Ljepota

Kako se baviti masnom kosom u trudnoći

Kako se baviti masnom kosom u trudnoći

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Ja sam oko sedam sedmica trudna, što je super, osim što se već radi gomilu ne tako strašan stvari moje tijelo. Naime, moja kosa! Imam super debele, super brzo raste, valovite kose. Ne volim ga, ali sam uglavnom naučio upravljati ga nakon 26 godina života.

load...

Dobio sam ga smanjiti za novog stilista pravo na samom početku trudnoće, a nakon nekoliko tjedana je počeo ne pada pravo i biti teško stil, pa sam pomislio da je to loša rez. Ali onda! Povrh toga ne gleda pravo bez obzira na sve, postalo je SUPER masne i bruto.

Ja sam odan Pantene korisnik (I love love love njihov novi-ish formulacija za gustu kosu-spasitelj!), Ali sam izašao ispod tuša i to je skoro kao da sam zaboravio da ispere uređaj ili nešto (bljak). Pokušao sam što više marljivi sa ispiranjem, pokušao je ispiranje u različitim temperaturama, a također sam pokušao koristeći šampon umjesto mojih redovnih Pantene u slučaju da je to pitanje nagomilavanje. Ali! Ipak bruto. Apsolutno morate ga oprati dnevno (zbog mojih navedenih debljine kosu, nekada sam oprati samo svakih nekoliko dana da se spriječi isušivanje), pa čak i tada mi je kosa stalno masna, mlitavo i jako tužno izgleda. Ja se da je ovo vjerojatno još jedan nepoželjan hormonska nuspojava, ali ozbiljno. Ja sam jedna velika, masna, nadut emocionalni nered. Sve što želim je dobar dan za kosu!

(Dodatno pitanje sa strane:. Planirao sam da će u još rez u nekoliko tjedana, a ide kraće Sada Bojim se da ništa u ovom ludom krpu u slučaju da ga čini još gore Bilo misli.?)

Volio bih da čujem vaše prijedloge na ovom. Jer sam samo sedam mizernih sedmica, pomisao na 33 potencijalnih više tjedana loše kosa je nekako zastrašujuće. Hvala! - Alana

A: Pričajmo šampon. I ja volim neke Pantene, ali je redovna linija je jednostavno previše hidrataciju za ovu vrstu krize kose. Ako ne želite da se prebacite brendova, otišao bih za svoju novu bestežinskom linije, pod nazivom Aqua Light:

Mislim da ćete primijetiti veliku razliku, jer nema silikone i ispira mnogo čistiji od većine formule. Ja bih preskočiti uređaj, ako je ikako moguće-umjesto možete koristiti svoje odsustvo-u spreju samo na krajevima da otpetljati.

load...

Dakle, to je jedna opcija. Ali NAJMANJE uređaj šampon koji sam ikada pokušao mora biti TRESemmé 24 sata karoserije:

Ja ga ne koristim tako često više, jer održavanje moja boja je veći prioritet. Ali ovo volumizira kao što si ti ne bi povjerovao. 

Opet, dati uređaj dodavanje i bilo napraviti sprej-u Detangler poput Pantene jedan iznad, ili. Možeš pokušaj u jabučni ocat za ispiranje!

Tako je. Jabukovog sirćeta (ACV) djeluje i kao uređaj i clarifier za vlasište, tako da nekako ubiti dvije ptice jednim kamenom ovdje. Možete napraviti svoj vlastiti ispiranje miješanjem jednakih dijelova ACV i vode, i samo sipa ga kosu na kraju tuš, ili možete koristiti komercijalni brend poput René Furturer 's Pojasniti i Shine ispiranje. Zapravo, uvijek to tražiti kada sam u frizerskom salonu umjesto uređaj, i mislim da to mi omogućava da idu i do tri dana bez pranja nakon to je stilu moju kosu.

Nakon što ga sipati o radu ga u svoje glave i od korena do krajeva, i ostavili ga u za oko pet minuta. To je do vas, ako želite da ga ostavi u ili isprati-ako ga ostavite u, da ćete dobiti više opora koristi.

Sad. Jednom kada ste shvatili za pranje i (minimalno) uređaj rutinu, to je vrijeme za investiranje u vjerojatno moja omiljena proizvod 2018. Godine do sada.

Znam da je to hrabra izjava, ali 'tis istinito. The Dove suhi šampon promijenio moj život. Sada, naravno, postoje i drugi suho šamponi ali ovo je najbolje što sam našao za dodavanje većih volumena, oslobađanje od masnoće, ne ostavljajući beli talog. I biti lud jeftin! 

Ako ste propustili ovaj post gdje sam bulaznio o tome, preskoči i imaju čitanja. Dok sam koristio samo moje suho šampon na drugi dan kosa upije ulje na korijene, to je potresla moj svet kad sam počeo ga koristite na čistu, suhu kosu kao dobro. Ne samo da ga dodajte tijelo i ponaša se kao kick-ass Texturizer, takođe sprečava ulje postane problem. Jej!

Dakle, mislim da sve ove stvari u kombinaciji bi trebalo da pomogne bilo kome ugovor sa slučaj greasies trudnoće ili ne. I to je, zauzvrat, učinit će to lakše stila (i držite stil).

Što se tiče da li treba da trim, Alana, jedini muškarac vjerujem (ako ste u Torontu) je Bill Angst (vidi: billangst.com). Cela njegova stvar je da se rezovi koji rade sa svojim prirodnim teksture umjesto nešto trebate alate i proizvode 99 za kosu, kako bi za to da izgleda pristojno. On je skupo (170 €), ali SO isplati. On mi je dao život Cut, nakon svega!

Dakle, da chat.

Ikada imali situaciju (trudnoća u vezi ili ne) gdje kosu ponašao ovako? Kako ste uspeli da zadrže greasies u uvali? Imate bilo koje druge trudnoće u vezi kose savjeti? Molim te podijeli!

load...