Ljepota

Kako postepeno od brineta do plavuše

Kako postepeno od brineta do plavuše

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Uvijek sam volio eksperimentirati sa kose, ali ja sam uvijek imala isti stil, duge i sa šiške. 

load...

Moje najnovije eksperiment ide jarko crvene, kao što je Rihanna. 

Nakon četiri mjeseca, odlučio sam da se vratim na više normalnu boju. Pokušao sam ostati što je moguće, jer prije nego crveni sam bio tamno smeđe. Tako da je moja kosa bila izbeljene i obojeno do srednje smeđe.

Sada, ja plašim više dodiruje moju kosu, ali ja stvarno želim biti plavuša ili barem bliže moja prirodna boja kose, koji je prljav plavuša. Osećam dosadno sa smeđe boje. Ja sam raste moju kosu zajedno sa šiške i osećam zaglavila. Radujem se vaš savjet život mijenja, hvala unaprijed !!! - Daria

A: Daria, ako korijen kose je prljav plavuša, a zatim kosu ima svijetlu budućnost. Kao plavuša.

U duge relacije, međutim, postaje kroz ovu vrstu promjene zahtijevaju uklanjanje pigmenta sa krajeva, a to je mjesto gdje možete naići na probleme.

Moj prijedlog je da to napojnice, što znači za izbjeljivanje ili uklanjanje boja iz vašeg kraja da vidim kako svjetlo ih možete dobiti. To jest, ako oni i dalje ostati vezan za glavu! Možete završiti sa hemijskim rez i jedini način da saznate je da test-vožnje to. Ako vaš krajevi topi, morate čekati-osim ako izrezati kraći šišanje.

Moj prijatelj preselio u LA sa gotovo crna, duga kosa, a sada je ona plavuša; morate ići u spor i niska. Pokušajte agent za dizanje sa niskim volumena peroksid i ostavili ga na koliko god možete, gledao da vidim koliko daleko sijeva ide. Što je jači peroksid, gore je za kosu.

load...

Ove fotografije Gisele pokazati napredak od smeđe do konačnog plavuša:

Ovdje je kraći rez koji bi mogli biti prilično, a ti bi moglo zaobići krajevima topi.

Sretno! Ovdje sam ako ti zatrebam. 

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...