Ljepota

Léa Seydouxova 10 najbolja kosa i šminka

Léa Seydouxova 10 najbolja kosa i šminka

Tu je nova Bond djevojka u gradu! I to je 29-godišnja francuska glumica Léa Seydoux. Riječ je, ona je potpisan će glumiti zajedno Daniel Craig u narednih 007 filma, koja je zakazana za puštanje u studenom 2018. Godine. 

load...

Dok je njena nova uloga će joj ime domaćinstva u Sjevernoj Americi nema sumnje da, Lea se zapravo nije stranac na crvenom tepihu-niti je ona lepotica Wallflower. Tokom proteklih nekoliko godina, "Saint Laurent 'zvijezda je predstavio širok spektar ljepote izgleda u Kanu, Parizu, Londonu i Berlinu. Hajde da pogled na nju 10 najboljih.

1. Bedhead Brineta dlake sa Svježe, mat kože

I to je razlog zašto Francuskinje imaju tu reputaciju za lako, je ne sais quoi ljepotu. Prilično sam siguran da će, ako sam se pojavio negdje sa kosom ovako, neko će mi dodati četku. Na Léa, to je savršeno, iako. Volim kako je čupava-up kosu kompenzuje svečan haljinu. I dok joj je šminka je prilično goli, tekstura mat kože drži stvari rafiniranog.

2. Teksturom Braid i Cherry Lips

Léa otišla malo plavlja ovdje, i povukao je za kosu u dobro izveden glomazno pletenica, bacio preko jednog ramena. Ima samo pravu količinu teksture, uz nekoliko komada nemarno izvadio oko nje lice. Love kose omotan elastična na kraju, previše. Oči su suptilno u hladu, a onda je to polu-čiste usne boje-to me totalno podsjeća na finišu Fresh Sugar tretman za usne u Cherry. 

3. Glam Plava Valovi i Smoky Eyes

Bog, francuski znam kako se to radi na crvenom tepihu, zar ne? Léa gotovo stavlja Hollywood skup na sramotu; ona je uvijek ukusno, nikad preterano. Volim ove meke, brušenog-out valova u dubokoj bočnog dijela i zakačene nazad na jednoj strani. (Napomena sebi: kopiranje ih što prije.) Ona je također nosi smoky eye tako dobro. Sve ovdje izgleda dodirljiva i bez napora.

load...

4. Kratko Crop sa Ispirajući obraze i Stained usne

A onda, ona je smanjiti sve njene kosu. Ali izgleda jednako dobro na nju kao dugo. Kako je to moguće, ili fer ?! U gamine usjeva privlači još više pažnje na Léa plave oči, pune usne i besprijekoran kože. (I ne mislim bez mane. Pogledajte ga.) Ja sam opsednuta preko rumenilo, što je krajnje jednostavan, a obojen usne. 

5. Razbarušeni Plava Bob i Peach Šminka

Pogledajte što mislim o tome ljepotica kameleon? Kao što joj je kosa izrasla u brade, Léa otišla plavlja i nosila ga u ovom razbarušeni, valovite stil. Super seksi. Kao i obično s njom, izgleda tako prirodno a ne na sve kao da je uvijena sa peglom. Suptilne breskve rumenilo i ruž za usne upotpunio njenu boju kože savršeno.

6. Teksturom Red Lob i Long Lashes

Sada počinje crvena faza kosu Lea. Ona me podsjeća Emma Stone puno na ovoj fotografiji, sa njom stilu u dugoj bob i sa puno teksture. Obratite pažnju kako se to zapravo ne uvijen, samo savijeni i pospremio za razdvajanje piecey. (Možda ću morati da razmotri moj stav o tome, ovo izgleda tako dobro!) Mislim da bi ovo moglo biti jedini put smo vidjeli Léa nosi lažne trepavice, previše. Kao što se očekivalo, oni su vrlo ukusno, a tu je vrlo malo plave senke blizu linije trepavica do eho boju njenog sakoa.

7. Red Side Lepinja sa Vampy Lips

Léa izveli dramu ovdje, sa šik, valovit strani lepinja i tamne bordo usne. Usne su vampy, doslovno su popunjena sa Chanel sada prekinuti Le Crayon Lèvres Precision Lip definirac u Vamp. (Pokušajte Amarante umjesto.) Izgleda skoro kao da joj je kosa tamnija crvena nego ranije, iako to može biti samo rasvjete.

8. Crvena Vintage Waves i mornarice Smoky Eyes

Još jedan dramatičan izgled, ovaj put uključuje najviše vještom zadimljene oči mislim da sam ikad vidio. (Ovaj Lancôme paleta je ono što ona nosi, a možete dobiti punu šminke sloma ovdje.) Volim kako senka se proteže sve do obrva (koji se čuvaju prirodni), koje se razlikuju u dimenziji od srebrnaste na unutarnji kut do tamno mornarice na vanjskim rubovima. Visoko stilizirani vintage valova osjećati baš kako treba s ovim intenzivnim šminke.

9. Niska Plava Pony i mat šminka

Povratak na plavuša, i kakav divan povratak. Léa očito ima jedan od onih tonova kože koji može nositi gotovo bilo koje boje. Evo, ona je sve delikatan i nenametljivi ljepote, sa elegantnim niskim konjski rep i jedva-tu šminku. Opet, primijetiti kako je to sve mat: mat kože, mat usne, mat oči. Čak i obrve nisu popunjena do ekstrema, niti se ona nosi puno maskare. Hmm. Možda smo skloni da ga pretjerati ovdje u Sjevernoj Americi?

10. Loose Plava Valovi i Bold Red Lips

Naša poslednji pogled može biti moj favorit: novo hrabar plava boja kose, s karmin da odgovara. Volim kako upaljač kose čini Lea koža izgleda više porculana, i stvarno ističe plave oči. Zatim, tu je i pitanje njene ludi pune usne. Oni izgledaju neverovatno u ovom full-u, cool-tonirane crveno!

Neka vaše Say

Da li mislite da Léa Seydoux je dobar izbor za Bond Girl? Koja od ovih izgledu je omiljena?

load...