako se osjećaš u vezi ove Old Hollywood stvar ionako-mislim da ćete ga probati?

load...