Ljepota

Mora da se vidi lepota izgleda 2018 MTV

Mora da se vidi lepota izgleda 2018 MTV

Eeks! Vi ste stvarno mi ga. Bacio sam se brzo i prljavo fotogaleriju MTV Movie Awards juče (oni dogodio u nedjelju navečer), tako da svi mogli dobiti svoj fix od pix bez čekanja do danas moj uobičajeni nesređeno Snarka post. (Jer, znate, ja sam ludim pokušava riješiti sve dosadne tehničke propuste sa ovim novim redizajnom. Pass.The.Wrinkle.Cream.)

load...

U svakom slučaju. Ispostavilo se da ste stvarno, stvarno promašio Snarka post.

U redu! Čujem te. Nemojmo panike. Oni nikada nisu odlazi. Mama je ovdje sada sa umirujućim snark znate i (navodno) ljubavi. Dakle, da zaroni u sa svojim mislima na najbolje i najgore noći. Plus izgledu ja jednostavno ne mogu da se smeta ni sa način.

NAJBOLJI

Emma Stone

Pa, duh. Malo mi je kriv jer sam uvijek, uvijek je pokupiti. Ali ja ne mogu pomoći. Ona samo dobiva. Evo, tu je tečnost liner i usana, ali vidim kako su savršeno u ravnoteži? (Samo pričekajte dok se ne spustimo da vidite Leighton Meester, a vi ćete znati kako to izgleda kad nisu.) Ja sam čak i dolazak oko na plavu kosu sada. Mislim da joj samo treba da nosi ruž za usne u svakom trenutku. Ako želite da biste dobili ovaj izgled, pogledajte kako da, što daje kompletna lista prodz u šminkera koristi.

Jessica Biel

Da li je to samo meni je ili je Jess tražim najbolje što je ikada pogledao u zadnje vrijeme? Možda je to da je ona konačno zakačio Justin i nije tako prokleto pod stresom. (Možete li zamisliti što djevojka onog tipa? Shudder.) U svakom slučaju, samo volim jednostavnost ove. Glatka, slobodi, sve jednim boju kose sa predivno guste šiške. I jedva bilo šminke, osim što prilično blijedo ružičasta na usnama! Usne su joj se tako lijepo oblikovani da ona stvarno ne zahtijeva puno. Mislite li da je ona ubrizgava? Uvijek sam se pitao.

Charlize Theron

Bog te mazo, Charlize je seksi. Ona postaje sve bolje i bolje s godinama. I zaista ima cijeli bronzey sjenilo stvar dole pat. Nekako je njen potpis u ovom trenutku. Ovo je odličan primjer jednobojne šminke, sa tonovima na oči i obraze i usne sve usklađivanje lijepo zajedno. Volim Swingy kosu previše.

load...

Victoria Justice

Ne znam puno o Victoria Justice, ali znam da je ona me žele imati kestenjaste kose, tako da ja mogu nositi bobica usne i rumene obraze. Stvarno mi se šminka, puno. Samo nit-pick je da kosa izgleda pomalo proizvod teška i mogao koristiti neke razdvajanja.

Ellie Kemper

To je vjerojatno moja crvena kosa fetiš, ali ja sam veliki fan Ellie izgled. Nije puno toga za reći, osim da mislim da izgleda slatko ovdje. Opet, šminka je stvarno minimalna sa samo nagovještaj ružičaste na usnama i obrazima. Fokus je na suptilan rubu trepavica.

Kate Beckinsale

Da li Kate B. Ikad izgleda loše? Ovaj komad ima neke bolesne gene, yo. Stvarno sam opsjednut usta. Pogledaj! Također, tu je moguće i sjenilo situacije (treba blending?), Ali bi mogao biti samo ugla.

Christina Ricci

Ja ne znam da li sam ikad dao Christina bilo ljubavi na ovom blogu. Možda zato što je nekako uvijek izgleda isto. Ali evo, to je na dobar način, zar ne? Ima nešto u njoj okruglo lice da kopam. I ona zaista zna šta joj je vrsta šminke i kose odgovara. Ona ga nosi umjesto da nosi nju, ako znate što mislim.

Elizabeth Banks

U redu, da, sjaj je problem. Upijanje radova, Elizabeth! Upijajuća papire. Ali osim toga, ovo je slatko. Nije mnogo ljudi pored Jennifer Lopez može izvući da teške visok lepinja, ali Elizabeth se dobro nosi. Prevelika eyeliner.

Nikki Reed

Loš izraz lica, ali dobro za kosu. Divno je kada celebs izaći iz svoje zone udobnosti sa stvarima kao što je to i radi. Tekstura i boja je super za Nikki. I moraš ljubavi one pune obrve! (Nastavite sa čitanjem radi primjera zašto sam to rekao.)

NAJGORI

Shailene Woodley

Pobogu! Kad kažem da mi se minimalno šminke, ne mislim bez šminke. Sa ovom kosom-WTF je sa kosom?! - to izgleda kao Shailene upravo probudio i odlučio: "Oh, mislim da ću ići na MTV Movie Awards!" Gdje su svoj narod ??

Leighton Meester

Zašto oh zašto Leighton pao iz milosti u posljednje vrijeme? Tako sam tužan jer Blair je mnogo bolje nego Serena. Evo, ona ide za "prigradskih mama" izgled (bez uvrede sa prigradski PDV) sa kosom koja izgleda kao da nije ni pokušao. I šminka, pa, to izgleda kao da je pokušao malo previše. Sviđa mi se boja usana, ali to nije bio potreban matchy-matchy sjenu na poklopcima. I tekućine brod je daleko pretežak za moju ukus.

Jenna Dewan

O dragi. Žao mi je Jenna, ali ovo izgleda kao 03:00 šolja hitac. Molim vas, nemojte previše tweeze obrva, djevojke. Ja sam također otkrivanje punilo situacija u obraze i usne. Zašto, Jenna, whhhhhy? Bio si tako sladak u tom Step Up film sa svojim čvorištima.

THE Mushy MIDDLE

Emma Watson

Znaš, mislio sam da sam ovo dopao na prvi, jer sam uvijek imaju tendenciju da volim muškobanjaste predomišlja stvar ali imam Emma. Šminka za oči je velika, ali je kosa. Nije velika. Ona nije tip devojke koji će izgleda dobro s nekim previše stilu, obiman stvar, ali to samo treba nešto. Ali mislim da za nju-raste iz prečicom je vjerojatno ljepota pakao.

Kristen Stewart

Ja ne znam da li mogu da se potrudi da više stalo do K-Stew. Barem ona nasmijan ovdje, iako i dalje definicija čudno. Nemam ništa protiv da se ovo divlje grive neželjenih zahvatio kosu, ali ja ne svrbi da ga se ni kopirati. (Bit neuredno.) I mislim da je možda nosi previše sjenila.

Lucy Hale

Još jedan celeb Ne mogu da volim ili mržnje. Pretpostavljam da je slatka, ali šta je sa ovim? Previše tan? Previše precizno lučni obrve? Ne mogu staviti prst na to, ali nedostaje taj element oprezan, prirodne ljepote da me vole poput Emma Stone, na primjer. Ne biti zao ili tako nešto.

Mila Kunis

Govoreći o Mislim, ja mislim da sam ekstra mislim da stavi Mila u ovoj kategoriji. Ali, bio sam iskreno iznenađen da vidi ovu fotografiju. Mogao biti samo loš kut, ali nešto je. Isključeno. Bilo koja misli?

Oh, i Hilton sestre bili tamo, ali nekako me boli da pričam o njima. Tako da ako morate vidjeti ići provjeriti u galeriji.

Reci mi:

Ko je imao svoj omiljeni frizuru i šminku noći? Sigurno se slažete da Shailene je bio najgori u grupi. Da? Ne? Ako ste morali nositi jednu od ovih izgleda u stvarnom životu, kojih bi se ti za? Za mene je to bacanje-up između The Emma (S.) i Charlize.

load...