Ljepota

Možete li preporučiti dobru neutralnu sjenku?

Možete li preporučiti dobru neutralnu sjenku?

Osim korektor i rumenilo, dobar neutralna sjenila je tamo gore u smislu moje pustinje-otok, can't-live-bez-'Em, mora imati kozmetičkih proizvoda. Evo zašto. Znaš kako ja uvek kažem da je broj jednom mjestu svi mi treba primijeniti korektor je na unutarnji kut očiju? Pa, otkad sam počeo koristiti Latisse, koji discolours svoj poklopaca malo (uh), ja sam produžio da vrh nanošenja korektora (ili hibridni prikrivanje / prajmerisanja proizvod kao što je ovaj) sve preko poklopca i na vanjskim uglovima , također. (A ako gledam umorna, ja ću trokuta stvar naopako kao dobro.)

load...

Ali znate šta se dešava kada se sve to korektor na kapke? To nabore. Badly. I tako sam pronašao da je najbolji način da se spriječi da se primjenom neutralna, vodootporan, krem ​​sjenilo na vrhu. Radi kao magija! A ti samo udari na prstima-nisu potrebne tehnike! Dakle, ja bih preporučiti Vam proizvod koji sam uslugu, ali kao čitač Kate je nedavno otkrio-nakon što sam je povezao-to je prekinuta. To čini me da plačem, jer sam bio lojalan ovom senka za tako nešto sada pet godina, što je nečuveno za ljepotu ed, a moj snabdijevanje brzo smanjuje. BOO.

Međutim, postoji dosta drugih opcija tamo. Dakle, da kopaju u.

Kate piše:

Dakle, sad je sve tuge, si me potpuno ovisni o Dior za oči u Undressed bež i ja ući u Sephora danas da pokupi još jedan lonac i da je to bila prekinuta!

[Napomena urednika: Da. Ovo je The One. To izgleda ovako. Ako ste ikada uočiti ga kupiti. ODMAH.]

Siguran sam da možete pronaći lonac ili dva online ili u robne kuće, ali to nije dugoročno rješenje. Imaš li novi Omiljeno da je rival? Volim ostati moć Dior, a boja je savršena za mene. Nedavno sam pokušao novi Chanel lonce i dok mislim da su odlične za večernje, oni su samo malo previše upadljivo za ured i Daywear. Bilo koji savjet?

Ok, evo ide!

Zapravo, mislim Chanel Illusion d'Ombre u Émerveillé (ovdje govori) je prilično blizu meč, iako je malo više ružičasta. Je shimmer zapravo nije ništa više od Dior-to samo tako izgleda u loncu.

load...

Još jedna Chanel opcija je klasični Ombre d'Eau tekućine sjena:

To je također vodootporan i je ono što Lynne Ryan se koriste na mene tokom TIFF. Imam gomilu nijansi u mojoj kolekciji i verujem da ih rotirati stalno sa ograničenom izdanju dodatke, ali najbolji (ako možete ga pronaći) je na plaži # 82.

Vrlo sličan proizvod (iako manje liquidy) je Guerlain Ombre Fusion:

Vjerojatno nećete biti u mogućnosti da ga dobiti bilo gdje sada, jer je to ograničeno izdanje proizvod koji je dio njihove ljetne ponude, ali pazite za narednu godinu. To je malo više roza, ali i dalje vrlo lijepo.

Zatim, tu su MAC Paint posudama. Imam Nubile, što je potpuno ravan, ali Bare Studija ima shimmer:

A neke peeps Kunem se Benefit je nakuplja u naborima krema Shadows. Iako sam još uvijek nije siguran u to "nakupljanja u naborima" tvrde. Vaš kilometraža može varirati. Ovo je RSVP (pjenušava Champange):

Ako ste za nešto malo više dramatičan, pokušajte Make Up For Ever Aqua Cream sjenilo u # 13. To je gol, ali vrlo metalik (zanemariti tirkizno jedan u ovom PIC):

Takođe, na više metalne prednje strane, Giorgio Armani Eyes To Kill Intense Eyehadow Champagne:

Uh! To je opcija Lotta. I nažalost, nisam naišao na ništa slično ovi u rasponu apoteci cijenu (recite mi ako imate ipak!). Ali ja mislim da je ovo jedan šminka ormar osnovnih to je dobro vrijedi rasipanjem novca na, jer to je nešto što nosim svaki dan.

Reci mi:

Da li ste neutralni sjenila-ih nosi? Koja je vaša go-to proizvod? Jeste li isprobali neki od ovih?

load...