Ljepota

Najbolja frizura za odrasle šargarepe

Najbolja frizura za odrasle šargarepe

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo Michelle i Billa. Prije svega, Michelle, neverovatan mogućnost ideja! Hvala vam puno za dovođenje Bill je ljuta vještine na blog.

load...

Drugo, Bill, tako sam uzbuđen da dostave svoje fotografije vas, u nadi da ćete možda moći da mi pomogne. U osnovi, imam raste-out bolove. 

Ja sam raste iz moje šiške, što me je ostavio malo neugodno veliku količinu kraće kose oko lica da izgleda čudno, bez obzira na ono što ja radim.

Ja također trenutno bave uzgajaju-out ombre kose. Sam ga u boji vratiti u proljeće, a boja je izrastao iz sasvim lijepo. Nekoliko frizure kasnije, međutim, i moja Ombre je gotovo nestao. Onoliko koliko sam volio ovu terapiju u boji, osjeća previše zaključci zime i ja sam očajna za novu boju. 

I nedavno preselila u novi grad i da će voljeti potpuno novi izgled da mi pomogne Smjestite se u ovaj novi život. Ne bojim se da bude podebljan sa boje, i da će udobno ići jako svjetlo ili vrlo tamna, ili čak i svijetle. Ja bih da ga zadržati više na dugoj strani, ali sam otvoren za sve sugestije u smislu stila.

Moja kosa je prirodno ravna sa blagim vala i srednje debljine, ali sa fine teksture. Moji bivši stilist mi je rekao da je vrlo zdrava i to je prilično upravljiv stajling-mudar, tako da nemam puno brige u smislu njegovog stanja (npr suhoća, itd).

Dakle, šta kažeš, Bill? Možeš li mi pomoći pronaći savršenu novi izgled za moj novi život? - Dallas

A: Dallas, kakav divan komentar.

To je vrijeme da se prasak karakteristika vašem stilu. Vi ste na prekretnici u rastućem šiške napolje i redistribucija težine od njih je put kojim treba ići. 

load...

Kako rastavi kosu čini razliku kada prolazi kroz proces rasta.

Početi s niskom bočnog dijela u prednjem i rad na krunu. Nakon što je pronađen dio Predložio bih raslojavanje krajevima da ih prozirnim, i malo kraće.

Tanak krajevima praska, kao i da ih slično krajevima vaše dužine tako da neće biti fluidnost. To će vam pomoći u tome da je svestran frizuru nositi ove tri različite opcije stila:

Volim vrhunac plasman Cameron za svoj novi stil, dodajući čokolade lowlights kao tamniju boju. Vrhunac bi trebao biti najlakši boju trenutno imate.

Ne boj se sitosti-pomalo dosadan ide dug put u podršci stilu. Nadam se da ovo pomaže!

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...