Ljepota

Može li plavuša ublažiti teške karakteristike?

Može li plavuša ublažiti teške karakteristike?

Svi pričaju o tome kako veliki Kelly Osbourne izgleda u zadnje vrijeme-jer ako postoji jedna stvar koju naš izgled-opsjednut kulture voli, to je dobar staromodan makeover priča. Izgleda da je imala neke đubre varanje dečka, ali ona ga je odbacila, pala nekoliko El Pčele, ponovo obojila kosu u plavo i pojavili izgleda prilično prokleti sjajno. (Kako da znam da sve ovo? Pa, to nije za ništa da je jedini mag sam se na ovih dana je US Weekly.)

load...

U svakom slučaju, ja ne mislim da sam ikad vidio Kelly izgledaju ovako dobro. I iako Pozdravljam napore nikome da ostvari zdravu tjelesnu težinu, zapravo nema nikakve veze s njom veličine na sve. To je stvarno kombinacija ljepote stvari: boja kose, frizure (iako možda to može biti za nijansu manje poufy na vrhu), apsolutno besprijekoran kože, vrhunski make-up (samo trepavice 'n usne).

Ali uglavnom se radi o boji kose.

Jer vidite, plavuša je nekako magično u tome što baca laskavu krug svjetlosti oko lica, difuziju i omekšavanje bilo funkcije koje možda ne sviđa.

Tamna kosa, s druge strane, je kao okvir oko slike-to samo skreće pažnju na vaše mogućnosti. Svako ko je ikada ofarbala kosu tamnije to zna. Prva stvar koju svi govori da je "Wow! To čini vaše oči ističu!"

Ovo radi za neke ljude, da, ali kao što vidite, ne toliko za našu Kells:

Sada znam da smo mi u odnosu različite frizure ovdje, ali vidiš na šta mislim? Žena ima prilično istaknutu bradu / liniju vilice, a ja mislim da je plavuša (u kombinaciji sa mekšim frizuru) čini manje u lice. Sa plavuša, ti si više vjerojatno da je primijetiti prilično oči i osmijeh i kožu. Zar ne?

Nemoj me pogrešno shvatiti-ja ne kažem da plava kosa je dobra za svakoga. Postoji dovoljno primjera osoba tamo žena čija je koža tonovi jednostavno ne mogu povući sa plavuša. (Drugi, poput Nicole Richie, su kameleoni kose koji može ići i nazad od plavuša u crnka bez problema.) I svakako mrzim jeftino n 'ljepljiv Heidi Montag stilu čvrsta platine plavuša da određeni segment našeg stanovništva se nastavlja održale.

load...

Moj savjet je jednostavno ovo: ako bojenje radi odijelo plavuša (neki savjet o tome ovdje), a tu je i funkciju koju želite da de-naglasiti, ne bi bilo loše da razvedri stvari.

Samo pogledajte Ashlee Simpson, na primjer:

Čak i prije nos posao, plavuša je to manje očito.

Ili Tori Spelling:

E sad, ja nisam nimalo ljubitelj njene trenutne boje kose (to je način, waaaaay previše platina plava), ali kad je bila preggers, mislio sam da ima jako lijepo, laskavo, boja. (Holy sise iako!)

So. Slažeš li se?

Je plava kosa na desnoj koži ton-više funkcija-laska? Ili mislite da je to samo pitanje šta hlad odgovara Vašim ton kože? Da li ste iskusili plavuša u odnosu brineta laskanje skalira sebe?

load...