Ljepota

MTV Europe muzičke nagrade 2018: 8 lepih izgleda

MTV Europe muzičke nagrade 2018: 8 lepih izgleda

CMAS, VMA, EMA: Ja ne krivim te, ako ne možete pratiti! To je bio drugi (MTV Europe Music Awards) koja je održana u nedjelju navečer u Njemačkoj, iako. I jedna stvar DID pratim je koliko crvene usne bile na crvenom tepihu.

load...

U osnovi, puno. I znaš šta je bilo iznenađujuće? Taylor Swift, barem na početku noći, nije bio među njima. Više o tome u sekundu, ali prvo želim dati Rita Ora pravi BEAUTY UREDNIK debi:

Ako ste u muzičkoj sceni-ili ako drži korak sa Kardašijanima! Onda ćeš već znate 21-godišnja britanska pjevačica. (Ona je uz to datum Rob Kardashian. Gurl, ne!) U svakom slučaju, crveni ruž je nekako njena stvar, ali ona obično nosi ga u casual, street-style vrstu puta umjesto glammed ovako. (Pa, nekako glam. Street-glam?)

Hoće li vas iznenaditi ako kažem da te volim to?

Za početak, ne previše ljudi mogli izvući haljinu sa tom vrstom dekoltea i dalje izgledaju cool (umjesto kao neka Ice Queeny Nicole Kidman nosi neugodno couture). To apsolutno poziva na crvenu usnu, ali korjenit, faux-poskakivala, platina kosu daje to što suštinski, nekonvencionalan twist. Njena koža je apsolutno bez mane, previše.

Kratki dogovor o tim korijenima: Volim ih. Što je čudno, jer obično mrzim na korijene BIG TIME. Ali baš kao da su radili na Rihanna kad je imala taj disko stilu med plavuša ', ja mislim da oni rade na Rita ovdje. Plavuša je toliko očigledno lažni da su neki korijen akcija čini da izgleda više kao namjerna odluka. Znam da je izvitoperena logika, ali nekako sam kotrlja sa ovim.

Gwen Stefani je sportski moj drugi omiljeni par crvenih usana:

load...

Zar ne izgleda neverovatno? To je ono što 43 izgleda, yo. Nema ništa novo da razgovaramo o, samo potpis Gwen dobrote. (Oh, i na nju, nedostatak korijena je vrlo cijenjen. Past određene dobi, ona prestaje biti nervozan i samo izgleda neuredno. Gwen, da je kredit, je uvijek imao neverovatan održavanja korijen.)

Da li primetio, usput, kremaste, mat teksture ovih usana? To je tekstura težiti a ne sjajni.

Evo još jedan primjer, Carly Rae Jepsen:

Ove koje sam nisam toliko zaljubljen u, ali mislim da ima više veze sa kosom od samih stvarnih usne. (Budući da je duboko crvena boja je super i stvarno čini njene plave oči pop.)

Ja samo želim da že shvatiti frizuru. Volim mi dugo šiške, ali to oni su djelić predugo-plus debljine od njih (u paru sa tamne boje) je stvarno krije lijepo lice. Također, sviđa mi se ideja sa strane pletenicu Fishtail, ali nekako sa šiške cijeli izgled čini teško. Ako samo nju rese je zahvatio u stranu, a neki od toga kosa uvučen iza jednog uha. Zamislite mogućnosti!

Još jedan sam na ogradi oko je Alicia Keys:

Ona je prilično pogodio i propustiti u cjelini, i evo ja stvarno ne "dobiti" njenom izboru haljine. (Svaki put kada vidim čiste ploče mislim klizačkih kostima.) Isto tako mislim uparivanje crvena sa zelenim može izgledati pomalo Božić-y. Ali hej, skoro smo tamo tako da to nije previše strašno! Ja ću reći, ipak, da mi se stvari dosta iznad vrata. Ovaj elegantni, poskakivali frizura je stvarno odgovara, a ona dobro nosi crvenu usnu. Možda treba malo manje smeđe sjenilo.

A sada je došlo vrijeme da razgovaramo o Taylor. My girl Taylor. Ne zaboravite kako, samo prošle sedmice, rekao sam da želim da izgledam kao ona? Pa, to je promijenjen:

Nema crveni ruž! Da li je to čak i ista osoba?

Osjećam. Dosadno. Zbunjen. Razočaran. Izgleda sivilo!

Zato budite oprezni za ono što želiš, ja kažem. Sve ovo vrijeme kada smo bili čežnja za nju da se prebacite stvari i odbaci crveni ruž, čim ona to smo Underwhelmed. Srećom, ona je dobila dopis i maznuo neke za srednje Show:

Ahhh. Tako je bolje, zar ne? Mogu da se vratim na moje sretno mjesto sada.

Evo slika od Taylor i Rita rade svoj crveni usne stvar. S nekim Kardashian koji uljuljao tamo, WUT ?!

Dontcha žele doći u torbu i izvadi crveni ruž sada?

Reci mi:

Da li ste na n korijen akciju Rita Ora crvene usne? Slažete li se da Taylor Swift nikad ne treba ponovo odlutaju od nje crveni ruž? Šta je vaš najbolji crveni ruž odabrati? Ja sam preporučiti ovaj trešnje hlad pod nazivom Flaming Dust NSRS. Treba probati!

load...