Ljepota

Nagrada za izbor naroda 2018: izgleda lepa lepotica

Nagrada za izbor naroda 2018: izgleda lepa lepotica

Ja ne znam da li je celebs su svi još uvijek pate od odmora mamurluka ili šta, ali moram da kažem: ljepota-mudar, Narodne Choice Awards sinoć mi je ostavio odlučno Underwhelmed.

Hladnom valovi Diane Kruger i Ginnifer Goodwin adorbz pixie rez, pa čak i trešnje usne Taylor Swift (prije nego što sam dobio dosadno od njih. Vidjet ćete da nosi isti izgled ove godine), nagrade 2018 izgledalo mnogo više uzbudljivo.

load...

Možemo se samo nadati da čuvate svoje igra za Oskara.

Kao i obično, imam slomljeno stvari dole u dobro. Dosadni. I jednostavno pogrešno.

Dobro

Selena gomez

Obožavam sve o njoj Pogledajte # 1 (na vrhu ovog posta): u sideswept kose, trepavica, nagoveštaj srebra na kapcima i način na koji je roze rumenilo i ruž za usne pogled na nju zlatne kože. Pogledajte # 2, gore (ona mijenjati), manje je nevjerovatan, ali i dalje pristojan.

AnnaLynne McCord

Neko postaje prilično crveni tepih pozer je! Ali ja ću dati kredit gdje zasluge: ona izgleda dobro. (Iako bih vjerojatno radije bočnog dijela za kosu.) Postoji razlog zašto je to napravio u moju najbolju šminku izgleda 2018. Godine: ovo ton-na-ton, gole usne stvar stvarno radi za nju.

Kristen Stewart

Nije puno toga za reći, osim da mi se ovaj kose na nju.

Minka Kelly

Mislim da je Minka Kelly je sooooo prilično, ako ne i previše boobalicious ovdje. Volim ovaj labave Updo (pazi ovo vid za jednostavan DIY cheat) i peachy šminke.

Malin Akerman

Nisam bio siguran da li da ovo klasificira kao "dobar" ili "dosadan", ali je na kraju bivši pobedio. Sviđa mi se kosa i šminke oko očiju. Sve meke ali radi. Slažeš li se?

load...

Dosadni

Taylor Swift

Nakon mog Rant o ljepoti brazde, znao da T-Swizzle bi u ovoj sekciji! Ah dobro. Ona i dalje izgleda jako lijepo. Ona ima veliku kožu, zar ne?

Emma Roberts

Pa, to je napredak u odnosu na koji bakra sjenilo Gothic katastrofa u 2018 Teen Choice Awards. Ali ja mislim da sam čežnju za Emma nositi svijetle karmin. Zar to ne bi bilo lijepo? To je vrsta bla.

Katy Perry

Da, da, da. Ovo je tvoj schtick, Katy, mi ga. Ali to prikriva sve vaše lepotu i znaš šta? Izgledala si toliko slađi kada je potresla ravno, ramena kosa sa šiškama (i nije nosio ovaj ludi grad ružičaste Barbie ruž za usne cijelo vrijeme). Vrijeme za promjenu stvari, molim vas.

Jennifer Aniston

Ne čudi-da li Aniston EVER rizikuju na crvenom tepihu? Posebno dosadno ovdje, iako, moram priznati.

Kim kardashian

Vidim Kim je i dalje primjenom šminku s lopaticom. Shocka!

Natalie Portman

Oprošteno zato što je napumpao. (I nije hoda crvenim tepihom, stoga niske kvalitete u-show sl.)

Samo Wrong

Ashley Tisdale

Neko nije dobio poruku da je 2019 sada nije 2001. Očigledno je da lažni ten i shimmer * svuda * (kao što znate, ako ovo čitate) je nevjerovatno, od izgleda. Također: je to samo meni ili se Ash izgledaju baš kao mlada Donna Karan?

Khloe Kardashian 

Ne mogu da verujem da pokrivaju dva Kardashians u jednom postu. Idemo dalje. Siguran sam da ćete se složiti da je ova boja kose nije dobar izgled za Khloe. Ne sviđa mi se. I znate šta? Zapravo, mislim da Khloe je prilično lijepa, iako sam nikada nije koristio da dok sam usisan u korak sa Kardashians TV maraton (!!) preko praznika. Izgledala je zaista sjajno kada je nosila njena kosa tamna, ravna, sa šiškama i puno eyeliner.

Iskreno, nisam baš jasno kad ljudi koji imaju prirodno prekrasna, tamno sjajnu kosu želite da ga farbaju crveno. ZAŠTO ???

U svakom slučaju, reci me-

Jeste li gledali Narodne Choice Awards? Jeste li bili impresionirani ili dosadila ljepotom parade osoba? Keeping Up with Kardašijanovih je iznenađujuće (i neugodno) zabavan, zar ne?

load...