Ljepota

Momci, otkrio sam najbolji prirodni dezodorans

Momci, otkrio sam najbolji prirodni dezodorans

Schmidt Prirodni dezodorans stvarno funkcionira!

Oh, prirodni dezodorans. Ima li bilo koju drugu kategoriju ljepotu koja proizvodi takve mase razočarenje?

Ako ste poput mene, želite da izađu iz cijele aluminij-natovaren antiperspirant vlak. Avaj, takođe ne može da funkcioniše u životu sa hipi dezodoransi koji zapravo stvaraju BO umjesto borbe protiv njega.

load...

Onoliko dugo koliko se sjećam, imao sam strategiju koristeći nešto prirodno (ili ništa) na dane kada nisam imao biti bilo gdje. Ali oslanjajući se na kemijski stvari za gotovo sve društvene prilike. Zato što sam paranoičan.

Ali ovo je sada promijenjen! Er, moja strategija, to je-moja BO paranoja će uvijek ostati. Gledaš moj novi najbolji prijatelji tamo, Natural Dezodoransi iz indie američki brend zove Schmidt.

(Pa, oni mogu biti indie, ali oni također prodaju po Antropologija i Urban Outfitters, između ostalog trgovaca, ako to nešto znači.)

Uglavnom, ja ih volim jer su napravili proizvod Uvijek sam želio ali nije da nikada neće postojati.

To je 100 posto prirodna formula sa sastojcima ja sam 100 posto ugodno koristeći: shea maslac, soda bikarbona, arorut prah, kakao sjemena maslac, vitamin E i eteričnih ulja. Potonji se razlikuju ovisno o miris, od kojih su četiri: lavanda + kadulja, bergamot + Lime, Cedarwood + Juniper i ylang-ylanga + Neven. Osim toga, tu je bez mirisa verziji.

(Imajte na umu da ovaj sledeći Slika prikazuje veličine putovanje da ja ne mislim da su prodati za javnost; regularnom veličina je 2 oz.)

Nisam mogao tražiti ništa više u smislu formule. Možda se sjećate da je zadnji put kad sam pohvalio prirodni deo, to je Soapwalla; konsenzus tamo izgleda da Soapwalla je "najbolje" na tržištu. Pa, pogodi šta? Svoj drugi sastojak je suncokretovo ulje. Nakon što sam saznao za mnoge gadan efekti polinezasićenih ulja, morao sam da ga odbaciti. No PUFA za mog pazuha, hvala vam puno.

load...

Druga stvar je, Schmidt radovi mnogo bolje nego Soapwalla, u svakom slučaju. Ja sam koristeći Bergamot + Lime u proteklih nekoliko tjedana:

I mogu prijaviti da ne miriše. Kao i na svim. Čak je i sljedećeg jutra, nakon što je nosio sve prethodnog dana kreću gradom u 25ºC (77ºF) vremenu. Nisam mogao čak i ponovno nositi majicu, ako sam želeo. Naravno, pazuhe će dobiti pomalo vlažan (od deos ne zaustavi od znojenje), ali to znoj neće imati nikakav miris. Čak je i miris eteričnih ulja je vrlo slabo izgleda da ode brzo.

Kako se primijeniti stvari je važno:

Ona dolazi kao solidna, a vi koristite lopaticu da iskopali iznos veličine graška. Veoma važno: Istrljajte proizvod između prstiju da ga toplo. Koji pretvara ga u bezbojni, pomalo zrnasti (zahvaljujući sode bikarbone) zalijepite koje možete zatim nanesite prstima sa svojim "jame. Ako ne zagrijati proizvod, neće širiti pravilno (ili uopće), i neće biti efikasan.

Ako ste zabrinuti o tome da iritacija od sode bikarbone, mislim da ne bi trebalo biti. Uradio sam svoj DIY domaće deos sa sodom bikarbonom i kokosovo ulje, i svaki put, morao je da prekine misiju, kao što bih razviti lud crvenilo i osip nakon dan ili dva. Tako da sam ja osjetljiva ali nisam imao problem sa Schmidt je na sve.

Najbolje mirise da se, po mom mišljenju, su bergamot + Lime (tako svježe!) I lavande + kadulja. (Nisam ljubitelj ylang-ylanga + Neven miris, iako ja obično volim ylang-ylanga.) Mislim da bi trebalo svakako probati ove stvari!

Gdje kupiti

Nađi Schmidt Prirodni dezodorans online na sljedećim trgovaca:

  • Urban Outfitters
  • Anthropologie
  • B-Glowing
  • Amazon.com

Neka vaše Say

Da li koristite prirodne dezodoranse? Da li ste pokušali Schmidt-a? Koji drugi prirodni deos voliš?

load...