Ljepota

Kolekcija Tristanovog razotkrivanja je poklon Bring it on

Kolekcija Tristanovog razotkrivanja je poklon Bring it on

Bring It On je vrhunski u tinejdžerskim srednjoj školi filmova. Mislim, ko nije gledao? Kirsten Dunst je na nju vrhuncu, a mi smo upravo to preživjeli cijeli Y2K stvar-bilo je puno toga za pohvalu.

load...

Sada, za one koji nisu upoznati sa Tryst, oni su kanadski indie lak za nokte brenda i čine stvarno sjajan za nokte. Osnivač Kimberly M. Ima magično oko za ubicu kombo boja i sjaj... Toliko sjaj. I sve se polira se ručno i pomiješan ovde u Kanadi. Kako super?

Hajde da vidimo uzorke.

Boyfriend materijala

Evo me u paru jedan sloj Boyfriend materijala s blijedo ružičaste (Revlon Brilliant Snaga noktiju cakline u Allure), i to je samo sjaje nebo. U boci, ovaj polish naginje prema zelenu nijansu, tako da nisam znao šta da očekujem nakon što je na nokat, ali to je divno! To je prepun sitnih zelene i zlatne sija sa mrlje srebra širom, što ga čine svjetlucave ali na suptilan način. To se lako može nositi cijeli dan, svaki dan. Što je upravo kako mislim da sam ga nositi. Ako je ovo za nokte bio mali, on bi definitivno bio dečko materijala.

Big Red

Big Red me podsjeća na Dorothy papuče-to je pravi rubin crvene boje sa što izgleda kao mali rubin glitters suspendovan do kraja. Ovo je jedan Jelly (što znači da nije potpuno neprozirno), koji volim jer kao što sloj laka, sjaj se ne izgubi-samo izgleda razapet između slojeva, dodajući tona dubinu svojim mani. To je bio dva jednostavna sloja, ali se je upozorio: miris na ovom poljskom je izvan jaka. Osjećao sam se kao da sam u Nail Salon sjedi pored nekoga dobiti akrila (ne ikada akrila, djevojke!) i ja stvarno ne mogu da podnesem. Dobra vijest je da sam bio osiguran miris je jednostavno zbog nokte koji se napravio u bocama i odmah-treba brzo nestati. Nadajmo se, jer ova boja je previše dobro da ne nosite!

Spanky hlače

Spanky Hlače je srednje siva prepun limete, neon roza, crna i bijela GLITTERS. I to je sve vrste velike. Trebalo mi je tri tanka sloja da se neprozirna, ali bi definitivno mogao uraditi sa dva ako imate kraće nokte i ne smeta da svoje nokte liniju viriti kroz. Voljela sam combo boju na ovome; ništa neon uparen sa sivim će sigurno biti hit u mojim knjigama.

load...

Duh Fingers

Duh Fingers (! Si znao to ime će biti tu) me podsjeća na dobri stari američki A: to je crvena, bijela i plava sve gotovo. Tri sloja će vam dati punu neprozirnost, ali za nokte može dobiti malo debeli na nokat. Je mlečno bele baza nije super-neprozirna, tako da je ovo za nokte ima tona dubine, previše. Samo pogledajte sve one GLITTERS izviruje kroz-Swoon!

BE Agressive

Budi agresivan je još jedan mliječno bijele baze, ali ovaj put sa kvadratnim crna, plava i roze GLITTERS plus veoma dobar sjaj radi u cijeloj. Iako je sličan Spirit Fingers, definitivno mislim da je svaka jedinstvena na svoj način. Ovo se odnosilo jako dobro (jesam tri sloja plus premaz). Love!

Cheer-ocracy

Moj omiljeni od svih šest je imenjak kolekcije, Cheer-ocracy. To je sjaj završni premaz, pa naravno, ja sam odmah prodao. Odlučila sam da probam preko peachy bazu, Sally Hansen Kompletna Salon Manicure lak za nokte u Peach kolača, a ja ne mogu dobiti preko koliko sam volio to. Samo... Me tera da navijamo! I to me totalno podsjeća na pom-poni navijačice mlataraju okolo. Ovo je samo jedan sloj i mogla bi definitivno biti izgrađen sa još više svetlucavu dobrote. Ja sam fan.

Ja stvarno volim indie nokat brendova u ovom trenutku-oni samo pružaju nešto sasvim drugačije. Plus, dio mene koji potajno želela navijali na sve-američke srednje škole, Bring It On stilu, je oduševljen sada sa ovom kolekcijom.

Možete kupiti ove i druge Tryst Lakovi za nokte za 9 € svaki na trystlacquers.bigcartel.com.

Reci mi:

Jeste li kao impresioniran kao što sam ja od ove kolekcije? Šta mislite o svjetlucavim trend premaz? Jeste li pokušao bilo koji drugi indie lak za nokte marke?

load...