Ljepota

Lady Gaga, pre i posle

Lady Gaga, pre i posle

"Nikada nisam imao plastičnu operaciju, a tu su i mnoge pop pjevači koji imaju. Mislim da je promoviranje nesigurnost u obliku plastične kirurgije je beskrajno više štetnih nego umjetnički izraz se odnosi na modifikaciju tijelo."

load...

To je citat iz Stefani Germanotta, aka Lady Gaga, u 1998 intervjuu za Harper Bazaar. Kako zanimljivo toliki izjave tamo, kada dokazi fotografija kaže drugačije!

Stvar je u tome, svoju garderobu je tako skandalozno da stvarno ne primijetiti promjene na njenom licu tokom godina. Za razliku od drugih celebs, koji moraju da se oslanjaju na šminke i frizure da skrene pažnju ljudi iz njihovih poboljšanja, Gaga je uvijek bio poznat po svoje neobično kostime. Takođe, čini mnogo teže vidjeti što se promijenilo kada pola vremena, ona ide okolo ovako:

Ili ovo (!!!):

Da, to su lice rogove, a ona je insistirala da su prirodne. "Nikada nisam imao plastičnu operaciju. [Zupcima se] ne protetike, oni su mi kosti." U pravu. Jasno, ništa kaže na ovu temu se može vjerovati!

Ali ja ću se odlučite-hajde da pogledamo njenu lepotu evolucije:

Lady Gaga u 2004. Godini

Ovo je Lady Gaga kad je još bila Stefani, u srednjoj školi polu-formalne. Nikad nećeš pogoditi da je ona bila u vezi da postane pop ikona samo nekoliko godina kasnije!

Lady Gaga u 2005. Godini

Do 2005. Godine, ona je počeo muzičke karijere i imao je Katy Perry-meets-Ashlee-Simpson stvar događa. Očigledno, ovo je bio izgled za ambiciozne ženske muzičarima tada. Ali, pošto su ostali već imao ovaj stil zaključan, Stefani je odlučio da se pretvori u Lady Gaga. (Svaki pop zvijezda treba trik, zar ne?) 

load...

Lady Gaga u 2008. Godini

Ah, to je više kao Lady Gaga znamo! Ovaj snimak stvarno daje dobar pogled na nju prirodno nos i usne. Koža joj je super-preplanuo u ovom trenutku. Mislim da je kasnije učinila kozmetičke zubara, jer tu je malo neravnina na dnu svojih dva prednja zuba. Nije da ćeš primijetiti s tim trepavicama!

Zapamtite ovo Crvenkapica kostim? Također, da dobro, dobro pogleda u nju nos, jer su stvari uskoro promijeniti.

Lady Gaga u 2009. Godini

Do 2009. Godine, Gaga je nos je tražio malo uže. Bi mogao biti ugao, ili to može biti njen prvi postupak. Ona i dalje radi na lažni ten i teške trepavice. Osim njih, u stvari mi se sviđa ovo doba-njen stil je bilo tako zabavno tada!

Lady Gaga u 1991. Godini

Stvari su zaokret za pozorišne polazna u 1991. Godini je kosa perika, naravno, i Gaga nosi toliko šminke da ne možemo baš reći šta promijenio-ako ništa drugo-o njeno lice. Njen obrvu se to radi "Spocking" stvar, a to je obično od botoksa, ali možda je to samo šminka. Imala je samo 24 u ovom trenutku.

Lady Gaga u 1998. Godini

Ovdje smo dobili da vidi bočni profil nosa, koji izgleda tako slična 2008. Tu je čak i isti mali udarac! Dakle, ako ona već imaju kozmetičke rad, bilo je super-suptilan i prilagoditi. Možda čak i nehirurško (sa injekcijama), što bi objasnilo zašto je oblik stalno mijenja.

Ali onda, Lady Gaga je MUP-a za neko vrijeme, nestaje od očiju javnosti, samo da se pojavljuju godinu dana kasnije.

Lady Gaga u 2004. Godini

To je potpuno nova Lady Gaga! Prilično Gaga. Tamniju boju kose i sofisticiran šminka joj dati dramatičan novi izgled. Ali ona ima potpuno novi nos, kao i? Sledeći snimak pokazuje da.

Lady Gaga u 2009. Godini

Pogledajte njen profil. Sudaranja je nestao, a njen nos je savršeno ravno sada! Opet, ovo bi mogao biti posao nos. Ali je isto tako moguće postići privremene rezultate kao što je ovaj sa injekcijama.

Sa prednje strane, Lady Gaga također izgleda drugačije kao dobro. Amazing kože, prije svega-li zaista primijetiti da uz kontrast od mraka periku, a bez lažne ten. Vrh nosa izgleda definitivno izgleda više rafiniran, a oči su otvorene (iako je to mogao jednostavno biti iz nemaju lažne trepavice na).

Čekanja je ovo Heidi Montag? O MOJ BOŽE! Odjednom, Gaga je platine plavuša, sa onim što izgleda kao punilo u obrazima (a možda i usne). Ako je da ide za "Girls Next Door 'izgled, ona je uspela! Na ovoj slici, to je također vrlo jasno da ona ima sitnije nos. Čak bih mogao napraviti slučaj za bradu implantata ili punila, jer to područje je sada viri. 

Update: Lady Gaga u 2009. Godini

Lady Gaga je usvojila sofisticirani identitet za 2009. Ovaj punđu i bezalkoholnih šminka su takav odlazak za nju! Pobliže joj obrve, a vi ćete primijetiti da imaju neprirodan lift na vanjskim rubovima. Botox ili samo šminka?

Update: Lady Gaga u 2016. Godini

Jedna od mojih omiljenih izgleda je ovo sivo kosa i zelene combo sjenilo od 2016. Godine, kada je Lady Gaga bila je 29. Njen stil je još uvijek "tamo", ali ona ima eleganciju da nije bio tamo prije, znaš? Obratite pažnju kako petite nos sada izgleda, i kako joj zubi su bjelji i više ravno.

Update: Lady Gaga u 2018. Godini

Sljedeće godine je Lady Gaga proći kroz Marilyn Monroe bazirani fazi, često nosi platine plavuša u vintage talasa. Koža joj je tako savršeno! Opet, mislim da je to vjerojatno punilo u obrazima, što joj je lice izgleda prilično izvajan. Isto važi i za nos.

Update: Lady Gaga u 2019. Godini

Gaga stil je bio opušteniji u zadnje vrijeme-I like it! Evo, tamne obrve i raščupane kose daj joj neku novu vibraciju, i njene crte imaju lijep balans (zahvaljujući radu nos). Ali postoji ZERO šansa da ću je prepoznati kao ista osoba od prije 10 godina!

Tako da je ona bila "Born This Way? ' Ja kažem ne! Postoje jasni dokazi-u najmanju ruku, Lady Gaga je imala kozmetički rad na nosu. 

"Lady Gaga izgleda kao da je možda imao nehirurška nosa", rekao je dr McCoy Moretz Hollywood Life. "To bi uključivalo punila, kao Juvederm ili Radiesse, i Botox. Botoxa može se koristiti za podizanje vrha nosa, i punila može se koristiti za glatke nepravilan konture. Sve u svemu, njen nos izgleda bolje."

Ali to nije sve. "[Prije], Lady Gaga je brada izgleda recesivno", dodao je on. "[Sada], čini bradu da bude pun i više proporcionalna njenom licu. To bi moglo da se uradi sa punila. Obrazi i punijima, koji bi mogao biti rezultat punila kao dobro. Sve u svemu, mislim da izgleda bolje nego ranije. "

Tako Gaga možda zapravo govori istinu kada kaže da ona nikad nije imala plastičnu operaciju. Ali injekcije da promenite crte lica još uvek nije ono što ste očekivali od gurua za "samo-prihvaćanje." Slažeš li se?

Kako mislite o Lady Gaga ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...