Ljepota

Kako se boriti sa frizzom u finoj, talasastoj kosi

Kako se boriti sa frizzom u finoj, talasastoj kosi

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Tony Chaar, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Koji su vaši prijedlozi za frizz kontrolu? Do sada je moja kosa (dobro, duga, plava, blago valovita) je odbacio mus, gel, ulje i silikone. Radije bih prirodne opcije, ako je moguće, ali ja uzimajući frustriran dovoljno da se grana. Dobro sam kod kuće, ali čim sam glavu kroz vrata, tabure! Kovrdžanja halo, a sve stil (uključujući feniranja, ispravljanje, pegle) nestaje kada sam na posao. - Katherine

load...

A: Katherine, hvala na pitanju.

Tanku kosu je moja stručnost. Imam dobro, kovrčavu kosu.

Prva stvar je, svojim istaknutim nisu zaštićena dok se podiže kosu. Dakle, vaš dobro, plavu kosu ima lom. 

Morate koristiti ulje kako bi ga zaštitili dok je dizanje, inače ovaj problem nikada neće završiti. Tanku kosu je vrlo osjetljiva, a vi stvarno morati da je naročito zaštititi kada ste plavuša.

Druga stvar: kovrče znači nedostatak vlage. Morate koristiti nešto na bazi vode na korijene. Ništa uljem! Ulje će blokirati vaše tanku kosu i vlaga će prodrijeti; to će samo zadržavati na vrhu.

Volim Kérastase Masque Force Architecte. Možete ga dobiti na frizera ili ste mogli doći u mom salonu.

Ovaj proizvod je dizajniran za tanku kosu, i radi na obnovu vlakna koja vrhunaca ili elemenata odveo. Pomoću ovog, vaša kosa će imati puno više odskočiti, i da će podmladiti sama-bez teških ili masnu. To ide direktno u problem. Ja bih da koristite ovaj proizvod svakih 10 dana.

Sada, kada itcomes u stilu, ja bih da koristite samo Moroccanoil Intense Curl krema.

Sviđa mi se na kosi i mom klijenata i svoju tanku kosu. SCRUNCH do 80 posto suha, i neka bude. Nakon toga, dodirnite lagano, tako da izbjegne frizz.

Molimo pokušajte oprati kosu samo jednom ili dva puta tjedno. Mogli ste isperite kosu nakon vežbanja, i stanje, ali ne shampoo nakon svaki put kada se znoji. 

Pratite ovaj savjet, i to će smanjiti poufing problem, jer vam je potrebno vaše prirodno ulje. 

load...

Prati ovaj savjet za najmanje tri mjeseca, a zatim pustiti mene znati kako to ide.

Tony Chaar je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Tony Chaar Salon na 140 Avenue Road u Torontu. Pozovite 416-920-9965 rezervirati termin.

load...