Ljepota

Lupita Nyongo šminka: kako joj dati svetle ljubičaste ružičaste usne

Lupita Nyongo šminka: kako joj dati svetle ljubičaste ružičaste usne

Vjerojatno ste primjetili purpurno ruž za usne mikro-trend plutaju okolo u zadnje vrijeme. Amanda Seyfried je rano usvojitelja još 2018. Godine, a onda smo to vidjeli na Camilla Belle, kao i Kate Hudson (koji su više marsala tumačenje).

load...

Ali, možda je najbolje, većina zapravo nosiva verzija još je Lupita Nyong'o, od ranije ove sedmice u Cannesu.

Ona je zatvorena. It. Dole. Na njoj prirodno splasnuti usne i protiv nje blistave kože i zelenu haljinu, ovo je savršena boja pop. Mislim da je nošenje dolazi ovamo iz činjenice da su na pola puta hladna roza, tako da nije u punom cvetu, teško nose ljubičaste.

BTW, morate vidi svoju twirling oko u njoj Gucci:

Želim da to!

Ali, vratimo se šminka. Evo njene izbliza:

Ja lurrrve ove usne-oblik, boje, sve. A obrve su na poen, previše. (Samo zanemariti da možemo vidjeti samo trepavice na jedno oko.)

Lupita je šminkera, Nick Barose, opisao izgleda kao "velike, glamurozne filmske zvijezde obrva. I zbog skakavca zelene ide uz purply roze lotosa usne."

Lotus usne! #accurate

On ih je prvi slikao sa Lancôme Color Design Sensational Efekti Matte ruž u Hit List. Ovo je bogata, mat plavo-roze.

Da ga više sjajne i purply, dodao Lancôme Shine Lover Vibrant Shine ruž za usne u 373 Palpitante. 

Konačno, on koristi Lancôme Le Crayon Lip Contour u Plum pratiti oko rubova za definiciju. (Mislim da je to radi zbog njene kože ton bi previše očigledno nekome fer, iako!)

load...

Takođe treba znati da ona nosi taj novi jastuk kompaktni upravo sam pregledao, i Lancôme Čudo Jastuk u 500 Suede (drugi najtamnije hlad).

Kao i obično, Lupita je kraljica izjave šminke, i to za usne samo me čini sretnom! 

Dok je ljubičasto-ružičaste boje može izgledati pomalo jak (ili Barbie nalik) na fer ten, to je samo savršen na tamnim do srednje kožu s neutralnim do blago cool tonovima.

Šta mislite o Lupita usna izgled?

load...